Jump to content
Dogomania

Suczki już we własnych domach:)Tam gdzie były nie miały żadnych szans na godne życie. Dzisiaj zostały zabrane z obietnicą, że nie powtórzą życia swojej mamy. Trzy 7 - miesięczne szczeniaki z podzamojskiej wsi proszą o pomoc.

Recommended Posts

Posted
Dnia 12.08.2024 o 21:23, Poker napisał:

Bardzo dziękuję za pomoc suniom.

A nie było wpłaty 150 zł na Złotkę od mojej córki, Ewa R-K?

Jest wpłata, tylko z dedykacją dla Kody i Stefci i dopytuję na wątku Kody, kto jest wplacającym. Jutro wpiszę na wątek suniek.

Posted

Dla Kody i Stefci? dziwne,miała wpłacić na Złotkę. Muszę  z nią wyjaśnić.

Może weszła na wątki i tak zdecydowała. Spytam się jutro.

Posted

Jaśminka śmiga już na smyczy, zachowuje czystość w domu i ogólnie bardzo się ożywiła i zrobiła bardzo rozkoszna :) jest bardzo skupiona na opiekunie. Boi się jedynie nowych rzeczy na spacerach, nowych ludzi itd.

Jutro planuję sesję foto, za tydzień we wtorek umówiona jest sterylka.

• Like 2
  • Upvote 2
Posted

Donoszę niniejszym, że Złotka ma dom.

Dziękuję Anecik bardzo, bardzo, że poleciła Złotkę swojej  młodej, dobrej znajomej. Sunia trafi do raju, miejsca gdzie psy są traktowane z ogromną miłością i odpowiedzialnością.

Przyszła pańcia Złotki poznała ją, nosiła na rękach i co najważniejsze zakochała się w niej.

Anecik bardzo chwali Złotkę. Mówi, że jest mądra, świetnie dogaduje się z psami. To ważne, bo rodzice pani mają psa adoptowanego od Anecik i będą często razem. 2 x w roku będą jeździć na wakacje nad morze.

Suńcia pojedzie do swojego domku w czwartek rano. Jej pańcia pracuje zdalnie,  a teraz będzie miała 4 dni wolne. Planuje tez pójść do przedszkola dla szczeniaków.

Mam obiecane zdjęcia i relacje.

• Like 3
  • Upvote 3
Posted
Dnia 13.08.2024 o 21:32, Poker napisał:

Dziękuję Anecik bardzo, bardzo, że poleciła Złotkę swojej  młodej, dobrej znajomej. Sunia trafi do raju, miejsca gdzie psy są traktowane z ogromną miłością i odpowiedzialnością.

Przyszła pańcia Złotki poznała ją, nosiła na rękach i co najważniejsze zakochała się w niej.

Anecik bardzo chwali Złotkę. Mówi, że jest mądra, świetnie dogaduje się z psami. To ważne, bo rodzice pani mają psa adoptowanego od Anecik i będą często razem. 2 x w roku będą jeździć na wakacje nad morze.

Suńcia pojedzie do swojego domku w czwartek rano. Jej pańcia pracuje zdalnie,  a teraz będzie miała 4 dni wolne. Planuje tez pójść do przedszkola dla szczeniaków.

Gratuluję!!! 

Posted
Dnia 13.08.2024 o 21:32, Poker napisał:

Bardzo się cieszę, gratulacje🙂. I bardzo, bardzo  dziękuję Tobie i anecik za pomoc suni; dzięki Waszym  decyzjom i działaniom malutka na już dom,  czeka ją wszystko, co najlepsze. ❣️❣️Teraz czas na Jaaminkę;  Spotka musi najpierw poznać  smycz, na razie jest zamknięta, bo ma cieczkę. 

Posted

Dziękuję wszystkim za gratulacje.

Ja też bardzo się cieszę. Czekam na rozliczenie Złotki.

Mam wyróżnienie po Złotce do 09.09. Na jakiego psa podmienić?

Posted
Dnia 14.08.2024 o 10:39, Poker napisał:

Dziękuję wszystkim za gratulacje.

Ja też bardzo się cieszę. Czekam na rozliczenie Złotki.

Mam wyróżnienie po Złotce do 09.09. Na jakiego psa podmienić?

Może na Nemo? Ja czekam na więcej zdjęć Jaśminki i dopiero będzie można zrobić kolejne ogłoszenia.

Posted
Dnia 14.08.2024 o 10:45, Tola napisał:

Może na Nemo? Ja czekam na więcej zdjęć Jaśminki i dopiero będzie można zrobić kolejne ogłoszenia.

Dobrze. Gdzie jest link do jego ogłoszenia. Podejrzę tekst. I na jakie miasto ?

Posted
Dnia 14.08.2024 o 10:52, Poker napisał:

Dobrze. Gdzie jest link do jego ogłoszenia. Podejrzę tekst. I na jakie miasto ?

Wszystkie linki dla ogłoszeń są na jego wątku, zebrałam je w jeden post 

Posted

Tutaj dużo zdjęć podobnych, ale chciałam przy okazji porobić tej koteczce zdjęcia z psem, bo też szuka domu, a bardzo lubi psie towarzystwo (wobec kotów jest trochę charakterna)

jasminka28.jpg

jasminka29.jpg

jasminka30.jpg

jasminka31.jpg

jasminka32.jpg

jasminka33.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 14.08.2024 o 21:07, Poker napisał:

Śliczna  sunia.  A może już ją ogłaszać?

Wcześniej zauważyłam , że ma wyciek z oczu. Czy ona często mruga?

Właśnie po to zrobiłam zdjęcia, żeby już ruszać z ogłoszeniam :)

Mrugać nie mruga, ale to te oczka ma niesymetryczne i łzawią.