Tola Posted August 12, 2024 Author Posted August 12, 2024 Dnia 12.08.2024 o 21:23, Poker napisał: Bardzo dziękuję za pomoc suniom. A nie było wpłaty 150 zł na Złotkę od mojej córki, Ewa R-K? Jest wpłata, tylko z dedykacją dla Kody i Stefci i dopytuję na wątku Kody, kto jest wplacającym. Jutro wpiszę na wątek suniek. Quote
Poker Posted August 12, 2024 Posted August 12, 2024 Dla Kody i Stefci? dziwne,miała wpłacić na Złotkę. Muszę z nią wyjaśnić. Może weszła na wątki i tak zdecydowała. Spytam się jutro. Quote
Murka Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Jaśminka śmiga już na smyczy, zachowuje czystość w domu i ogólnie bardzo się ożywiła i zrobiła bardzo rozkoszna :) jest bardzo skupiona na opiekunie. Boi się jedynie nowych rzeczy na spacerach, nowych ludzi itd. Jutro planuję sesję foto, za tydzień we wtorek umówiona jest sterylka. 2 2 Quote
Poker Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Donoszę niniejszym, że Złotka ma dom. Dziękuję Anecik bardzo, bardzo, że poleciła Złotkę swojej młodej, dobrej znajomej. Sunia trafi do raju, miejsca gdzie psy są traktowane z ogromną miłością i odpowiedzialnością. Przyszła pańcia Złotki poznała ją, nosiła na rękach i co najważniejsze zakochała się w niej. Anecik bardzo chwali Złotkę. Mówi, że jest mądra, świetnie dogaduje się z psami. To ważne, bo rodzice pani mają psa adoptowanego od Anecik i będą często razem. 2 x w roku będą jeździć na wakacje nad morze. Suńcia pojedzie do swojego domku w czwartek rano. Jej pańcia pracuje zdalnie, a teraz będzie miała 4 dni wolne. Planuje tez pójść do przedszkola dla szczeniaków. Mam obiecane zdjęcia i relacje. 3 3 Quote
Ewa Marta Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Dnia 13.08.2024 o 21:32, Poker napisał: Donoszę niniejszym, że Złotka ma dom. Dziękuję Anecik bardzo, bardzo, że poleciła Złotkę swojej młodej, dobrej znajomej. Sunia trafi do raju, miejsca gdzie psy są traktowane z ogromną miłością i odpowiedzialnością. Przyszła pańcia Złotki poznała ją, nosiła na rękach i co najważniejsze zakochała się w niej. Anecik bardzo chwali Złotkę. Mówi, że jest mądra, świetnie dogaduje się z psami. To ważne, bo rodzice pani mają psa adoptowanego od Anecik i będą często razem. 2 x w roku będą jeździć na wakacje nad morze. Suńcia pojedzie do swojego domku w czwartek rano. Jej pańcia pracuje zdalnie, a teraz będzie miała 4 dni wolne. Planuje tez pójść do przedszkola dla szczeniaków. Mam obiecane zdjęcia i relacje. Gratuluję!!! Quote
Tola Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 Dnia 13.08.2024 o 21:32, Poker napisał: Donoszę niniejszym, że Złotka ma dom. Dziękuję Anecik bardzo, bardzo, że poleciła Złotkę swojej młodej, dobrej znajomej. Sunia trafi do raju, miejsca gdzie psy są traktowane z ogromną miłością i odpowiedzialnością. Przyszła pańcia Złotki poznała ją, nosiła na rękach i co najważniejsze zakochała się w niej. Anecik bardzo chwali Złotkę. Mówi, że jest mądra, świetnie dogaduje się z psami. To ważne, bo rodzice pani mają psa adoptowanego od Anecik i będą często razem. 2 x w roku będą jeździć na wakacje nad morze. Suńcia pojedzie do swojego domku w czwartek rano. Jej pańcia pracuje zdalnie, a teraz będzie miała 4 dni wolne. Planuje tez pójść do przedszkola dla szczeniaków. Mam obiecane zdjęcia i relacje. Bardzo się cieszę, gratulacje🙂. I bardzo, bardzo dziękuję Tobie i anecik za pomoc suni; dzięki Waszym decyzjom i działaniom malutka na już dom, czeka ją wszystko, co najlepsze. ❣️❣️Teraz czas na Jaaminkę; Spotka musi najpierw poznać smycz, na razie jest zamknięta, bo ma cieczkę. Quote
Poker Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Dziękuję wszystkim za gratulacje. Ja też bardzo się cieszę. Czekam na rozliczenie Złotki. Mam wyróżnienie po Złotce do 09.09. Na jakiego psa podmienić? Quote
Tola Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 Dnia 14.08.2024 o 10:39, Poker napisał: Dziękuję wszystkim za gratulacje. Ja też bardzo się cieszę. Czekam na rozliczenie Złotki. Mam wyróżnienie po Złotce do 09.09. Na jakiego psa podmienić? Może na Nemo? Ja czekam na więcej zdjęć Jaśminki i dopiero będzie można zrobić kolejne ogłoszenia. Quote
Poker Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Dnia 14.08.2024 o 10:45, Tola napisał: Może na Nemo? Ja czekam na więcej zdjęć Jaśminki i dopiero będzie można zrobić kolejne ogłoszenia. Dobrze. Gdzie jest link do jego ogłoszenia. Podejrzę tekst. I na jakie miasto ? Quote
Tola Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 Dnia 14.08.2024 o 10:52, Poker napisał: Dobrze. Gdzie jest link do jego ogłoszenia. Podejrzę tekst. I na jakie miasto ? Wszystkie linki dla ogłoszeń są na jego wątku, zebrałam je w jeden post Quote
Isiak Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Super wiadomość! Niech się wiedzie suni w nowym domu 🙂 1 Quote
Figunia Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Bardzo cieszy szczęście Złotki. Oby reszta maluchów szybko poszła w jej ślady... Quote
Murka Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Dzisiejsze fotki Jaśminki. Przy sterylizacji poproszę wetki, żeby obejrzały jej oczka. 1 Quote
Murka Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Tutaj dużo zdjęć podobnych, ale chciałam przy okazji porobić tej koteczce zdjęcia z psem, bo też szuka domu, a bardzo lubi psie towarzystwo (wobec kotów jest trochę charakterna) 1 Quote
Poker Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Śliczna sunia. A może już ją ogłaszać? Wcześniej zauważyłam , że ma wyciek z oczu. Czy ona często mruga? Quote
Murka Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Dnia 14.08.2024 o 21:07, Poker napisał: Śliczna sunia. A może już ją ogłaszać? Wcześniej zauważyłam , że ma wyciek z oczu. Czy ona często mruga? Właśnie po to zrobiłam zdjęcia, żeby już ruszać z ogłoszeniam :) Mrugać nie mruga, ale to te oczka ma niesymetryczne i łzawią. Quote
Poker Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Lewe oko jest większe, to przypuszczalnie uroda. Mogę ogłosić, na jakie miasto ? Kraków? Quote
Tola Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 Bardzo ładne zdjęcia:) I Jaśminka się wreszcie uśmiecha;) Quote
Nadziejka Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 kramik jeszcze trwa zapraszam w odwiedziny Quote
Tola Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 Opłacona faktura Spotka - 186 zł Linda, Spotka.pdf Quote
Recommended Posts