Jump to content
Dogomania

Suczki już we własnych domach:)Tam gdzie były nie miały żadnych szans na godne życie. Dzisiaj zostały zabrane z obietnicą, że nie powtórzą życia swojej mamy. Trzy 7 - miesięczne szczeniaki z podzamojskiej wsi proszą o pomoc.

Recommended Posts

Posted

Sporo mnie ominęło, nie zaglądałam tu wczoraj i dopiero teraz przeczytałam o zabiegu Złotki! Trzymam kciuki za szybki powrót suni do pełni sił.

Posted

I był dziś telefon właśnie z Krakowa od kulturalnej kobiety, która szuka suni dla swojej mamy mieszkającej pod Nowym Targiem. Mama ma 65 lat i jest sprawna, chodzi na spacery z kijkami i szuka psa do towarzystwa. Ma obecnie 15.letniego psa w typie ONka. Pani zapewniała, że  w razie potrzeby ona albo siostra zaopiekują się Złotką. Sama ma sunię z Zamościa. Nazywała się Dusti , a teraz Łajka.

Myślę, że chętna pani da dobry dom i umówiłam się z córką, że poszukam suni starszej, do 4 lat i większej, ok. 40 cm w kłębie.

Może wiecie o takiej suni?

Posted
Dnia 10.08.2024 o 16:29, Nesiowata napisał:

Radosny psiak.

Prawda

Dnia 10.08.2024 o 18:06, Isiak napisał:

Bardzo urodziwa z niej panienka. 

Bardzo

Dnia 10.08.2024 o 22:02, Tola napisał:

Urocza sunieczka:)

Dodałam dwa nowe zdjęcia do mojego OLX

dziękuję, które numerki ?

Posted
Dnia 11.08.2024 o 08:30, Tola napisał:

Jaśmince też? 

Nie, d...pa ze mnie. Myślałam, że zrobiłaś Złotce pod imieniem Jaśmnka 🙂

Posted
Dnia 10.08.2024 o 11:39, Poker napisał:

I był dziś telefon właśnie z Krakowa od kulturalnej kobiety, która szuka suni dla swojej mamy mieszkającej pod Nowym Targiem. Mama ma 65 lat i jest sprawna, chodzi na spacery z kijkami i szuka psa do towarzystwa. Ma obecnie 15.letniego psa w typie ONka. Pani zapewniała, że  w razie potrzeby ona albo siostra zaopiekują się Złotką. Sama ma sunię z Zamościa. Nazywała się Dusti , a teraz Łajka.

Myślę, że chętna pani da dobry dom i umówiłam się z córką, że poszukam suni starszej, do 4 lat i większej, ok. 40 cm w kłębie.

Może wiecie o takiej suni?

Może Neri. Jest starsza ale bardzo przytulaśna i na pewno przydadzą jej się dłuższe spacery. 

Posted
Dnia 11.08.2024 o 09:09, Grażka123 napisał:

Może Neri. Jest starsza ale bardzo przytulaśna i na pewno przydadzą jej się dłuższe spacery. 

Już nieaktualne.

Posted
Dnia 4.08.2024 o 11:09, b-b napisał:

Wpłacę coś na małe po wypłacie. Marto czy wpłata na ZEA?

Wpłaciłam dla 3 suń.

Posted

3 suczki otrzymały pomoc, za którą bardzo dziękujemy kwiat-ruchomy-obrazek-0015.gif

30 zł - Nesiowata (05.08.) po 10 zł dla każdej suczki

60 zł - agat 21 (05.08.) po 20 zł dl każdej suczki

30 zł - b-b (12.08.) po 10 zł dla każdej suczki

100 zł - Poker (06.08.) Złotka