b-b Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Wpłacę coś na małe po wypłacie. Marto czy wpłata na ZEA? Quote
Poker Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Dnia 4.08.2024 o 11:09, b-b napisał: Wpłacę coś na małe po wypłacie. Marto czy wpłata na ZEA? Myślę, że tak. dziękujemy. Bardzo przestraszona. Jak ktoś się do niej zbliża to siusia i koopka pod siebie. Uczymy się chodzenia na smyczy. Na szczęście apetyt dopisuje. Relacje z psami w porządku. W trakcie mojej rozmowy z Anecik, podeszła do niej na ogrodzie. 1 Quote
agat21 Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 wpłaciłam mały grosz dla każdej z suniek na konto Zea Quote
Poker Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Dnia 4.08.2024 o 12:59, agat21 napisał: wpłaciłam mały grosz dla każdej z suniek na konto Zea Dziękujemy. Moja córka wpłaciła na konto ZEA 150 zł dla Złotki. Quote
Murka Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Moja (Jaśminka) póki co stosuje technikę "poleżę tu sobie to może ten sznurek zniknie" :) Ale jest już lepiej niż wczoraj, bo już oczy jej nie wychodzą z orbit, nie trzęsie się, rozgląda, węszy, bardzo lubi głasianie po brzuszku. Z psami i kotami nie ma żadnego problemu. 3 Quote
Murka Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Ale póki co nie chce kroku zrobić na smyczy 4 1 Quote
Tola Posted August 4, 2024 Author Posted August 4, 2024 Bardzo się cieszę z tych wiadomości, jeszcze poczekajmy na te od Jaaga i bedzie komplet. Wiadomo było, że łatwo nie będzie, bo suczki miały kontakt tylko z paroma osobami, taki nagły wyjazd i rozstanie z całym ich dotychczasowym życiem to na pewno ogromny stres. Prosimy o bycie tutaj z dziewczynami:) 1 Quote
Nadziejka Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Jestem calem sercem i jestem też z Panią i synkiem z calej duszy z modlitwą o to życie co czasem przeklęte... co czasem bez oddechu bez sił..co bezkresna niemoc nadeszła i trwa .. Jestem z nimi i pozostanę z nadzieją i wiarą że się ulożyć może polepszyć choć troszkę Quote
Tola Posted August 4, 2024 Author Posted August 4, 2024 Na zdjęciach Murki Jaśminka też wygląda na malutką sunię. Chyba największa jest Spotka... Quote
Murka Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Jaśminka jest malutka, ok. 6-7 kg na oko. Przyglądałam im się przed wyjazdem i Spotka nie jest dużo większa, ma chyba po prostu wyższe łapki. Quote
Poker Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Spotka czy Psotka? Jaśminka śmieszne ma ucholce. Prawe jest tak ułożone jakby było chore. Złotka całkiem nieźle idzie na smyczy. Dziś mieliśmy gości, którzy dali dla dziewczynek 100 zł. Quote
Tola Posted August 4, 2024 Author Posted August 4, 2024 Dnia 4.08.2024 o 20:38, Poker napisał: Spotka czy Psotka? Jaśminka śmieszne ma ucholce. Prawe jest tak ułożone jakby było chore. Złotka całkiem nieźle idzie na smyczy. Dziś mieliśmy gości, którzy dali dla dziewczynek 100 zł. Będę wszystko wpisywała na 1 stronę. Spotka od angielskiego słowa spot - plamka;) Quote
Murka Posted August 5, 2024 Posted August 5, 2024 Jaśminka już zaszczepiona, za dwa tygodnie sterylka. Zważyłam ją, waży dokładnie 5,90 kg. Wg wetki ona jest młodsza niż 8 mies. Dałaby jej 5 mies. patrząc po zębach. Do książeczki wpisała 6 mies. Mi się też wydaje taka szczeniakowata jeszcze. Quote
Poker Posted August 5, 2024 Posted August 5, 2024 Anecik jest zachwycona Złotka, mimo że dziś obsiurała ją z góry na dół. Sunia weszła w stado bez problemów. Wskoczyła nie tylko na kanapę, ale i na ławę. Sępi u Pana Arka, którego też się nie boi. Sterylka umówiona na piątek. Spieszymy się z nią, by uciec przed cieczką. U Anecik są właścicielskie psy niekastrowane, więc cieczka byłaby katastrofą. Bazarek dla Złotki https://www.dogomania.com/forum/topic/362097-ustawione-ustawiam-książki-na-półkach-do-1008-g22/ Quote
Tola Posted August 5, 2024 Author Posted August 5, 2024 Jagna pisze, że Spotka ma cieczkę. Nie chce byc sama, cały czas chodzi za córką. Do innych psów też jest ok, jak siostry. Quote
Poker Posted August 5, 2024 Posted August 5, 2024 Każda inna jak to u rasy światowej, ale wszystkie przeurocze. Quote
Recommended Posts