Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 15.07.2024 o 05:47, Nesiowata napisał:

Czekam na nr konta. A może bazarek na transport?

Czekam na wieści w tej sprawie, być może, że uda się bezkosztowo z naszej strony, alecto jeszcze do potwierdzenia.

Posted
Dnia 15.07.2024 o 05:47, Nesiowata napisał:

Czekam na nr konta. A może bazarek na transport?

Dziękuję za wpłatę,  juz dopisałam do postu rozliczeniowego, wyszło z górką  🙂 plus 10 zl  

Posted
Dnia 17.07.2024 o 16:25, elik napisał:

Z bazarku 25.06. - 7.07. przelałam 400,00 zł na potrzeby bezdomnych piesków u Kasi. Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku.

< L I N K >

Elu, nie wiem jak Ci dziękować... ❤️💙💚💜

Jak tylko dotrą, to natychmiast potwierdzę . Jeszcze raz ogromne dzięki od Nas wszystkich i każdego z osobna

🐶❤️🐕❤️🐶❤️🐕❤️🐶

Przyszły kiedyś inpostem do Neri takie oto zasłonki - tak się prezentują w oknie psiego domku, a jak się dobrze przycięło tu i tam, to jeszcze dwie poszewki na poduszki wyszły 🙂

Może tutaj będzie spała już niedługo nasza babcia Nuka....

e946539aab89c.jpg

• Like 3
Posted

Jeśli wszystko pójdzie  zgodnie z planem i nic się nie wydarzy nieprzewidzianego, to Nuka powinna wyjechać ze schroniska w ten piątek. Bardzo jestem jej ciekawa i zestresowana też jestem 🙂 , nie mogę się jej doczekać, ale cieszyć się nie łatwo, bo przed oczami stoją zdjęcia tych, dla których ratunek najprawdopodobniej nie zdąży już nadejść

Nie mają szczęścia psy z tego schroniska😔

Nie wiem , gdzie będzie wolała babulinka mieszkać, ale pokoik Mani też już naszykowany - Manie zabraliśmy ze schroniska podobnego temu, z którego wyjedzie Nuka. Manieczka też miała 16 lat i wiele lat wegetacji  za sobą. Kiedy przyjechała, nie interesowało ją nic - otwarte drzwi, przez które mogła wychodzić kiedy chciała, nieograniczona kratami przestrzeń , wolność -  Nic.

Mania miała tylko jedno marzenie -  łóżko - miękkie, wygodne, ciepłe łóżko, które było dla niej największym skarbem i chyba najlepszą rzeczą, jaka ją w smutnym życiu spotkała.

Mania miała 16 lat. Zniszczyło ją schronisko, nowotwór i niewydolność nerek . Zdążyła mieć swoje łóżko....

Nuka ma 16 lat. Zniszczyło ją schronisko, resztę dopisze czas. Zdąży mieć swoje łóżko......

fc1b701573d95.jpg

• Like 5
  • Upvote 1
Posted
Dnia 17.07.2024 o 17:22, katakka napisał:

Elu, nie wiem jak Ci dziękować... ❤️💙💚💜

Kasiu, to w podzięce za Twój trud, za to co robisz dla tych biednych suczek. To i tak jest tylko jedna..... tego, co jest dla nich potrzebne 

• Like 1
Posted
Dnia 17.07.2024 o 18:50, Jo37 napisał:

Ode mnie 20 zł stałej deklaracji.

Asiu, dziękuję za przybycie na nasz wątek  🙂

Bardzo dziękuję za dekkarację, ktorą dopisuję do wątku rozliczeniowego .

Posted
Dnia 17.07.2024 o 18:11, elik napisał:

Kasiu, to w podzięce za Twój trud, za to co robisz dla tych biednych suczek. To i tak jest tylko jedna..... tego, co jest dla nich potrzebne 

Dziękuję Elu 💜💚

Potwierdzam, że na konto przypłynęło 400 zł  dla moich 🐛🐛🐛  - 💙❤️🌻

Jutro mniej więcej o tej porze, pojawią się pierwsze zdjęcia Nusi z domu 🥰, a potem, tak jak napisane w pierwszym poście rozpoczynającym wątek, będę myśleć nad ratunkiem dla którejś z babulinek, które pokazywałam na naszym  dotychczasowym wątku.

• Like 1
Posted
Dnia 18.07.2024 o 17:44, katakka napisał:

Potwierdzam, że na konto przypłynęło 400 zł  dla moich 🐛🐛🐛  - 💙❤️🌻

Kasieńko, bardzo proszę potwierdź na bazarku. Link w moim poście wyżej  🙂 

Posted
Dnia 18.07.2024 o 19:42, elik napisał:

Kasieńko, bardzo proszę potwierdź na bazarku. Link w moim poście wyżej  🙂 

O jejku, to faktycznie że tam miało być , juz pędzę 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 19.07.2024 o 12:57, katakka napisał:

Jedzie....jeszcze nie wie gdzie i co ją czeka, ale juz w drodze 🙂

1cbb44d046f0c.jpg

Ależ radość, że się udało! Prześliczna sunia. A jak jeszcze wypięknieje u Ciebie? 😉 

• Like 1
Posted
Dnia 19.07.2024 o 13:12, agat21 napisał:

Ależ radość, że się udało! Prześliczna sunia. A jak jeszcze wypięknieje u Ciebie? 😉 

noo, jeszcze Matysia będzie zazdrosna ☺️

Posted
Dnia 19.07.2024 o 13:17, katakka napisał:

noo, jeszcze Matysia będzie zazdrosna ☺️

E, chyba nie. Serce Wolfika dawno zajęte, więc nie ma powodów.. No chyba, że Wolfiątko przerzuci się na wielopartnerstwo 😄

Posted
Dnia 19.07.2024 o 14:17, agat21 napisał:

E, chyba nie. Serce Wolfika dawno zajęte, więc nie ma powodów.. No chyba, że Wolfiątko przerzuci się na wielopartnerstwo 😄

albo na chudsze egzemplarze ...

Tamto zdjęcie z pierwszego postu, jedyne jakie miała w schronisku, chyba mocno nieaktualne....

Aktualnie  jest  tak :

b6fc2ecc02d8c.jpg

433b11792d26f.jpg

fcf8925597f24.jpg

....apetyt ma, cała drogę zachowywała czystosć, siusiu zrobiła od razu po wyjściu z samochodu. Kondycja na pierwszy rzut oka, nie najtragiczniejsza, nie wiem czy to efekt adrenaliny, czy jeszcze jako się trzyma

• Like 3