Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Polecam Num 42 gąbki kuchenne 2 sztuki nowe cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Polecam Num 43 książka,,Niania Pamiętnik Frani Maj,, stan bardzo dobry str 240 okladka ze skrzydelkami cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr nowa kup teraz 1 zl ,,Sytuacja wygląda tak, że dziś, w ciągu dosłownie jednej minuty straciłam wszystko - chłopaka i pracę. W sumie dwie najważniejsze rzeczy. Nie wiem, sama nie wiem, jak to się stało, całe życie wreszcie sobie poukładałam - i co? I szast-prast, zniknęło wszystko. Humor, żywiołowość i bezpośredniość zapisków czynią z tego nietypowego diariusza smakowity kąsek nie tylko dla wielbicieli serialu. Czytelniczki, które nie lękają się kulinarnych wyzwań, z pewnością wypróbują przepisy. Dzięki niezastąpionej Franciszce Maj przyjemność lektury i uczta dla podniebienia gwarantowane! Ja też w sumie jestem pisarką. Konsekwentnie prowadzić dziennik nie każdy by umiał. Nie każdy, ja to kiedyś wydam i wszyscy się zdziwią, przysięgam. Nie dałam pisarzowi do czytania, bo jeszcze by zerżnął jakieś fragmenty ze mnie, ale mogę powiedzieć, że się zaczęłam obracać w środowisku pisarzy. Niania Frania wie, że na smutki najlepsze jest pisanie, żadne tam wydumane terapie, które w dodatku kosztują majątek..,, Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Polecam Num 44 misio maly z ikea używany zmordusiany ale stan bardzo dobry , bedzie uprany przed wysylką cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Polecam Num 45 książkaPRZEMYTNIK,, kryminal obyczajowa stan nowa okladka ze skrzydelkami str 304 cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr nowa kup teraz 1 zl ' ,,Inspirowana prawdziwymi wydarzeniami historia człowieka zajmującego się przemytem heroiny Początek lat 90. – Polska przechodzi z szarości PRL do rzeczywistości, w której nic nie jest niemożliwe, i nic – przynajmniej pozornie - nie jest zabronione. „Na mieście” pojawiają się wielkie zorganizowane grupy przestępcze, do Warszawy przyjeżdżają gangsterzy ze Wschodu Europy i z Azji. Młody chłopak trafia do międzynarodowej grupy przestępczej. Swoje zadania traktuje jako przygodę i realizację młodzieńczych marzeń o podróżach. Zafascynowany kinem, wierzy, że uda mu się doświadczyć tego, co bywa udziałem jedynie bohaterów filmowych. Gdy w końcu zostanie zatrzymany, będzie musiał słono zapłacić za swoje przygody…,, Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Polecam Num 46 ,,Elle,, lipiec 2023 r stan jak nowa str 156 cena kup teraz 1 zl nowa kup teraz 0,30 gr Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Polecam Num 47 nowe dlugopisy niebieskie 3 szt jeden papierowy tu zdj a dwa plastikowe cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Polecam Num 48 ,,Zwierciadlo,, lipiec 2020 r stan b dobry str 176 cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr nowa kup teraz 1 zl nowa kup teraz 0,30 gr Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Polecam Num 49 tealight maly szklany kolor niebieski 1 szt stan jak nowy bardzo ladny ! tutaj zdj przykladowe z googla ale nie znalazlam w kolorze niebieskim.. cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr nowa kup teraz 1 zl Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Polecam księga niezwykla Num 50 ksiązka,,ROSE MADDER ,, S.King stan jak nowa str 448 okladka ze skrzydelkami cena wywol 25 zl kup teraz 30 zl nowa wywol 23 zl kup teraz 28 zl ,,NAJBARDZIEJ PRZENIKLIWY OBRAZ KOBIECEJ PSYCHIKI STWORZONY PRZEZ STEPHENA KINGA. POTWÓR KRYJĄCY SIĘ ZA FASADĄ NORMALNOŚCI. Ucieczka z piekła pełnego przemocy związku nie jest prosta. Nie wystarczy spakować rzeczy, wyjechać do innego miasta, znaleźć pracę i mężczyznę. Zwłaszcza jeśli ten, od którego kobieta ucieka, jest szanowanym przez wszystkich obywatelem i… policjantem. Rosie Daniels, która decyduje się porzucić znęcającego się nad nią męża i rozpocząć nowe życie pod przybranym nazwiskiem, przekonuje się, że jest to znacznie trudniejsze, niż sobie wyobrażała – mimo że na początku wszystko wygląda wspaniale. Szybko zdobywa ciekawą pracę i nawiązuje przyjaźnie. Nie ma jednak pojęcia, że psychopatyczny mąż, gotowy zabić każdego, kto stanie mu na drodze, podąża jej tropem. I znajduje się coraz bliżej. Jest już tak blisko, że zdesperowanej Rosie, by ocalić życie, może nie pozostanie nic innego niż ucieczka w świat Rose Madder – obrazu, który kupiła w sklepie ze starociami....,, Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Polecam stokrości! Num 51 książka,,METRO ,, Robert Ziębiński thriller ale jaki! stan nowa str 288 okl.ze skrzydelkami cena wywol 25 zl kup teraz 30 zl ,,Wybuchowa mieszanka tajemnicy z przeszłości i politycznej korupcji Nowy thriller autora powieści: Zabawka i Lockdown Podczas otwarcia budowy trzeciej linii warszawskiego metra dochodzi do serii eksplozji. Zapada się strop tunelu, a gruzy grzebią pasażerów. Ci, którym udało się przeżyć, robią wszystko, aby wydostać się na powierzchnię. Na górze rozgrywa się właśnie konflikt polityczny i nikt nie chce wyjaśnić, co tak naprawdę spowodowało katastrofę. Kiedy ocalali zaczynają ginąć jeden po drugim, okazuje się, że ciemnościach czai się coś mrocznego. Czy z tą tragedią ma coś wspólnego legenda o tajemniczym arsenale z powstania warszawskiego? Komu zależy na tym, aby z metra nikt nie wyszedł żywy? Opuszczenie podziemi to jak spacer przez pole minowe. Każdy zły ruch oznacza śmierć...,, Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Polecam polecam stokrotnie! historia prawdziwa Num 52 książka ,,Mocna Więż,, kryminal dramat stan dobry plus ... naprostowuję właśnie...wygladzam str 448 okladka ze skrzydelkami cena wywol 7 zl kup teraz 9 zl kupila Onaa dziekuje pieknie! ,,Miłość rodzicielska to jedno z najsilniejszych uczuć na świecie. To pierwotna siła, która sprawia, że ludzie potrafią dokonywać niemożliwego. Sięgnij po książkę pod tytułem "Mocna więź”, którą napisała Magdalena Majcher i przekonaj się, co dzieje się z człowiekiem, który stracił swoje ukochane dziecko. Ania była kobietą jakich wiele, a zarazem wiodła idealne wręcz życie. Szczęście znalazła u boku męża, z którym wychowywała córeczkę. Zawsze ceniła sobie rodzinę i stanowiła ona dla niej jedną z najbardziej istotnych wartości. Gdy Ania ginie bez śladu, jej bliscy robią wszystko, by ją odnaleźć. Mąż, który twierdzi, że kobieta opuściła dom po wyjątkowo gwałtownej kłótni, uważa, że postanowiła ułożyć sobie życie w jakimś odległym miejscu. Matka Ani nie wierzy jednak w te zapewnienia, bo doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że jej córka nigdy nie porzuciłaby własnego dziecka i nie zniknęła bez słowa pożegnania. Rozpoczynają się gorączkowe poszukiwania, które nie przynoszą oczekiwanych rezultatów. Za to Markowi, mężowi Ani, zostają postawione zarzuty, które stawiają go w zupełnie innym świetle...,, Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 kropka73 Dziękuję Serce! Klaniam Cegielki Szczęścia Krecikowi 20 zl Lindzie 30 zl Quote
Kamila Proc Posted July 7, 2024 Posted July 7, 2024 Dnia 7.07.2024 o 17:08, Jo37 napisał: Poproszę 16 za 8,00 braaawo Quote
Kamila Proc Posted July 7, 2024 Posted July 7, 2024 Przepraszam Nadziejko za falstart, tak lubie Twoje bazarki, ze przebieram nogami 1 Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Dnia 7.07.2024 o 17:08, Jo37 napisał: Poproszę 16 za 8,00 Dnia 7.07.2024 o 19:09, elmas napisał: Dzień dobry, poproszę nr 10 za 10 zł 🙂 Pięknie Dziekuję Dobreduszki Pozdrawiam Dnia 7.07.2024 o 17:11, Kamila Proc napisał: Przepraszam Nadziejko za falstart, tak lubie Twoje bazarki, ze przebieram nogami aha ...... Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Dnia 7.07.2024 o 17:11, Kamila Proc napisał: Przepraszam Nadziejko za falstart, tak lubie Twoje bazarki, ze przebieram nogami SERCEM Jasnej Poli Duch I Piesiowi Łaciowi 13.07 ZAJRZYJ DOBRODZIEJU Zapraszam gorąco na kramik co trwa już troszkę zaproszonka slalam slalam ale malo ludeczków odwiedza czasem wieęcej ignorancji na moje zaproszenia.. Quote
Kamila Proc Posted July 7, 2024 Posted July 7, 2024 Dnia 7.07.2024 o 19:09, elmas napisał: Dzień dobry, poproszę nr 10 za 10 zł 🙂 braaawo 1 Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Dokladam świetną książkę ,,Mocna Więż,, morderca Zony.. policjant ...na podstawie historii prawdziwej niestety pożyczylam pani ze sklepu ...nie dośc że prosilam o zwrot 2 miesiace , to jeszcze oddala w stanie ...pozaginane kilkadziesiat kartek, wlożylam pod cieżkie rzeczy ,żeby wyprostować ale juz dzis dokladam Quote
Nadziejka Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 Dnia 8.07.2024 o 00:25, elmas napisał: Podrzucam 🙂 Spokojnej nocy Quote
Recommended Posts