Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY 269 zl! 104 zl ŁACIOWI.LINDZIE 94 zl.POLI DUCH 70 zl.kropka73 DZIĘKUJĘ 13.07

Recommended Posts

Posted
                     Łatusiowi poslalam 104 zl 65 gr do Reni Onaa
      Poleńce poslalam Cegielki plus za fantuśkowo razem 70 zl
                    Lindzie poslalam do Jaagi 94 zl z 65 gr

Drodzy  Jeśli będą pieniążki -podzielę
60 procent  ktoremu piesiowi?  plus osobno Cegielki jeżeli nadejdą
40 procent Jasnej Poli Duch  plus osobno Cegielki jeżeli nadejdą

kropka73 Serce Wielkie Cegielki Szczęścia dla Dudusia 80 zl! Dziekuje Stokroc mam na koncie
kropka73 Cegielki Szczęścia dla Poli Duch 20 zl Dziekuje Stokroc mam na koncie

koja Serce Wielkie 60 zl Cegielki Szczęścia dla Dudusia Dziekuje Stokroć! mam na koncie
koja Cegielki Szczęścia 20 zl dla Jasnej Poli Duch  Dziekuje Stokroć! mam na koncie

Tianku Cegielki Szczęścia dla Jasnej Poli Duch 10 zl Dziekuję Stokrotnie! mam na koncie
Tianku Cegielki Szczęścia dla Dudusia 10 zl Dziekuje mam na koncie

Besia11 Cegielki Szczęścia dla Łatusia 10 zl Dziekuje Stokrości! mam na koncie

Maria1957 Cegielki Szczęścia 5 zl Dziekuje serce! do podzialu

Radek Cegielki Szczęścia 10 zl Dziekuje serce! do podzialu

Nesiowata Cegielki Szczęścia dla Dudusia 7 zl 50 gr Dziekuje Stokroć!
Nesiowata Cegielki Szczęścia dla Poli 7 zl 50 gr

Isiak kup teraz Dziekuje Stokrotnie! mam na koncie
Num 4 książka ,,Policz Do Trzech,, 16 zl

ranias kup teraz Dziekuje Stokroc! mam na koncie 20 zl 
Num 2 książka ,,Przerwana Kołysanka,, Natasza Socha 14 zl

Marina Fedotova | Advocate-Art | Fairy art, Art, Baby painting

Dla Jasnej Poli Duch

Tutaj zdj.. jeszcze zdj ze schronu

image.jpeg.e3b3c7e65d78e105d7faf1151aea8272.jpeg

Tutaj już wyratowana maleńka kruszynka w hoteliku

Messenger_creation_0655e16e-9952-4f2a-be37-cc95fd96f738.jpeg  💓   

IMG-20240221-WA0005.jpg

oraz  Dla Łatusia i Lindy
                 Tutaj  wątek Łatusia
     Messenger_creation_a5a68d72-c351-4f79-9179-dce48af1463a.jpeg       

tutaj Lindeczka na wózku 

Resized_20230101_164829.jpeg

Wysylam tylko paczki Poczta Polska 
 Nie wysylam paczek lączonych dla kilku osób naraz 
kramik potrwa do 13 lipca do g 10.00
            w opcji wywolawcza i kup teraz 
                   Zapraszam Dobrodzieje
Posted

kropka73  80 zl 
                Cegielki Szczęścia  Dla ...?

kropka73  20 zl
                Cegielki Szczęścia  Dla Poleńki Duch

Tianku 10 zl

koja 20 zl

Nesiowata  7 zl 50 gr
                Cegielki Szczęścia  Dla..?

Nesiowata 7 zl 50 gr 
                    Cegielki Szczęścia  Da Poli

Posted

Maria1957  5 zl 
                Cegielki Szczęścia dla..?

koja 60 zl
                   Cegielki Szczęścia Dla ...?

Tianku 10 zl
                Cegielki Szczęścia  Dla...?

Besia11  10 zl 
                Cegielki Szczęścia  Dla..?

Radek 10 zl
   Cegielki Szczęścia dla ....

Posted
Przecudna niezwykla.polecam ogromnie!
Num 1 książka ,,Promyczek,, Kim Holden
stan bardzo dobry,maly format
str 592  okladka miękka
                            cena wywol 7 zl                             kup teraz 9 zl 
                          nowa wywol 5 zl                         kup teraz 6 zl 

Promyczek - Kim Holden

,,Kate Sedgwick stoi właśnie przed swoją wielką szansą. Dostała się na prestiżową uczelnię w Minneapolis, gdzie wreszcie będzie mogła spełniać swoje marzenia. Jej pasją jest muzyka, namiętnie gra na skrzypcach. Jej jedyną wadą wydaje się być uzależnienie od kawy. Przez karty powieści przewija się obok niej szereg postaci, którym nigdy nie odmawia pomocy. Właśnie przez swoją życzliwość oraz pozytywna aurę nazywana jest "Promyczkiem". Pozytywnym nastawieniem do świata i miłością stara się zarazić wszystkich wokół. Poświęca czas wszystkim borykającym się z nierzadko trudnymi problemami. "Pomagać, a nie osądzać - to jej podstawowa dewiza życiowa. Zna recepty na to, jak sprawić, by ludzie z najbliższego otoczenia czuli się dowartościowani. W pomaganiu licznej rzeszy znajomych i przyjaciół dziewczyna nie zapomina także o Bogu, nazywając go swoim "najlepszym przyjacielem".

Odkrywanie tajemnic na kartach książki odbywa się stopniowo. Z początku, obserwując perypetie "Promyczka" oraz jej przyjaciół do głowy nie przyjdzie nam, że dziewczyna walczy ze śmiertelną chorobą. Choroba ta jest jej największą tajemnicą, nikomu o niej nie mówi, wszystko zawierza Bogu i przygotowuje się na nieuniknione. Jest pewnego rodzaju wzorem na to, jak w sytuacjach trudnych, ostatecznych, zachować radość życia i przeć do przodu mimo przeciwności. ..,,
Posted
Polecam thriller ale jaki!
Num 2 książka ,,Przerwana Kołysanka,, Natasza Socha
stan nowa  str 220 okladka miękka
                            cena wywol 12 zl                       
     kup teraz 14 zl  kupila ranias dziekuje pieknie!

Przerwana kołysanka - Natasza Socha

,,W szeregowcu na jednym z poznańskich osiedli zostaje odnalezione ciało młodej kobiety.

Początkowo wszystko wskazuje na samobójstwo, jednak szybko okazuje się, że brał w tym udział ktoś trzeci. O zamordowanej niewiele wiadomo, a kolejno odkrywane informacje okazują się coraz bardziej szokujące. Kim była? Przed czym uciekała? Czego lub kogo szukała? Do akcji wkracza policjantka śledcza Florentyna, która własne dramaty skrywa pod różowymi sukienkami i nietypowym podejściem do kolegów z pracy. I która posiada zaskakujący dar…,,

Posted
Polecam stokrotnie! thriller ale jaki!
Num 3 książka ,,Liberty Jak Zostalam Szpiegiem,, Andrea Portes
stan nowa str 320 okladka miękka
                         cena wywol 13 zl                     kup teraz 15 zl 
                   nowa wywol 11 zl                      kup teraz 13 zl 
                     nowa wywol 9 zl                      kup teraz 11 zl

Liberty Jak zostałam szpiegiem - Andrea Portes

,,Po raz ostatni widziano moich rodziców podczas strzelaniny na turecko-syryjskiej granicy, potem zaginął po nich ślad. Próbowali walczyć ze złem i zadbali, bym i ja chciała naprawiać świat. Dlatego gdy pewnego dnia do restauracji weszło dwóch uzbrojonych facetów, zamiast siedzieć cicho, zaczęłam działać. Szybko ich unieszkodliwiłam i zapomniałam o sprawie, niestety ktoś obejrzał nagranie z monitoringu. Zwróciłam na siebie uwagę służb specjalnych, które zaproponowały mi układ ? misja w Moskwie w zamian za informacje o rodzicach.

I oto stoję oszołomiona na placu Czerwonym i zastanawiam się, jak w tym wielkim mieście znajdę hakera, którego szuka kilka wywiadów i rosyjska mafia.

Jeśli to czytacie, trzymajcie za mnie kciuki...,,
Posted
Polecam thriller ale jaki!
Num 4 książka ,,Policz Do Trzech,,
stan nowa okladka ze skrzydelkami str 328
                            cena wywol 14 zl                            
kup teraz 16 zl  kupila Isiak dziekuje serce! 

Policz do trzech - Theresa  Ragan

,,Intrygująca powieść, nosząca w sobie znamiona thrillera. Czy dziecko może przepaść bez śladu? A może wytrwałość potrafi zdziałać cuda?

"Policz do trzech" to powieść, w której niczego do końca nie można być pewnym. Wszystko zaczyna się w momencie, gdy pięciolatka, Tinsley, idzie po raz pierwszy do zerówki i niespodziewanie przepada. Jej matka, Dani Callahan, nigdy nie pogodziła się z jej zniknięciem. Choć minęło już pięć lat, wciąż liczy na to, że odnajdzie swoje dziecko.

Obecnie Dani jest rozwiedziona i robi karierę jako detektyw. Wspólnie z asystentką, Quinn Sullivan, której nie brakuje determinacji i samozaparcia w dążeniu do celu, zajmują się poszukiwaniami bliskich zgłaszających się do nich ludzi. Obecnie skupiają się na rozwiązaniu sprawy Ali Cross, nastolatki zaginionej w Sacramento. Dziewczyna wracała do domu, jednak nigdy do niego nie dotarła. To, co wiedzą Dani i Quinn, opiera się wyłącznie na zeznaniach buntowniczego nastolatka. Im dłużej jednak drążą, tym więcej pojawia się wskazówek również odnośnie dawnego zaginięcia Tinsley.

Dwie drogi wiodą do rozwikłania zagadki. Jak mroczne tajemnice wyjdą na jaw? Kto i co starał się ukryć?,,
Posted
Polecam polecam!
Num 5 książka ,,Dar Krwi,, S.T.Gibson
stan nowa okladka ze skrzydelkami str 336
                            cena wywol 11 zl                       kup teraz 13 zl  
                nowa wywol 8 zl                          kup teraz 10 zl
                    nowa wywol 5 zl                           kup teraz 6 zl

Dar krwi - S T Gibson             

,,Constanta była zwykłą wieśniaczką, żyjącą w średniowiecznej wsi. Jednak jej życie zmieniło się diametralnie, gdy została ocalona od śmierci przez tajemniczego nieznajomego. Ten uratował ją przed niebezpieczeństwem i zabrał do swojej posiadłości, gdzie awansowała do rangi godnej żony nieumarłego króla - Drakuli.

Kobieta była zachwycona swoim nowym życiem, ale szybko zaczęła zauważać, że jej mąż nie jest tym, za kogo się podaje. Dracula zaczął manipulować podstępną arystokratką i cierpiącym głód artystą, co sprawiło, że Constanta zrozumiała, że jej ukochany jest w stanie posunąć się do okrutnych rzeczy. Nie wiedząc, co robić, Constanta zaczęła szukać ukojenia u mężów rywalizujących o jej względy. To prowadziło ją do odkrywania mrocznych sekretów swojego męża.

Gdy życie wszystkich, których kocha, zostało zagrożone, Constanta musiała dokonać trudnego wyboru - czy pozostać przy swojej miłości do męża, czy też odejść, by zachować swoją wolność. Ostatecznie jednak Constanta zrozumiała, że więzi, które są złączone krwią, mogą zostać rozerwane tylko przez śmierć. W końcu Constanta musiała podjąć decyzję, która mogłaby zapewnić jej bezpieczeństwo i spokój ducha....,,

Posted
Polecam kryminał komedia
Num 6 książka ,,Czerwono Mi,,
stan bardzo dobry str 304 okl. ze skrzydelkami 
                            cena wywol 6 zl                             kup teraz 8 zl  
                  nowa wywol 5 zl                            kup teraz 6 zl

Czerwono mi - Alek Rogoziński

,,Ten festiwal w Opolu miał być wyjątkowy.

I był!

Tyle że niekoniecznie z powodu atrakcji, jakie zaplanowali jego organizatorzy...

Kiedy już w czasie pierwszej festiwalowej próby opolski amfiteatr zamienia się w scenę zbrodni, a potem kolejni artyści, biorący udział w konkursie o Grand Prix, stają się ofiarami zamachów, prawie wszyscy uczestnicy imprezy mają w głowie tylko jedną myśl: „Czy teraz kolej na mnie?”

Kto chce wysłać gwiazdy polskiej muzyki do Alei Zasłużonych na Powązkach? Dlaczego ofiarami stają się artyści, które mają w repertuarze piosenkę „Zielono mi”? I jak daleko można się posunąć, aby zdobyć rozgłos i fortunę?,,

Posted
Polecam polecam! wstrząsający dramat
Num 7 książka ,,W jednej chwili,, Suzanne Redfearn
stan bardzo dobry str 376 okl.ze skrzydelkami
                        cena wywol 7 zl                               kup teraz 9 zl 
                     nowa wywol 5 zl                         kup teraz 6 zl

W jednej chwili - Suzanne  Redfearn

,,Sięgnij po książkę pod tytułem "W jednej chwili” i przekonaj się, czy można odnaleźć spokój i psychiczną równowagę nawet po wyjątkowo bolesnych przeżyciach!

Ludzki los bywa nieprzewidywalny, a przeznaczenie okrutne. W ciągu kilku sekund życie może zmienić się diametralnie i postawić nas przed koniecznością dokonania niezwykle trudnych wyborów.

Kiedy nastoletnia Finn wsiadała do samochodu, by razem z rodziną i przyjaciółmi wybrać się na weekendowy wyjazd na narty, w najgorszych koszmarach nie przypuszczała, jak skończy się ta wyprawa. Nieoczekiwanie samochód wypada z pokrytej śniegiem i lodem drogi, a niemal wszyscy uczestnicy wypadku odnoszą ciężkie obrażenia.

Nie inaczej jest z Finn, która ginie na miejscu. Dziewczyna zostaje jednak zawieszona między życiem i śmiercią i z przerażeniem obserwuje, jak najbliżsi jej ludzie walczą o przetrwanie. Zdaje sobie sprawę z tego, że musi odejść, jednak nie jest w stanie porzucić czuwania nad rodziną. Wypadek staje się bowiem dopiero początkiem lawiny nieszczęść, która ich przygniata. Czy uda im się ją pokonać?,,

Posted
Polecam
Num 8 księga ,,Pan Tadeusz,,
stan nowa duży format str 256 okladka twarda
                      cena wywol 7 zl                             kup teraz 9 zl  
                    nowa wywol 5 zl                        kup teraz 6 zl
                       nowa wywol 2 zl                  kup teraz 2 zl 50 gr

Pan Tadeusz Mickiewicz Adam
Posted
Polecam 
Num 9 księga album ,,Spoza Raju Papua Nowa Gwinea,,
stan bardzo dobry  str 160   mnóstwo zdjęć
wielki format księgi! okladka twarda
                       cena wywol 4 zl                                  kup teraz 5 zl  
                 nowa wywol 3 zl                        kup teraz 4 zl

Spoza raju Papua Nowa Gwinea Opracowanie zbiorowe
Posted
Polecam stokroć thriller ale jaki!
Num 10 książka ,,Żona Doskonała,,
stan nowa str 416 okladka ze skrzydelkami
                         cena wywol 12 zl                              kup teraz 14 zl 

Żona doskonała - Roberto Costantini\\

,,Rzym 2001 roku. Dwie pary, amerykański profesor włoskiego pochodzenia Victor Bonocore i jego żona Nicole Steele, prokurator Bianca Begnini i jej mąż Nanni Annibaldi. Dwa małżeństwa jak wiele innych, czasem szczęśliwe, czasem mniej. Między nimi niebezpieczna dwudziestolatka, Scarlett Steele. Wokół roztacza się półświatek Głuchoniemego i Dziurkacza, ustawianie zamówień publicznych, hazard, lichwa i okrutna śmierć dziewczyny, Donatelli. Wszystko wygląda na kolejny akt przemocy wobec kobiet, morderca zostaje szybko wykryty i sprawiedliwości staje się zadość. A może nie?

Kiedy ginie kolejna osoba, Michele Balistreri, naczelnik sekcji zabójstw wydziału kryminalnego prowadzi śledztwo wspólnie z prokurator Biancą Begnini. Oboje tworzą mieszankę wybuchową, sposób prowadzenia śledztwa gwałci wszelkie reguły prawa, a jego wynik to kompletna klęska. Aresztowanie podejrzanych wywołuje międzynarodowy kryzys dyplomatyczny. Wszystko źle się kończy.

Po dziesięciu latach nieoczekiwane spotkanie popycha Balistreriego do ponownego zajęcia się sprawą, w której nie znaleziono winnych. A skoro nie jest za późno na sprawiedliwość, może nie jest też za późno na miłość i życie? A może szansa ostatecznie przepadła...,,

Posted
Polecam serdecznie
Num 11 książka ,,Tiger  To ja,,Dariusz Michalczewski
stan jak nowa  str 298
duży format,okladka miękka
                        cena wywol 2 zl                                 kup teraz 2 zl 50 gr 

Tiger to ja Michalczewski Dariusz, Wegen Wolfgang

,,„Dostałem szansę i ją wykorzystałem. A przecież mogło być zupełnie inaczej. Dobro od zła, biedę od dostatku, porażkę od sukcesu dzieli bardzo cienka linia. Miałem szczęście – inni zeszli na zła drogę i wylądowali pod mostem”.

Autobiografia jednego z najsłynniejszych zawodowych bokserów, niepokonanego mistrza świata, „championa wszech czasów”.  Opisana jest w niej błyskotliwa kariera zadziornego chłopaka z Gdańska, który jako 12-latek rozpoczął treningi bokserskie, jako 20-latek został zawodowym bokserem, otrzymał obywatelstwo niemieckie, rozpoczął drogę na sportowe szczyty i… został dożywotnio zdyskwalifikowany przez Polski Związek Bokserski. Mistrz opowiada tu o swojej 12-letniej karierze, o obecnym życiu ojca rodziny, biznesmena i społecznika, a także o kulisach współczesnego boksu zawodowego, najciekawszych walkach, postaciach i organizacjach bokserskich.,,
Posted
Polecam 
Num 12 księga ,,Same Fakty Uklad Sloneczny,,
stan bardzo dobry str 64   okladka twarda
rok wydania 2006 wielki format 
                            cena wywol 2 zl                             kup teraz 2 zl 50 gr

Same Fakty - UKŁAD SŁONECZNY Steve Parker + coś !
Posted
Polecam serdecznie
Num 13 książka ,,Pani Wymagalik,,
stan b dobry str 381 okladka miękka 
                            cena wywol 4 zl                             kup teraz 5 zl  
                nowa wywol 3 zl                                kup teraz 4 zl

Pani Wymagalik - Małgorzata Domagalik

,,"Pani Wymagalik" to świetna książka, która pozwala spojrzeć na świat mediów i show-biznesu z zupełnie innej perspektywy - widzianej oczami znanej i lubianej dziennikarki!

Świat mediów i wszystko to, co dzieje się po drugiej stronie telewizyjnych ekranów dla większości z nas stanowi ciekawą zagadkę. Nic dziwnego, że tak chętnie sięgamy po opinie i przemyślenia tych, którzy o świecie medialnym wiedzą najwięcej. Małgorzata Domagalik dzieli się z nami swoimi wspomnieniami w książce "Pani Wymagalik".

Autorka trafnie i z dużą dozą realizmu oraz dowcipu przedstawia nam ten tajemniczy świat, który okazuje się zamknięty i niedostępny dla większości zwykłych odbiorców. Opisuje kulisy pracy, kreśląc przy tym portrety znanych ludzi, z którymi miała okazję pracować i poznać bliżej. Przedstawia też ciekawe, śmieszne, a nieraz i tragiczne anegdoty, które na długo pozostaną czytelnikom w pamięci. Wymienia osoby, o których istnieniu do tej pory nie mieliśmy pojęcia, przy okazji pokazując, jak wiele mają do powiedzenia w tym świecie także ci, których na co dzień nie widzimy. Autorka nie ucieka od tematów trudnych i kontrowersyjnych: doskonale wie, że to one przyciągają nas najskuteczniej i stanowią zachętę do tego, by drążyć dalej.

"Pani Wymagalik" otwiera przed nami zupełnie nowy świat show-biznesu, zaskakujący i pełen kontrowersji. Książka z pewnością zainteresuje każdego, kto chciałby poznać kulisy szklanego ekranu z pierwszej ręki...,,
  • Nadziejka changed the title to Sercem Jasnej Poli Duch i Piesiowi Łaciatkowi.Zajrzyj Dobraduszo 13.07
Posted
Polecam
Num 14 książka ,,Chałturnik,, horror 
stan bardzo dobry plus str 272
maly format książki okladka miękka
                            cena wywol 2 zl                             kup teraz 2 zl 50 gr

Chałturnik - Magda Skubisz

,,Chałturnik - opis 
Zabawna i jednocześnie przerażająca opowieść o grupie młodych mieszkańców Przemyśla, nawiązująca do własnych doświadczeń autorki, która przez 15 lat zarobkowała jako chałturnica weselna, specjalizując się w zabawianiu pijanych ludzi. Siedemnastoletni Zenon Kobiałka w towarzystwie kolegów z klasy dorabia nocami w weselnym zespole. Przysypianie na lekcjach oraz nie najlepsza renoma lokalu, o którym krążą plotki, jakoby pełnił funkcję agencji towarzyskiej, budzą niezadowolenie nauczycieli. Uczniowie muszą stawić czoła nie tylko zgorszonym pedagogom, ale i poznanym w miejscu pracy rozmaitym typom z pod ciemnej gwiazdy. Równocześnie próbują pomóc uwikłanym w przemyt rodzicom koleżanki, a ją samą uchronić przed zemstą gangsterów. Gandalf.com.pl..,,

Posted
Polecam
Num 15 książka ,,Wybierz Mnie,, 
stan nowa okladka miękka  str 464 powieść
                                cena wywol 2 zl                           kup teraz 2 zl 50 gr

Wybierz mnie! Garrod Beth
,,Pełna humoru, wakacyjnego klimatu i miłości lektura, idealna dla miłośników Do wszystkich chłopców, których kochałam i Kissing Booth. goorące lato, grecka wyspa, słońce na niebie - dla Meg wakacje nie mogły zapowiadać się lepiej! No, może trochę. Dziewczyna chciałaby zapomnieć o swoim pierwszym pocałunku, który był po prostu masakryczny. Dlatego wyznacza sobie misję: doświadczyć latem perfekcyjnego, filmowego, przyprawiającego o szybsze bicie serca pocałunku! Kiedy w jej życiu pojawia się więc trzech bardzo różnych chłopaków, wydaje się, że uda jej się osiągnąć cel. Droga do niego będzie jednak najeżona milionem kompromitujących sytuacji...,,
Posted
Polecam 
Num 16 książka ,,Nietoperz I Suszone Cytryny,, 
stan nowiuteńka str 304 okladka ze skrzydelkami
                        cena wywol 5 zl                             kup teraz 6 zl
                     nowa wywol 4 zl                     kup teraz 5 zl

Nietoperz i suszone cytryny - Marcin Meller | okładka

,,Marcin Meller to jeden z najbardziej znanych dziennikarzy w Polsce. Od 2012 roku pisze felietony dla „Newsweeka”. „Nietoperz i suszone cytryny” to zbiór tekstów pochodzących z lat 2016-2019. Publikacje, które dotyczą miłości, polityki, piłki nożnej, niewykorzystanych szans i straconych nadziejach, ojcach i dzieciach, o przyjemności i o cierpieniu, o zachwytach i irytacjach, o radości życia i…

„Jest trochę TVN-u, trochę „Playboya” „Polityki” i „Newsweeka”. Jest świętej pamięci „Radiostatcja” i Radio Roxy. I jest trochę, a nawet całkiem sporo komiczno-smutnej Polski ostatnich czterech lat. Która, w co wierzę jako niepoprawny optymista, jeszcze się zmieni na lepsze. A te kilkaset stron ma Ci przede wszystkim poprawić nastrój Szanowna Czytelniczko i Czytelniku. W pociągu, autobusie, tramwaju, u fryzjera, na plaży, w samolocie, kawiarni, i oczywista oczywistość, w toalecie. Zwłaszcza w toalecie.” ~Marcin Meller,,,
Posted
Polecam stokrości polecam
Num 17 książka ,,Uśpiona,,  thriller Alicja Sinicka 
stan nowiuteńka str 352 okladka ze skrzydelkami
                cena wywol 17 zl                                        kup teraz 19 zl
                   nowa wywol 14 zl                         kup teraz 16 zl

Uśpiona

,,Sen to naturalny, nieodłączny element naszego życia.

Jest czasem przeznaczonym na regenerację ciała i umysłu. Pozwala nabrać energii potrzebnej do rozpoczęcia kolejnego poranka. Co jednak, jeżeli jest również... śmiertelnym zagrożeniem? Sięgnij po książkę pod tytułem "Uśpiona" autorstwa Alicji Sinickiej i przekonaj się sam!

Weronika zmaga się z narkolepsją, która potrafi zauważalnie utrudniać jej prawidłowe funkcjonowanie. Nadmierna senność sprawia, że codziennie spędza w stanie nieświadomości więcej czasu niż zupełnie zdrowi ludzie. W najgorszych koszmarach nie przypuszcza, że to chwile, które ktoś wykorzystuje do tego, by dostać się do jej domu i karmić tym samym swoją obsesję na jej punkcie.

Kobieta zaczyna popadać w paranoję, ale prawdziwej tragedii doświadcza wtedy, gdy pewnego dnia, tuż po przebudzeniu, znajduje w swoim salonie zwłoki. Weronika trafia w sam środek policyjnego śledztwa. Nie wie jednak, że to jeszcze nie koniec. Co tak naprawdę się wydarzyło i co jej grozi?..,,

Szanowni 
Jeśli będą pieniążki -podzielę
60 procent piesiowi plus osobno Cegielki jeżeli nadejdą
40 procent suni Poli Duch plus osobno Cegielki jeżeli nadejdą
                             Zapraszam sercem zapraszam  
  • Nadziejka changed the title to koja Wielkie Serce Dziekuje! Dla Jasnej Poli Duch i Piesiowi Łaciatkowi.Zajrzyj Dobraduszo 13.07
Posted

KOJA  DZIĘKUJĘ WIELKIE SERCE DZIĘKUJĘ
                                60 zl Cegielki Szczęścia dla psinunia łacia 
                          20 zl Cegielki Szczęścia dla Jasnej Poli Duch
Posted
Dnia 2.07.2024 o 12:47, Onaa napisał:

Zaglądam.

Dziękuje witam 
pozdrowienia ślę ogromne dla lapeczek Twoich i spokojności wszelkiej