Jump to content
Dogomania

Jest DUDUŚ! :) Imienny dla zagubionego w schroniskowej rzeczywistości biedaczka, który rozpaczliwie wypatruje pomocy. Pomoc nadchodzi, a my dajmy mu fajniste imię, ok? Do 3 lipca. Zapraszam :)

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.06.2024 o 00:27, Poker napisał:

Upał mózgi topi.

To chyba dopiero dziś tak będzie. U nas ma być 35 stopni. Mojego piesa polewam już wodą, ma chore serce,  boję się o niego. 

Posted

Ufff, mózg przegrzany niemożebnie, więc nie wiem, czy na tyle sprawny, żeby wymyśleć najlepiej 😉

Ale woła do mnie Tolo, Tolek, Toluś (nie mogę się zdecydować na formę 🙂 )

i 10 głosów od razu

• Like 1
Posted
Dnia 30.06.2024 o 12:12, feryenne napisał:

Ufff, mózg przegrzany niemożebnie, więc nie wiem, czy na tyle sprawny, żeby wymyśleć najlepiej 😉

Ale woła do mnie Tolo, Tolek, Toluś (nie mogę się zdecydować na formę 🙂 )

i 10 głosów od razu

Brawo! Upał nic a nic nie zaszkodził Twemu zacnemu organowi odpowiedzialnemu za myślenie - imię bardzo fajne. 😃

Dzięki! 

image.png.638dfccefba4444cf78dae138ebe9c97.png

Posted

Przepraszam, że nie ma mnie tu, ale mam  problem z transportem dla piesionka  😞 Pani Edyta napisała, że przeprasza, ale nie będzie mogła przyjechać do schroniska, bo Jej podhalan miał skręt żołądka. Już jest po operacji, ale Ona musi być pod telefonem, bo psiak nie współpracuje z wetem i w każdej chwili może mieć telefonem żeby przyjechała  😞 

Posted
Dnia 30.06.2024 o 13:21, agat21 napisał:

O rany! Czyli jutro piesuń nie pojedzie? Dokąd dokładnie ten transport potrzebny? 

Hotelik jest w Chełmie. Nadal nic nie mam 😞 
EDFIT

Sprostowanie, nie w Chełmie, a koło Chełma  🙂 

Posted
Dnia 30.06.2024 o 22:37, agat21 napisał:

Mam nadzieję, że jednak transport się znajdzie, szkoda, że maluszek siedział dłużej w schronie jeśli miejsce jest dla niego.

Pojawiła się szansa na transport, ale ja kiciała zostawiłam telefon na działce, a mam jeszcze coś dograć. Bez telefonu to niemożliwe. Jutro rano jadę po telefon. Muszę wrócić przed 12-tą, bo o 12-tej właśnie mam zabiegi rehabilitacyjne. Od kilku dni tak mi się wszystko zwala na kupę i jeszcze teraz ten telefon wrrrrrr

Posted
Dnia 30.06.2024 o 22:37, agat21 napisał:

Mam nadzieję, że jednak transport się znajdzie, szkoda, że maluszek siedział dłużej w schronie jeśli miejsce jest dla niego.

Musiałam jechać na działkę i szybko wracać, ale udało się wszystko szczęśliwie dograć.  Maluszek ma już jutro koło godz. 10 być w hotelu.
Imię potrzebne na wczoraj.

Lece założyć wątek dla psinki.

Posted
Dnia 1.07.2024 o 23:45, agat21 napisał:

Wspaniale!! 😃

Imię nie będzie wczoraj, ale w środę już tak 😁

Wspaniale  🙂 

Posted
Dnia 2.07.2024 o 11:21, agat21 napisał:

image.jpeg.ce17b083aa0a2ccba84f9303a90f68c0.jpeg

A jeśli jest 12:04, to ja od 4 minut jestem na rehabilitacji. A jestem???  🙂