gorcorgi Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 :multi: Mam suczkę pembroczke z ogonem jak u lisa. To bardzo mądre i kochane pieski. Nie kąsają łydek one tylko jak są malutkie szczeniaczki szczypią ząbkami po pęcinach. Ale tak mądrych ,łagodnych i wiernych psów trudno spotkać w innych rasach. Moja sunia ma 6 lat to córka mojej pierwszej trycolorki. Bardzo bardzo mądrej suni żyła 12 lat zostawiła nam swoją córke. Pozdrawiam Gorcorgi;) Quote
Frytela Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='gorcorgi']:multi: Mam suczkę pembroczke z ogonem jak u lisa. To bardzo mądre i kochane pieski. Nie kąsają łydek one tylko jak są malutkie szczeniaczki szczypią ząbkami po pęcinach. Ale tak mądrych ,łagodnych i wiernych psów trudno spotkać w innych rasach. Moja sunia ma 6 lat to córka mojej pierwszej trycolorki. Bardzo bardzo mądrej suni żyła 12 lat zostawiła nam swoją córke. Pozdrawiam Gorcorgi;)[/quote] Gratuluje :multi: Co do kąsania ja sie nie zgodze, moje obie rude zołzy kasaja i to często :diabloti: Quote
gorcorgi Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 [quote name='gorcorgi']:multi: Mam suczkę pembroczke z ogonem jak u lisa. To bardzo mądre i kochane pieski. Nie kąsają łydek one tylko jak są malutkie szczeniaczki szczypią ząbkami po pęcinach. Ale tak mądrych ,łagodnych i wiernych psów trudno spotkać w innych rasach. Moja sunia ma 6 lat to córka mojej pierwszej trycolorki. Bardzo bardzo mądrej suni żyła 12 lat zostawiła nam swoją córke. Pozdrawiam Gorcorgi;)[/quote] witam mam do sprzedania suczkę i dwa pieski rude z białym rodowodowe wystawowe piękne. tel. 022 7861725 wieczorem.:cool3: Quote
paulakrol Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja mam psa w typie rasy welsh corgi pembroke teżjest rudo biały ale słyszałam że ta rasa ma czarne lub ciemne nosy mój ma akurat różowy Quote
Recommended Posts