Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY. Dodana kawa, słodycze... Bazarek na potrzeby staruszków: Wiktora będącego pod opieką Aska7 oraz podopiecznych katakka. Do 31.01. godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.01.2024 o 21:02, elik napisał:

serdecznie.jpg.c2ed6377af161c574370dcb5d67ea876.jpg  i wyjaśniam, że kryształ jest w moim posiadaniu, natomiast w sprawie żelków, czy żelek? wypowie się limoneczka 🙂

A to Ty licytowałaś Ajax, a nie domestos?

I Ajax, i Domestos oraz cukierasy. 

Żelki mają ceny?

Z kryształu jednak muszę zrezygnować 😔

Posted
Dnia 26.01.2024 o 21:23, agat21 napisał:

To ja z góry poproszę jedyne wegańskie jakie są w opcji KT 🙂

Masz zaklepane, tylko proszę, przypomnij się. Ja dzisiaj jestem taka zamulona,. Miałam ciężką noc z powodu bólu nogi, a zażyć czegoś  p/bólowego nie mogłam, bo rano miałam badanie krwi. Jakby tego było mało, dzisiaj przeżyłam rozstanie z moim tymczasikiem Koticzkiem  😞 Było ciężko, ale rozstanie też lekkie nie było  😞  Był z nami od maja ubiegłego roku.
Bardzo mu się nudziło, bo nie miał się kto z nim bawić, a to młody kotek i z nudów robił różne dziwne rzeczy  🙂  

nadrzwiach.jpg.edaa80f71e4591499581a0cf381d93fb.jpg

Posted
Dnia 24.01.2024 o 16:17, Aldrumka napisał:

spodnie nr 5 jakie mają wymiary i jaki kolor ?

Dnia 25.01.2024 o 13:44, Aldrumka napisał:

o jakie duże, jeszcze pomyślę

dziękuję za info, kolor "naturalny: ? , nie bialy przypadkiem ?

Bardzo proszę o decyzję  🙂 

Posted
Dnia 26.01.2024 o 21:32, mariusz pp napisał:

A ja poproszę o zaznaczenie moich  czarnych gaciorków 6A i B po 5 zł i o ile Aldrumka nie zdecyduje się na jasne lniane spodnie nr 5 to poproszę za 6 zł 

Wybacz, już zaznaczam, a jeśli chodzi o spodnie, to poczekamy do jutra, ale wydaje mi się, że Aldrumka zapomniała, że o nie pytała  🙂 

• Upvote 1
Posted
Dnia 26.01.2024 o 22:33, elik napisał:

Bardzo mu się nudziło, bo nie miał się kto z nim bawić, a to młody kotek i z nudów robił różne dziwne rzeczy  🙂  

Wygląda jak szef wszystkich kotów 😉 

• Like 1
Posted
Dnia 26.01.2024 o 22:33, elik napisał:

Masz zaklepane, tylko proszę, przypomnij się. Ja dzisiaj jestem taka zamulona,. Miałam ciężką noc z powodu bólu nogi, a zażyć czegoś  p/bólowego nie mogłam, bo rano miałam badanie krwi. Jakby tego było mało, dzisiaj przeżyłam rozstanie z moim tymczasikiem Koticzkiem  😞 Było ciężko, ale rozstanie też lekkie nie było  😞  Był z nami od maja ubiegłego roku.

Życzę poprawy i to jak najszybciej. A kotek-drzwiotek mam nadzieję, że trafił do dobrego domu.  

• Like 1
Posted

Zaklepuję żelki Fruity bussi (owocowo-białe), Wasser melon (już pisałam wyżej), Primavera (truskaweczki) i proszę limonkę o info czy "wampirki" mają lukrecję.

Posted
Dnia 27.01.2024 o 07:20, Radek napisał:

Wygląda jak szef wszystkich kotów 😉 

Pewnie za takiego się ma, bo jak pojawił się na działce to przegonił  rezydentów i on urzędował w domu i na tarasie. Rezydenci musieli przenieść się pod wiatę. Teraz pewnie są zadowoleni.  

• Like 1
Posted
Dnia 27.01.2024 o 12:37, elik napisał:

Pewnie za takiego się ma, bo jak pojawił się na działce to przegonił  rezydentów i on urzędował w domu i na tarasie. Rezydenci musieli przenieść się pod wiatę. Teraz pewnie są zadowoleni.  

Ważne, że ktoś jednak się cieszy 😉 

• Like 1
Posted
Dnia 27.01.2024 o 09:11, agat21 napisał:

Życzę poprawy i to jak najszybciej. A kotek-drzwiotek mam nadzieję, że trafił do dobrego domu.  

Tak, do dobrego, do innego nie wydałabym. To rodzina dwupokoleniowa, 5 lat temu wyprowadzili się z Krakowa i zamieszkali w piętrowym domu na dużej, ogrodzonej posesji. Kotik będzie miał z kim się bawić - 8 letni chłopczyk. Dom dobry, ale ryki i tak byli  😰

Posted

Pani Irenka z Katowice licytuje poz. 71 B za 8,00 zł.

I licytuje 3 torebki żelków po 10,00 zł

Bardzo serdecznie dziękuj Pani Irenko   bo159-349d.jpg.6a4e4be251c061690b3ca5fdaacf9836.jpg

Posted
Dnia 27.01.2024 o 09:47, Koki-99 napisał:

Zaklepuję żelki Fruity bussi (owocowo-białe), Wasser melon (już pisałam wyżej), Primavera (truskaweczki) i proszę limonkę o info czy "wampirki" mają lukrecję.

Jak tylko limoneczka będzie mogła wejść na wątek, to wyjaśni  🙂 

Posted
Dnia 27.01.2024 o 16:35, Radek napisał:

Polajkowałbym sobie tylko nie bardzo jest czym 😕 

To ja Tobie lajknę   😄  

• Like 1
Posted

Zaklepuję żelki Fruity bussi (owocowo-białe), Wasser melon (już pisałam wyżej), Primavera (truskaweczki) 

Zaklepane 🙂 

proszę limonkę o info czy "wampirki" mają lukrecję.

Tak, mają w składzie lukrecję. W opisie jest ,,owocowa słodycz wampirków z pikantnie miękką lukrecją"", ale czy to intensywny smak lukrecji, czy tylko delikatny nie wiem, nie jadłam, bo dla mnie  lakritz odpada, to jedyny smak żelków którego nie lubię.

Na zdjeciu wygląda jakby ten czarny środek nietoperków był lukrecjowy ...

IMG_20240127_175217.jpg

Posted

Na zdjęciu są pokazane po jednej paczce, ale mam żelków więcej i chyba jeszcze inne rodzaje, do tego jeszcze jakieś słodycze, kawę tylko muszę się rozpakować - jakby co proszę pytać, może akurat mam co potrzebne.

Zazwyczaj zjadam wszystko sama, ale skoro psiaki są w potrzebie, to trzeba się podzielić 😀