Jump to content
Dogomania

Grudniowe cuda czyli DUBELTOWY bazarek imienny dla dwóch psiaczków, którym ten grudzień przyniósł nadzieję na lepsze życie. Do 9 grudnia 22.00. Zapraszam! MAMY KAJA I ALBI! :)

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.12.2023 o 19:11, Ewa Marta napisał:

A może podbijesz jakieś imię?

Przepraszam ale na takich bazarkach trzymam się zasady ,że oferuję tylko cegiełkę  :))

• Like 1
Posted

Bardzo Was przepraszam za nieobecność w finałowym dniu, ale prawie cały dzień "dyżurowałam" przy wnuczce i jest to bardzo wymagające zajęcie 😅 Urocze, ale czas zajęty w 120%..

Zaraz przejrzę ostatnie posty.

• Like 1
Posted
Dnia 9.12.2023 o 21:58, Ewa Marta napisał:

Czyżbyśmy mieli Albi i Kaja?

Tak! A zatem ALBI i KAJ!

Bardzo wszystkim dziękuję za udział, szczególnie w tym trudnym czasie jest to cenne 😘

image.png.b003bb5bcffdd30507142d801dc16fc3.png

• agat21 changed the title to Grudniowe cuda czyli DUBELTOWY bazarek imienny dla dwóch psiaczków, którym ten grudzień przyniósł nadzieję na lepsze życie. Do 9 grudnia 22.00. Zapraszam! MAMY KAJA I ALBI! :)
Posted
Dnia 11.12.2023 o 22:04, agat21 napisał:

@Jo37 @Nesiowata @limonka80 @Poker @Alaskan malamutte - czy mogę Was prosić o wpłaty bazarkowe? Konto moje macie, rozliczenie zrobiłam w 3 poście. Bardzo będę Wam wdzięczna 🌷 za brak konieczności rozsyłania pw 🙂 Proszę w tytule przelewu tylko napisać dubeltowy imienny 😁

Agatko, ja swoje doliczę i tak idzie na moje konto 🙂

Posted
Dnia 11.12.2023 o 22:04, agat21 napisał:

@Jo37 @Nesiowata @limonka80 @Poker @Alaskan malamutte - czy mogę Was prosić o wpłaty bazarkowe? Konto moje macie, rozliczenie zrobiłam w 3 poście. Bardzo będę Wam wdzięczna 🌷 za brak konieczności rozsyłania pw 🙂 Proszę w tytule przelewu tylko napisać dubeltowy imienny 😁

Bardzo przepraszam. Myślałam, że wpłaciłam.

Posted
Dnia 11.12.2023 o 23:23, agat21 napisał:

Może doszło w sesji popołudniowej, sprawdzę rano. 

Nie szukaj. to była wpłata na inny bazarek. Przelew wyslany.