Jump to content
Dogomania

Nerunia ma zapewnione środki na hotel, ale ani grosza na opiekę weterynaryjną. Neri łaciata sunia w fatalnym stanie zdrowia potrzebuje dużo kasy na opiekę weterynaryjną. Bardzo proszę o pomoc dla tej biednej, zrezygnowanej suni.

Recommended Posts

Posted

Elu, zrobię ogłoszenia na Gratce, na jakie miasta?

Oczywiście jak dogo będzie poprawnie działać, wczoraj nie zapisywały się odpowiedzi.

• Like 1
Posted
Dnia 24.09.2024 o 08:25, Ellig napisał:

Elu, zrobię ogłoszenia na Gratce, na jakie miasta?

Oczywiście jak dogo będzie poprawnie działać, wczoraj nie zapisywały się odpowiedzi.

Bardzo, bardzo dziękuję Elu  ❤️  🌺  🌷 Może na Gdynię, Gdańsk albo Sopot? Wybierz któreś  🙂 

Cytat

To pewnie dlatego wczoraj miałam problemy z wstawieniem zdjęć. Lecę na bazarek. Zobaczę czy tam będę mogła swobodnie podziałać.      

• Like 1
Posted
Dnia 24.09.2024 o 12:28, Aska7 napisał:

Ja nie widzę.

Kurtka na wacie  😞  Jak to znowu długo potrwa? Właśnie robię bazarek więc takie numery nie są wskazane.
Dzięki za informację  🙂      

Posted
Dnia 24.09.2024 o 16:24, Ellig napisał:

Niestety nie widać.

Nie rozumiem tego, bo ja widzę.  Mam prośbę, czy mogłabyś zaglądnąć na bazarek, który właśnie robię i zobaczyć czy są wpisani beneficjenci i zdjęcie fantów nr od 41 do 43. Te pozycje dopisałam dzisiaj i w obecnej sytuacji nie wiem czy są widoczne i czy warto wklejać dalsze, czy raczej wstrzymać się do powrotu normalności na dogo.

Posted
Dnia 24.09.2024 o 16:29, elik napisał:

Nie rozumiem tego, bo ja widzę.  Mam prośbę, czy mogłabyś zaglądnąć na bazarek, który właśnie robię i zobaczyć czy są wpisani beneficjenci i zdjęcie fantów nr od 41 do 43. Te pozycje dopisałam dzisiaj i w obecnej sytuacji nie wiem czy są widoczne i czy warto wklejać dalsze, czy raczej wstrzymać się do powrotu normalności na dogo.

Wszystko jest Elu.☺️

• Like 1
Posted
Dnia 25.09.2024 o 15:22, Ellig napisał:

Ooooo rety, ile ogłoszeń 🙂  Eluś wielkie, ogromne DZIĘKUJĘ

dlaciebiebukietczerwonychr1.gif.2954831ad33e164192f41d9219ee5028.gif

Może któreś przyniesie Neruni domek  🙂 

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 4.10.2024 o 20:48, Grażka123 napisał:

Bydgoszcz niestety nie wypalił, prawie tysiąc wejść i ani jednego telefonu😑. Zmieniłam ogłoszenie na Poznań oraz tytuł i pierwsze zdjęcie na, moim zdaniem, bardziej atrakcyjne🙂

https://www.olx.pl/d/oferta/spokojna-suczka-w-srednim-wieku-szuka-domu-CID103-ID10lb1l.html

Bardzo dziękuję Grażynko  🥰  🌺  Kompletnie tego nie rozumiem 😞 Faktycznie atrakcyjne zdjęcia, piękne przedstawienie suni i zero telefonów. U mnie tak samo  😞  Musimy uzbroić się w cierpliwość.

Posted

Na prywatne konto Neruni wpłynęły następujące kwoty:

30,00 zł od helli  -  28.09.
    20,00 zł od seramatrias  IX -  30.09.

50,00 zł od Pana Mateusza   -  3.10. 
    10,00 zł od Nesiowata  X -  3.10.
    30,00 zł od Kaas1  -  5.10.

100,00 zł od Agnieszki znajomej elik  X  -  5.10.
    10,00 zł od ludwa  -  5.10.

Bardzo serdecznie dziękuję

fiolety.png.a700a3207641e359958913faf9689b43.png

oraz

50,00 zł elik  X  -  5.10.

Posted
Dnia 6.10.2024 o 20:45, Tola napisał:

Wpłata dla Neri na konto Zea serce-ruchomy-obrazek-0210.gif

50 zł - Iwona z Sosnowca (30.09.)

Bardzo dziękuję Martusiu  🌺  🌷  ❤️ 

Posted
Dnia 12.10.2024 o 23:28, Tola napisał:

Pan, który wpłacił 250 zł dla Fuksa w ramach Adopcji Wirtualnej, wpłacił też 250 zł dla Neri.

Łaaaałłłł ale fuks od Fuksa. Wspaniały gest  🙂 

Wielgachne dzięki Martusiu    dzikuj1.jpg.png.586827ae6bffbfd6ead7354fda4845a7.png

Posted

Mam już nr telefonu do wetki, która leczy Nerunię. Jutro zadzwonię z prośbą o wystawienie faktury za dotychczasowe wizyty i leki.
Mam nadzieję, że uniesiemy   
😉 

Posted

Wykupiłam Neruni promowanie na Toruń do 12.11.

Dzisiaj miałam zapytanie na OLX-sie o Nerunię:  "Czy adopcja bez mieszkania w domu również jest możliwa?"  Zamurowało mnie. Jak ktoś może sobie wyobrazić, że taki psiak może mieszkać w budzie, czy kojcu???   Oczywiście odpisałam, że taka adopcja nie w chodzi w rachubę.