Jump to content
Dogomania

Jak to jest być 14- letnim psem na ostatnich nogach? Źle. Czasu już nie ma. Pomóżcie odmienić ostatnie lata, może miesiące, życia Wolfa. Proszę.

Recommended Posts

Posted
Dnia 15.11.2023 o 22:06, Nadziejka napisał:
              kramik dla biedunia

Agato
poslalam do Ciebie 134 zl  z zakonczonego Wolfikowego  🍀🍀
                      Jak dobiegną na konto.daj znac prosze na baz zakonczonem
  • Like 1
Posted
Dnia 7.12.2023 o 17:19, Nadziejka napisał:

Agato
poslalam do Ciebie 134 zl  z zakonczonego Wolfikowego  🍀🍀
                      Jak dobiegną na konto.daj znac prosze na baz zakonczonem

Nadziejko, pieniądze dotarły! Bardzo bardzo Ci dziękuję za tak dużą pomoc dla Wolfika ❤️😘

Posted

Nasz potwór czuje się coraz lepiej. Apetycior iście smoczy. Tylko łapeczka na razie słabo się goi, wciąż ją odciąża. Dostał antybiotyk w maści. Oby pomogło i żeby mógł już całkiem swobodnie hasać. 

Posted
Dnia 8.12.2023 o 18:33, Aska7 napisał:

Jest rozczulający. 

Dnia 8.12.2023 o 23:07, agat21 napisał:

Prawda? 😍

Najprawdziwsza prawda  😍 

• Like 1
Posted

Grzeje doopinkę przy kominku.  Ciepło chłopakowi, brzuszek pełny i ręka do głaskania jest  🙂 Do pełni szczęścia już tylko własnego domu potrzebuje.

• Like 1
Posted
Dnia 11.12.2023 o 12:39, agat21 napisał:

Smutek, że jego koledzy i koleżanki ze schronu mają zgoła inne zimowe wieczory. I dni. 😞

Uffff myślałam, ze Wolfikowi się pogorszyło. 
To bardzo smutne, tragiczne wręcz, że tylko wybrańcy losu mogą tak wypoczywać jak Wolfik   😞      Niestety póki jest, jak jest, nie uratujemy wszystkich psiaków.

Posted
Dnia 11.12.2023 o 13:54, elik napisał:

... nie uratujemy wszystkich psiaków.

I to niestety jest dołujące,że możemy pomóc małej ich garstce :((((

A chłopakowi życzę powrotu do zdrowia choć na tyle żeby mógł się jeszcze długo cieszyć swoim nowym życiem.

• Like 1
Posted
Dnia 11.12.2023 o 18:23, b-b napisał:

A chłopakowi życzę powrotu do zdrowia choć na tyle żeby mógł się jeszcze długo cieszyć swoim nowym życiem.

Dzięki wielkie, zdrowie powoli wraca, a waga rośnie 😉😁 Oto wiadomość sprzed chwili:

"Niuniek wychodzi z kliniki 🙂- byliśmy na kontroli łapy. Wszystko goi się ładnie na tej maści (Mastijet Fort), ale jeszcze troszkę do końca brakuje, dlatego dostaliśmy jeszcze dwie strzykawki. A na 19tą, po weterynarzu, mieliśmy wizytę u fizjoterapeutki , ale tą wizytę biorę na siebie, po prostu musiałam mieć pewność, że wszystko jest w porządku . Niuniek ciągle ją odciąża, martwiłam się że jej nie chce normalnie używać, po wizycie  w "Fizjołapce" , jestem spokojniejsza. Niuniek był grzeczniutki, leżał na boczku i ani drgnął - pacjent idealny, wszyscy go nieustannie chwalą. Fizjoterapeutka bardzo dokładnie zbadała łapę (obie nawet🙂) i nie znalazła powodów dla których, łapa miałaby nie  dojść do wcześniejszej formy, potrzebuje jedynie więcej czasu.  I jeszcze jedno- waga u weterynarza - 20,5kg, dobrze czułam, że więcej ciężaru w noszeniu po schodach 😄"

IMG-20231211-WA0001.jpg

• Like 8
  • Upvote 1
Posted
Dnia 11.12.2023 o 20:40, agat21 napisał:

Dzięki wielkie, zdrowie powoli wraca, a waga rośnie 😉😁 Oto wiadomość sprzed chwili:

"Niuniek wychodzi z kliniki 🙂- byliśmy na kontroli łapy. Wszystko goi się ładnie na tej maści (Mastijet Fort), ale jeszcze troszkę do końca brakuje, dlatego dostaliśmy jeszcze dwie strzykawki. A na 19tą, po weterynarzu, mieliśmy wizytę u fizjoterapeutki , ale tą wizytę biorę na siebie, po prostu musiałam mieć pewność, że wszystko jest w porządku . Niuniek ciągle ją odciąża, martwiłam się że jej nie chce normalnie używać, po wizycie  w "Fizjołapce" , jestem spokojniejsza. Niuniek był grzeczniutki, leżał na boczku i ani drgnął - pacjent idealny, wszyscy go nieustannie chwalą. Fizjoterapeutka bardzo dokładnie zbadała łapę (obie nawet🙂) i nie znalazła powodów dla których, łapa miałaby nie  dojść do wcześniejszej formy, potrzebuje jedynie więcej czasu.  I jeszcze jedno- waga u weterynarza - 20,5kg, dobrze czułam, że więcej ciężaru w noszeniu po schodach 😄"

IMG-20231211-WA0001.jpg

I oby tak dalej!!!

Posted

Liczne dojazdy do weta (również nie swoim samochodem) Kasia wyceniła na 100 zł i nie będzie na to faktury. Mam jeszcze pieniadze z bazarku Nadziejki nie przelane na Zeę, więc z tych pieniędzy zapłacę. Jeszcze raz Nadziejko dziękuję 😘