Jump to content
Dogomania

Zakończony. Dołożyłam coś :) Zapraszamy! - bazarek czynny do 03.12. do godziny 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 23.11.2023 o 12:00, jola&tina napisał:

Ale do wiosny coraz bliżej 🙂 

Właśnie, trzeba szukać pozytywów. 

Dnia 23.11.2023 o 12:04, mariusz pp napisał:

Nocki najczęściej od 23 no i u nas w firmie  jeszcze jest jedna dziwna zmiana zaczyna się od 13 do oporu czyli najczęściej druga ,trzecia w nocy póki nie skończymy , dziki kraj ,Niby godziny nadliczbowe, fajnie, ale podatek od godzin nadliczbowych to prawie 50 procent czyli wychodzi mniej na godzinę jak normalnie, parodia

Kurde, a ja narzekam na to, że mam drugi tydzień full nadgodzin. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 23.11.2023 o 15:23, mariusz pp napisał:

Tak jest od 2015 roku ,wszędzie szukają pieniędzy

Kiedyś na dłuższym urlopie próbowałem szukać pracy we Wrocławiu, i mimo ciekawej cv jak mówili dyskwalifikował mnie wiek, wolą młodszych więc niestety muszę tu być do emerytury.

O matko,to się nazywa Dyskryminacja.

• Upvote 1
Posted
Dnia 23.11.2023 o 21:44, guccio napisał:

Dobranoc.Robię hop do łózia.

Szkoda nocy szkoda dnia , noc jest taka krótka.......tak mi się skojarzyło a jak to dalej leciało?

Dnia 23.11.2023 o 21:40, UlaFeta napisał:

Ja też,na "swój"😂

Bazarek?

Posted
Dnia 23.11.2023 o 21:47, mariusz pp napisał:

Szkoda nocy szkoda dnia , noc jest taka krótka.......tak mi się skojarzyło a jak to dalej leciało?

Bazarek?

Tak😅 guccio zrobiła.Na chojnickie 🐱

Ja nie umiem ☺️i guccio mnie wspomaga.

Posted
Dnia 23.11.2023 o 20:10, UlaFeta napisał:

Za kasę czy za pół ?

Za całą. W szkole nadgodziny są opłacalne, tylko lekcje przez cały dzień non stop potrafią dać w kość. 

• Upvote 1
Posted
Dnia 23.11.2023 o 22:28, UlaFeta napisał:

Dasz radę.

Nie bardzo mam wyjście 🙂 
Od września jestem w nowej szkole i nie dość, że mam więcej godzin to non stop zastępstwa. Czasem padam na buzię, a ostatnio jeszcze mieliśmy sporo wizyt z Gajką u weta. 

• Upvote 1
Posted
Dnia 23.11.2023 o 22:30, Radek napisał:

Nie bardzo mam wyjście 🙂 
Od września jestem w nowej szkole i nie dość, że mam więcej godzin to non stop zastępstwa. Czasem padam na buzię, a ostatnio jeszcze mieliśmy sporo wizyt z Gajką u weta. 

Nie ma komu uczyć?

Posted
Dnia 23.11.2023 o 22:31, UlaFeta napisał:

Nie ma komu uczyć?

Trochę inna historia. Jak się zatrudniałem miał być etat, ale szkoła bardzo duża i w nowej dzielnicy, we wrześniu się okazało, że jest więcej klas. Stąd tyle godzin. A jak większa szkoła to więcej chorujących nauczycieli i więcej zastępstw. 

• Upvote 2
Posted
Dnia 23.11.2023 o 22:34, Radek napisał:

Trochę inna historia. Jak się zatrudniałem miał być etat, ale szkoła bardzo duża i w nowej dzielnicy, we wrześniu się okazało, że jest więcej klas. Stąd tyle godzin. A jak większa szkoła to więcej chorujących nauczycieli i więcej zastępstw. 

Trzymam kciuki.

Zaraz przerwa świąteczna, później ferie, później przerwa wielkanocna i wakacje.😅

Żartowałam.☺️ .Moja babcia mówiła, że "lepiej kamienie tłuc na szosie niż cudze dzieci uczyć"