Jump to content
Dogomania

Zakończony Kociaki zapraszają - bazarek czynny do 22.10. do godziny 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 19.10.2023 o 17:41, guccio napisał:

Pisałam ale może jednak wyślij ,nie wierzę,że mam taki talent jak Ty

Na pewno wszystko dobrze napisałaś 🙂 Ja się już boję dogomanii, podchodzę do niej ostrożnie, jak do jeża 🙂 

Posted

Wiadomość pierwsza:

Dnia 18.10.2023 o 09:33, Besia11 napisał:

Dzień dobry 🙂
cegiełkę za 20 zł proszę
konto te co ostatnio  ?

Cegiełki już na koncie. Dziękuję bardzo ❤️ 

Posted
Dnia 19.10.2023 o 18:57, Jota67 napisał:

Koci wyżeracz w akcji 😀😀

IMG_20231019_185515.jpg

U nas takie wyżeracze spacerowały po podwórku tup tup tup. Ale kiedy wycięte zostało ostatnie drzewo i zakostkowany ostatni kawałek trawnika wyprowadziły się i mam nadzieję, że tuptają gdzie indziej.

Posted
Dnia 19.10.2023 o 19:11, jola&tina napisał:

U nas takie wyżeracze spacerowały po podwórku tup tup tup. Ale kiedy wycięte zostało ostatnie drzewo i zakostkowany ostatni kawałek trawnika wyprowadziły się i mam nadzieję, że tuptają gdzie indziej.

Mieszkam w otoczeniu lasów a nie pamiętam kiedy widziałam jeża. Za to widuję bardzo często sarny i lisy.

Posted
Dnia 19.10.2023 o 20:27, Jota67 napisał:

Tak! Oczywiście. Sama sobie będę licytować 😅

Domyśliłam się i już zapisałam 🙂 

Dnia 19.10.2023 o 20:29, Jota67 napisał:

U mnie w ogrodzie całe lato grasowały 🙂

Może to te moje potuptały do Ciebie 🙂 

• Like 1
Posted

My kiedyś we Wrocławiu w altanie  na ogródku też mieliśmy jeże. Do tej pory syn nie może nam darować ,że obrywało mu się za rozwleczone siano. Co żona w dzień pozamiatała to kupka siana  która była na trawniku na drugi dzień rozwleczona aż do altany, a drzwi były nie do samej ziemi była duża szpara na dole .Syn po południu chodził podlewać .I tak to trwało. .Kiedyś długo zostaliśmy na ogródku , już była szarówka , żona stała w drzwiach a ze środka  spod krzeseł  wytoczyła się wielka pani jeżyca ,nafukała na żonę , żona się przesunęła a ta  poszła na łowy. No i trzeba było syna przepraszać ha ha,

• Like 1