Jump to content
Dogomania

Imienny dla młodego ślicznego psiaka, który ma szanse zmienić okrutną schroniskową rzeczywistość na normalne życie. Do 13 października czekamy na imię, które przyniesie mu szczęście - przedłużony do 14 X - Jest MARCYŚ :D

Recommended Posts

• agat21 changed the title to Imienny dla młodego ślicznego psiaka, który ma szanse zmienić okrutną schroniskową rzeczywistość na normalne życie. Do 13 października czekamy na imię, które przyniesie mu szczęście - przedłużony do 14 X - Jest MARCYŚ :D
Posted

Zrobiłam na szybko rozliczenie, przepraszam, że nie roześlę jeszcze konta, nie mam po prostu czasu. Kto ma moje konto proszę o wpłatę i informację tu na wątku o wpłacie. W pierwszej wolnej chwili roześlę do pozostałych konto.

Przepraszam.

Posted
Dnia 16.10.2023 o 20:02, agat21 napisał:

Zrobiłam na szybko rozliczenie, przepraszam, że nie roześlę jeszcze konta, nie mam po prostu czasu. Kto ma moje konto proszę o wpłatę i informację tu na wątku o wpłacie. W pierwszej wolnej chwili roześlę do pozostałych konto.

Przepraszam.

Agatko, ja swoje doliczę. I tak wpłata na moje konto

Posted
Dnia 16.10.2023 o 20:02, agat21 napisał:

Kto ma moje konto proszę o wpłatę i informację tu na wątku o wpłacie.

Agatko dzisiaj wpłaciłam na Twoje konto 30,00 zł

Posted

Jestem po długiej przerwie.. ufff.

Dziękuję serdecznie za wszystkie przelewy, zrobione podczas mojej nieobecności. Ogromne dzięki! 😘🌹

Tutaj zamieszczam stan na dziś, proszę zerknijcie czy wszystkie wpłaty ujęte:

Nesiowata - 1 propozycja i 5 głosów --> 20 zł - wpłacone 17 X

Alaskan - 1 propozycja i 15 głosów --> 50 zł

Limonka80 - 1 propozycja i 10 głosów --> 35 zł

RudeZŁO - 20 głosów --> 60 zł - wpłacone 17 X

Onaa - 5 głosów --> 15 zł

elik - 10 głosów --> 30 zł - wpłacone 16 X

Aska7 - 2 propozycje i 20 głosów --> 70 zł - wpłacone 16 X

Jo37 - 1 propozycja - 5 zł

Ellig - 1 propozycja i 5 głosów --> 20 zł - wpłacone 15 X

Poker - 1 propozycja --> 5 zł

Asia Alaskan oczywiście nie wpłaca, dołoży swoją część po wpływie z bazarku na jej skarbnicze konto. 🙂

Posted

Wielkie dzięki, mam wszystkie wpłaty poza Onaa i Poker, wczoraj wysyłałam PW, ale serwer odmówił współpracy i moją wiadomość diabli wzięli. Zaraz napiszę raz jeszcze.

Posted

Mam już wszystkie wpłaty oprócz 5 zł od Poker, więc założę tę 5 zł i przelewam Asi Alaskan całą kwotę 319 zł, po zaokrągleniu 320 zł. Asiu dołóż swoje 50 zł i z bazarku imiennego będzie dla Marcysia 370 zł!

Bardzo się cieszę i bardzo dziękuję wszystkim biorącym udział 😃🌻🌻🌻