Alaskan malamutte Posted March 7 Author Posted March 7 Shaza vel Sabrina❤️😍❤️🥰 Dzisiaj skończyła 6 miesięcy😍😁 2 Quote
Alaskan malamutte Posted March 8 Author Posted March 8 Pokazywałam na tym wątku malutką Elcię. Sunia zamieszkała w cudownym domciu w Cieszynie. Aktualnie pozdrawia z Zakopanego. Państwo mają tam swój dom i często wyjeżdżają. Oczywiście mam zaproszenie i pewnie kiedyś się wybiorę😊 3 Quote
Ellig Posted March 8 Posted March 8 Dnia 8.03.2025 o 17:46, Alaskan malamutte napisał: Pokazywałam na tym wątku malutką Elcię. Sunia zamieszkała w cudownym domciu w Cieszynie. Aktualnie pozdrawia z Zakopanego. Państwo mają tam swój dom i często wyjeżdżają. Oczywiście mam zaproszenie i pewnie kiedyś się wybiorę😊 Słodka podróżniczka❤️ 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 26 Author Posted March 26 Shaza vel Sabrina już po sterylizacjacji. Wszystko przebiegło bez powikłań kicia czuje się dobrze❤️ 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 26 Author Posted March 26 Przed chwilą dostałam zdjęcia Gracjanka😍❤️ Pan jest zachwycony kotusiem. Pisze, że jest mega przytulakiem. Tak sobie razem śpią😍❤️ 3 Quote
Alaskan malamutte Posted April 16 Author Posted April 16 Takie info z domku Gracjanka: Witam, Gracus żyje, ma się dobrze. Już po kastracji, przeszedł ją fajnie bez problemów 😊 jeszcze bardziej tulasny się zrobił 🥰 Kupiłem też Gracusiowi fontannę do wody i narazie zadowolony piję sobie 😊 Powoli też kończę półki robić na ścianę by mógł się wspinać 🫢 3 Quote
Alaskan malamutte Posted April 16 Author Posted April 16 Przed chwilką pezyszły zdjęcia Shazy vel Sabrinki😍🥰 2 Quote
Recommended Posts