Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, 

Wszystkie psiaki z tego wątku są już w swoich domkach.

Z całego serca chciałyśmy z Ewą Martą podziękować osobom wspierającym nasze psiaczki  finansowo, duchowo i samą obecnością na wątku.❤️

DZIĘKUJEMY!!!

Nie ukrywamy, że najtrudniejszą adopcją jest adopcja Kaja. Nadal prosimy o ciepłe myśli i kciuki za niego i za rodzinę. To nie jest agresywny pies. To w ocenie specjalisty bardzo skrzywdzony mały piesek...

Jeśli z jakiegoś powodu rodzina zdecyduje się oddać Kaja, wtedy opiekę nad nim przejmie Fundacja Alternatywa dla zwierząt i psiak trafi do tymczasowego domu fundacyjnego.

Na tym wątku są również dwa małe kociaki, które błąkaly się po osiedlu..nieprzyjaznym kotom osiedlu...😪

Jeśli ktoś zechce pozostać z kotkami tutaj na wątku i wspierać choćby dobrym słowem, będę niezmiernie wdzięczna. ❤️❤️❤️❤️

images (13).jpeg

• Like 3
Posted
Dnia 19.11.2024 o 13:26, Murka napisał:

Dzisiaj zmontowałam kotkom nowy solidny drapak - Gracjan testuje 🙂

20241119_100246.jpg

Ale kotki maja super miejscówkę 🙂

Posted
Dnia 19.11.2024 o 18:21, Alaskan malamutte napisał:

Miałam drugi telefon o Shazę. Wizytę zrobi nieoceniona Jo37. 

Czerwona róża pięknie dziękuję! - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl

Trzymam kciuki  kciuki1.jpg.74c4db39ad5be8413a2358d5a9155bf6.jpg 

• Upvote 1
Posted
Dnia 19.11.2024 o 18:21, Alaskan malamutte napisał:

Miałam drugi telefon o Shazę. Wizytę zrobi nieoceniona Jo37. 

Czerwona róża pięknie dziękuję! - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl

Tak się cieszę, że Jo37 zrobi wizytę. Ja o kotach nie wiem nic i nie miałabym pojęcia o co pytać.

Posted
Dnia 20.11.2024 o 14:05, Alaskan malamutte napisał:

Ktoś podpowie, gdzie napisać o wyjaśnienie?

Kiedyś po prawej tronie ekranu monitora na dole była możliwość kontaktu z pracownikiem OLX. Co prawda długo czekało się na kontakt, ale był możliwy. Teraz nie widzę tego  miejsca. Coraz gorzej współpracuje się z OLX. 

Posted

Chciałam bardzo serdecznie podziękować Jo37 za zrobienie wizyt. Zgłosiły się swą domki, które według mnie były dobre. 

Jo37 zgodziła się zrobić dwie wizyty i potwierdziła moje przypuszczenia. Oba domki okazały się super. Dzięki temu do drugiego domku pojedzie Hipolit. Zamieszka z kotkiem Yuki. 

Jeszcze raz bardzo dziękuję

5908219972994.jpg

• Like 1