Alaskan malamutte Posted June 1, 2024 Author Posted June 1, 2024 Dzisiaj Kaj zmienił miejscówkę. Pojechał do hotelu dla psów w Rejowcu, który prowadzi p. Paulina. Pracuje z psami, które są problemowe. Czy Kaj taki jest? Czekamy na ocenę. Kaj jechał w aucie na tylnym siedzeniu z Lidką. Nowe osoby, stresująca sytuacja niekomfortowa dla psa. Nie odpalił ani razu... Lidka powiedziała, że Kaj to pies z charakterem😊 Adopcją Kaja jest bardzo zainteresowana pani Roksana z Warszawy. Pani jest poinformowana o "wybrykach" Kaja. Czekamy zatem na informację z nowego miejsca. Kaj w podróży 2 Quote
Ewa Marta Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Zmiana miejsca była konieczna, bo musimy wiedzieć dokładnie co Kaja nakręca i powoduje gryzienie. Do tego jednak potrzebna jest praca indywidualna z nim. 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 3, 2024 Author Posted June 3, 2024 Tak jak pisałam wcześniej o adopcję Kaja stara się p. Roxana z Warszawy. Jesteśmy w stałym kontakcie. Ewa Marta zrobi wizytę. Na razie Kaj jest w "poprawczaku" i uczy się ogłady 😁 Dzisiejsze info napawa optymizmem. Kaj to pojętny i zdolny uczeń 💪. W nagrodę dostanie nowy zeszyt i kredki 😊 1 Quote
Poker Posted June 3, 2024 Posted June 3, 2024 Dnia 3.06.2024 o 14:15, Alaskan malamutte napisał: Tak jak pisałam wcześniej o adopcję Kaja stara się p. Roxana z Warszawy. Jesteśmy w stałym kontakcie. Ewa Marta zrobi wizytę. Na razie Kaj jest w "poprawczaku" i uczy się ogłady 😁 Dzisiejsze info napawa optymizmem. Kaj to pojętny i zdolny uczeń 💪. W nagrodę dostanie nowy zeszyt i kredki 😊 A tornister to gips? Quote
Alaskan malamutte Posted June 3, 2024 Author Posted June 3, 2024 Dnia 3.06.2024 o 15:08, Poker napisał: A tornister to gips? Jak zasłuży to i tornister dostanie👍😁 Quote
Alaskan malamutte Posted June 4, 2024 Author Posted June 4, 2024 Lala vel Florka. 2 miesiące od adopcji🥰😍❤️ 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 6, 2024 Author Posted June 6, 2024 Kaj, podobnie jak Quatro, lubi przesiadywać na parapecie😍 1 Quote
Poker Posted June 6, 2024 Posted June 6, 2024 Jakie piękne zdjęcie. Jak z bajki. Trzeba dać je do ogłoszenia. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 9, 2024 Author Posted June 9, 2024 Leniwa, trochę burzowa niedziela... 2 Quote
Kate1 Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 Moje niedzielne przedpołudnie wyglądało podobnie ... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 17, 2024 Author Posted June 17, 2024 Pięknie dziękuję za wpłaty dla Kaja P. Rafałowi, Anuli, Kado i Livce Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2024 Author Posted July 20, 2024 Trochę informacji i Kaju. Piesek już gotowy do adopcji. Przepracowane wszystko. Mam filmiki i zdjęcia, tylko czasu brak.... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2024 Author Posted July 20, 2024 Muszę zacząć go bardzo intensywnie ogłaszać.... A tymczasem z całego serca dziękuję helli, Anuli, Kado i Livce za wpłaty dla maluszka Quote
Alaskan malamutte Posted August 12, 2024 Author Posted August 12, 2024 Z całego serca dziękuję Anuli za wpłatę dla Kaja Ostatnio o Kaja miałam dwa telefony. Jeden dla dziadków (dzwoniła wnuczka) Drugi bardziej sensowny. Przekazałam info o psiaku. Państwo chcą go zobaczyć, poznać. Czy będzie ciąg dalszy? Zobaczymy...jednak cos mi mówi, że nic z tego nie wyjdzie.... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 15, 2024 Author Posted August 15, 2024 Chciałaby odświeżyć ogłoszenia Kajowi. BARDZO PROSZĘ OSOBY, KTÓRE ROBIŁY MU OGŁOSZENIA O WRZUCENIE LINKÓW. Chcę się zorientować, na jakie miasta ma ogłoszenia. Chcę zweryfikować tekst. Będą nowe zdjęcia. Quote
Alaskan malamutte Posted August 15, 2024 Author Posted August 15, 2024 Moje ogłoszenie na Katowice Kaj, mały piesek do adopcji! Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl Quote
elik Posted August 15, 2024 Posted August 15, 2024 Moje na Lento na Kraków https://krakow.lento.pl/maly-kaj-do-adopcji,13365529.html A co to za sunia? Też ogłaszam na Lednto. Quote
Alaskan malamutte Posted August 15, 2024 Author Posted August 15, 2024 Dnia 15.08.2024 o 16:38, elik napisał: Moje na Lento na Kraków https://krakow.lento.pl/maly-kaj-do-adopcji,13365529.html A co to za sunia? Też ogłaszam na Lednto. Elu. To Albi. Ona od kwietnia już w swoim domku. Usuń proszę to ogłoszenie bo wczoraj dzwoniła pani w jej sprawie. Albi vel Florka w Cudnym domciu❤️ Quote
elik Posted August 15, 2024 Posted August 15, 2024 Dnia 15.08.2024 o 16:43, Alaskan malamutte napisał: Elu. To Albi. Ona od kwietnia już w swoim domku. Usuń proszę to ogłoszenie bo wczoraj dzwoniła pani w jej sprawie. No to ładnie 🙂 Ale to znaczy, że ogłoszenie skuteczne 🙂 Już go usuwam. Quote
Alaskan malamutte Posted August 19, 2024 Author Posted August 19, 2024 Pan wycofał się z adopcji Kaja...bez podania powodów. Poprosiłam o zdjęcia i aktualny opis. Chciałabym intensywnie ruszyć z ogłoszeniami, on już jest naprawdę gotowy. P. Paulina mówi, że to super piesek. Chciałabym z całego serca podziękować Livce, Kado oraz p. Rafałowi za wpłaty dla Kaja 1 Quote
agat21 Posted August 20, 2024 Posted August 20, 2024 O rany, szkoda. Ale Kajuś zasługuje na prawdziwego mądrego człowieka. Quote
Recommended Posts