agat21 Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Dnia 5.04.2024 o 23:39, Alaskan malamutte napisał: Agatko, wrzuć link do ogłoszenia. Nie wyświetla mi się poprzedni... A teraz? Kajuś Kropek Katowice 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 6, 2024 Author Posted April 6, 2024 Dnia 6.04.2024 o 20:25, agat21 napisał: A teraz? Kajuś Kropek Katowice Teraz ok. DZIĘKUJĘ😘 Quote
Alaskan malamutte Posted April 8, 2024 Author Posted April 8, 2024 Bardzo dziękuję za wpłaty Anuli, panu Rafałowi (znajomy Ewy Marty) za tak hojne wpłaty dla Albi i Kaja. Pani Agnieszka, która adoptowała Elcię, również wpłaciła na potrzeby psiaków. Z całego serca dziękuję wszystkim darczyńcom Quote
Alaskan malamutte Posted April 8, 2024 Author Posted April 8, 2024 Być może w sobotę Kaj będzie miał odwiedziny. Jakoś za bardzo nie nastawiam się na adopcję.. Zobaczymy... Quote
Alaskan malamutte Posted April 8, 2024 Author Posted April 8, 2024 Dnia 8.04.2024 o 22:14, Aldrumka napisał: A może .,. Niech dobra passa trwa Niech...ale aż boję się marzyć.... Quote
elik Posted April 8, 2024 Posted April 8, 2024 Dnia 4.04.2024 o 22:26, Alaskan malamutte napisał: Kto może zrobić Kajowi olx na Kraków i Katowice??? Proszę!!🙏🙏 Ja Kaja ogłaszam od jakiegoś czasu na Lento na Kraków 🙂 https://krakow.lento.pl/maly-kaj-do-adopcji,13365529.html Zobaczcie czy ten tekst może być. Jeśli tak, to wkleiłabym go na OLX + jakieś zdjęcia. Kaj to przecudnej urody, nieduży piesek. Przypomina trochę papiliona. Ma 2 lata (na tyle został oceniony), waży 6-7 kg. To inteligentny i pojętny pies, chętnie się uczy i współpracuje z opiekunem. Wymaga jednak zrównoważonego i konsekwentnego przewodnika, który potrafi wyznaczyć jasne zasady i granice i tym samym zapewnić psu poczucie bezpieczeństwa. Najlepiej odnalazłby się u aktywnych opiekunów nastawionych na pracę z psem. Nie polecany do domu z małymi dziećmi. Potrafi chodzić na smyczy, pozostawiony sam w domu nie niszczy. Ma aktualną profilaktykę, książeczkę zdrowia, wkrótce zostanie wykastrowany i zachipowany. Kaj czeka na odpowiedzialnych opiekunów w Hotelu dla zwierząt DIVIO w okolicach Lublina, gdzie można go odwiedzić i poznać. Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed adopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej. Jeśli jesteś poważnie zainteresowany adopcją tego psiaka i chcesz uzyskać więcej wyczerpujących informacji, zadzwoń pod podany numer telefonu. Ogłoszenie grzecznościowe, nie odpowiadam na zapytania e-mailowe. Quote
Alaskan malamutte Posted April 8, 2024 Author Posted April 8, 2024 Dnia 8.04.2024 o 22:33, elik napisał: Ja Kaja ogłaszam od jakiegoś czasu na Lento na Kraków 🙂 https://krakow.lento.pl/maly-kaj-do-adopcji,13365529.html Zobaczcie czy ten tekst może być. Jeśli tak, to wkleiłabym go na OLX + jakieś zdjęcia. Miko to przecudnej urody, nieduży piesek. Ma ok 3 lata (na tyle został oceniony), waży 6-7 kg. To inteligentny i pojętny pies, chętnie się uczy i współpracuje z opiekunem. Wymaga jednak zrównoważonego i konsekwentnego przewodnika, który potrafi wyznaczyć jasne zasady i granice i tym samym zapewnić psu poczucie bezpieczeństwa. Najlepiej odnalazłby się u aktywnych opiekunów nastawionych na pracę z psem. Nie polecany do domu z małymi dziećmi. Potrafi chodzić na smyczy, pozostawiony sam w domu nie niszczy. Ma aktualną profilaktykę, książeczkę zdrowia, jest wykastrowany i zachipowany. Miko czeka na odpowiedzialnych opiekunów w Hotelu dla zwierząt DIVIO w okolicach Lublina, gdzie można go odwiedzić i poznać. Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed adopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej. Jeśli jesteś poważnie zainteresowany adopcją tego psiaka i chcesz uzyskać więcej wyczerpujących informacji, zadzwoń pod podany numer telefonu. Ogłoszenie grzecznościowe, nie odpowiadam na zapytania e-mailowe. Elu, zmieniłam imię psa i uaktualniłam treść. Pamiętaj, że zdjęcia nie mogą się powtarzać. Kaj ma sporo zdjęć, nie musisz wstawiać 6 wystarczą 3. Ja poproszę Natalię, aby znowu mu cyknęła parę fotek Quote
elik Posted April 8, 2024 Posted April 8, 2024 Dnia 8.04.2024 o 22:50, Alaskan malamutte napisał: Elu, zmieniłam imię psa i uaktualniłam treść. Pamiętaj, że zdjęcia nie mogą się powtarzać. Kaj ma sporo zdjęć, nie musisz wstawiać 6 wystarczą 3. Ja poproszę Natalię, aby znowu mu cyknęła parę fotek Ok 🙂 To mam czekać na nowe zdjęcia, czy wybrać z tych co już są? Oby nie te, które już są wykorzystane. Quote
Alaskan malamutte Posted April 8, 2024 Author Posted April 8, 2024 Dnia 8.04.2024 o 22:57, elik napisał: Ok 🙂 To mam czekać na nowe zdjęcia, czy wybrać z tych co już są? Oby nie te, które już są wykorzystane. Wybierz z tych co są. Wcześniejsze Quote
elik Posted April 8, 2024 Posted April 8, 2024 Dnia 8.04.2024 o 22:58, Alaskan malamutte napisał: Wybierz z tych co są. Wcześniejsze Świetnie 🙂 A może któreś z tego mojego ogłoszenia z Lento? Tam są z tych starszych. Quote
Alaskan malamutte Posted April 8, 2024 Author Posted April 8, 2024 Dnia 8.04.2024 o 23:01, elik napisał: Świetnie 🙂 A może któreś z tego mojego ogłoszenia z Lento? Tam są z tych starszych. Jak najbardziej. Aby nie na śniegu 😁 Quote
elik Posted April 8, 2024 Posted April 8, 2024 Dnia 8.04.2024 o 23:07, Alaskan malamutte napisał: Jak najbardziej. Aby nie na śniegu 😁 Quote
elik Posted April 8, 2024 Posted April 8, 2024 OLX na Kraków wyróżniony do 16.04. Asiu bardzo Cię proszę podrzuć jakieś ładne zdjęcia. Plisss https://www.olx.pl/d/oferta/miko-sliczny-psiak-do-adopcji-CID103-IDZCc0u.html?bs=olx_pro_listing 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 10, 2024 Author Posted April 10, 2024 Dropsik sobie pościelił 🤣 3 Quote
agat21 Posted April 10, 2024 Posted April 10, 2024 No ja go rozumiem - spanie na sianie to jest poezja 😁 Quote
Poker Posted April 10, 2024 Posted April 10, 2024 Dnia 10.04.2024 o 23:25, agat21 napisał: No ja go rozumiem - spanie na sianie to jest poezja 😁 Dziękuję bardzo. Kiedyś po nocy przespanej na świeżym sianie miałam ok . 300 ukąszeń przez pchły. Miałam gorączkę i skóra goiła się około miesiąca. Quote
agat21 Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Dnia 11.04.2024 o 01:07, Poker napisał: Dziękuję bardzo. Kiedyś po nocy przespanej na świeżym sianie miałam ok . 300 ukąszeń przez pchły. Miałam gorączkę i skóra goiła się około miesiąca. To nie wina siana, tylko miejsca, w którym było złożone (może zbyt krótko). Ja przez całe moje dzieciństwo i młodość sypiałam na wakacjach u babci na sianie i wspominam to jak najlepiej. Nigdy potem tak fajnie mi się nigdzie nie spało. Co prawda nie spałam w stodole, tylko na tak zwanym brogu, czyli ogromnej "wiacie" na siano, która nie miała ścian, miała tylko dach i podpory. W sezonie letnim siana było tak dużo, że wchodziło się na siano po drabinie i spało blisko dachu. Wiatr powiewał nad głową, przelatywały czasem nietoperze, śpiewały nocne ptaki. Przepraszam za ten przydługi opis, ale się rozmarzyłam.. ☺️ 2 Quote
Poker Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Spałam na stryszku w domku. Wcześniej spałam w stodole i też mnie uchlały, trochę mniej. Ale mnie pchły, komary kochają. Mój mąż nie miał ani jednego śladu. Quote
Alaskan malamutte Posted April 13, 2024 Author Posted April 13, 2024 Kaj miał dzisiaj odwiedziny. Panstwo chcą przyjechac jeszcze jutro i wziąć go na spacer. Zobaczymy.... 2 Quote
agat21 Posted April 14, 2024 Posted April 14, 2024 Dnia 13.04.2024 o 21:20, Alaskan malamutte napisał: Kaj miał dzisiaj odwiedziny. Panstwo chcą przyjechac jeszcze jutro i wziąć go na spacer. Zobaczymy.... Brzmi dobrze 😉 Quote
Recommended Posts