Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.03.2024 o 21:56, Alaskan malamutte napisał:

Albi teraz Florka ma dom!!!!Taniec - buźki i emotikony: obrazki ruchome, animowane gify i animacje ...Taniec - buźki i emotikony: obrazki ruchome, animowane gify i animacje ...Taniec - buźki i emotikony: obrazki ruchome, animowane gify i animacje ...Taniec - buźki i emotikony: obrazki ruchome, animowane gify i animacje ...

To wspaniała wiadomość!!! 

Albo zaczeka w hotelu na zdjęcie szwów i pojedzie do swojego własnego domu 🙂

Posted
Dnia 22.03.2024 o 21:56, Alaskan malamutte napisał:

Albi teraz Florka ma dom!!!!Taniec - buźki i emotikony: obrazki ruchome, animowane gify i animacje ...Taniec - buźki i emotikony: obrazki ruchome, animowane gify i animacje ...Taniec - buźki i emotikony: obrazki ruchome, animowane gify i animacje ...Taniec - buźki i emotikony: obrazki ruchome, animowane gify i animacje ...

Fantastyczna wiadomość     kciukiok8.jpg.e29ce9327079351df5df836992e8f455.jpg  Samych szczęśliwych chwil w nowym domu.

• Like 1
Posted

Kilka informacji o domku. 

Tymek i Albi zamieszkają z panią i panem w pięknym, nowym domu. Do dyspozycji będą mieli 40 arową działkę, solidnie ogrodzoną. W weekendy przyjeżdża córka z zięciem i 6 letnią wnuczką. 

Wszyscy byli dzisiaj na spotkaniu przedadopcyjnym. 

Poznałam historie poprzednich psiaków Argo, Borysa i Czortki. Ostatnia sunia była podrzutkiem. Podobnie jak Albi nie miała ogonka. Była psem problemowym, potrafiła gryźć, ale nigdy nikomu nie przyszło do głowy aby ja oddać. Przeżyła u państwa 14 lat. Widziałam zdjęcia psiaków. Piękne, zadbane, kochane. 

Pan pokazał mi piękne nowe, zafoliowane legowiska, które czekają na  Tymka i Albi. 

Nowe szeleczki, obroże, smycze. Pani Monika powiedziała, że wiele rzeczy zamówionych jeszcze w drodze 🙂

Zdjęcia, stały kontakt obiecany. 

Psiaki pojadą do nowego domu po zdjęciu szwów u Albi i po wizycie kontrolnej. To była moja i Violi decyzja. 

• Like 2