Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Albi i Kaj dostały 200zł od córki, mojej przyjaciółki - Ani. 

Ania jest właścicielką Salonu groomerskiego w Lublinie Don Piesko Facebook

Ania ma ogromne serce dla zwierząt, w ich domu od zawsze mieszkały psy. Ania jest też właścicielką suczki Lusi 🙂

Postanowiła pomóc nam w utrzymaniu Albi i Kaja. Postawiła w salonie puszkę i wszystkim klientom mówi, że nie bierze za obcinanie pazurków, ale w zamian prosi o datek dla bezdomniaków. 

Aniu, z całego serca Ci dziękujemy!! e-gify.pl - gify, animowane gify,gify na bloga, emotikony serca!

• Like 2
  • Upvote 2
Posted
Dnia 11.01.2024 o 23:46, Alaskan malamutte napisał:

Albi i Kaj dostały 200zł od córki, mojej przyjaciółki - Ani. 

Ania jest właścicielką Salonu groomerskiego w Lublinie Don Piesko Facebook

Ania ma ogromne serce dla zwierząt, w ich domu od zawsze mieszkały psy. Ania jest też właścicielką suczki Lusi 🙂

Postanowiła pomóc nam w utrzymaniu Albi i Kaja. Postawiła w salonie puszkę i wszystkim klientom mówi, że nie bierze za obcinanie pazurków, ale w zamian prosi o datek dla bezdomniaków. 

Aniu, z całego serca Ci dziękujemy!! e-gify.pl - gify, animowane gify,gify na bloga, emotikony serca!

Piękny gest 🙂

Posted
Dnia 14.01.2024 o 20:14, Ewa Marta napisał:

Tak Elu

Ma więc już ogłoszenie i to wyróżnione do 20.01.  🙂  Asia widocznie przeoczyła ten mój post.

Posted

Dzisiaj o Albi zadzwonił pan z Katowic. Miła rozmowa, wypytał o to o tamto...I na koniec zapytał, czy sunia wysterylizowana. Bo jak tak, to on nie chce. Ma pieska i chciałby po tym piesku zostawić sobie szczeniaka. No szkoda, że na odległość nie mogę wysyłać impulsów elektrycznych....nieźle by go potelepało!! 

• Like 4
Posted
Dnia 18.01.2024 o 17:30, Alaskan malamutte napisał:

Dzisiaj o Albi zadzwonił pan z Katowic. Miła rozmowa, wypytał o to o tamto...I na koniec zapytał, czy sunia wysterylizowana. Bo jak tak, to on nie chce. Ma pieska i chciałby po tym piesku zostawić sobie szczeniaka. No szkoda, że na odległość nie mogę wysyłać impulsów elektrycznych....nieźle by go potelepało!! 

Współczuję, że musiałaś tego słuchać 😥

Posted

Pani Viola umówiła Kaja na kastrację. Koszty zabiegu to jakiś matrix 😵

Kastracja 550zł + 270 zł morfologia i echo serca...Klinika Lublin

Kaj waży ok 7 kg....Mój malamut 36 kg i kastracja kosztuje w jego przypadku 400zł 

Nie wiem, czy gmina pokryje takie koszty kastracji Kaja....🤔