Alaskan malamutte Posted December 17, 2023 Author Posted December 17, 2023 Dnia 17.12.2023 o 15:28, Ellig napisał: Ogłoszenia na Gratce na Lublin, Warszawę i Katowice. https://gratka.pl/zwierzeta/mala-sunia-pusia-czeka-na-dom/oi/32801097 https://gratka.pl/zwierzeta/sliczna-sunia-do-adopcji/oi/32801091 https://gratka.pl/zwierzeta/pusia-sliczna-sunia-ceka-na-dom/oi/32801071 Pięknie dziękujemy Quote
Livka Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 Dnia 17.12.2023 o 14:45, Alaskan malamutte napisał: Livko kochana. Deklarowałaś dla Dropsika 20zł miesiecznie. Jeśli masz życzenie i możliwość podtrzymać deklarację dla psiaczków to będziemy Ci ogromnie wdzięczne❤️😘😘 Poszłooooo ....... 1 1 Quote
Ewa Marta Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 Dnia 17.12.2023 o 15:56, Livka napisał: Poszłooooo ....... Bardzo Ci serdecznie dziękujemy ❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted December 18, 2023 Author Posted December 18, 2023 Dnia 17.12.2023 o 15:56, Livka napisał: Poszłooooo ....... I już doszłooooooo!! Z całego serca dziękujemy!! 1 Quote
agat21 Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 Dziś dostałam ostatnią wpłatę na bazarku imiennym psiaczków i wysłałam kasę do Asi Alskan. Asia dołoży swoją część w wysokości 40 zł i tym sposobem psinki będą miały 271 zł. Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w bazarku. Asiu, potwierdź jak kasa wpłynie. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 18, 2023 Author Posted December 18, 2023 Miałam dzisiaj kilka telefonów o sunieczkę. Jeden biorę pod uwagę. Pani Basia dzwoniła do mnie wcześniej o Dropsika. Ponieważ wyjeżdżała na miesiąc, do adopcji nie doszło. Wczoraj wróciła i od razu znalazła ogłoszenie suni. Wizytę przedadopcyjną Ewa Marta zrobi po świętach. 4 Quote
elik Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 Dnia 18.12.2023 o 19:48, Alaskan malamutte napisał: Miałam dzisiaj kilka telefonów o sunieczkę. Jeden biorę pod uwagę. Pani Basia dzwoniła do mnie wcześniej o Dropsika. Ponieważ wyjeżdżała na miesiąc, do adopcji nie doszło. Wczoraj wróciła i od razu znalazła ogłoszenie suni. Wizytę przedadopcyjną Ewa Marta zrobi po świętach. kciuki na obu rękach 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted December 18, 2023 Author Posted December 18, 2023 Dnia 18.12.2023 o 19:45, agat21 napisał: Dziś dostałam ostatnią wpłatę na bazarku imiennym psiaczków i wysłałam kasę do Asi Alskan. Asia dołoży swoją część w wysokości 40 zł i tym sposobem psinki będą miały 271 zł. Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w bazarku. Asiu, potwierdź jak kasa wpłynie. Jak tylko dotrze, potwierdzę. Pięknie dziękujemy!! EDIT: Pieniążki na koncie!! Quote
Alaskan malamutte Posted December 22, 2023 Author Posted December 22, 2023 Albi i Kaj dostały cuuuuudny prezent pod choinkę 200zł podarowała moja przyjaciółka Ula❤️ 100zł od p. Rafała - znajomego Ewy Marty❤️ 100zł od p. Doroty - znajomej Ewy Marty❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted December 24, 2023 Author Posted December 24, 2023 Dropsik życzy wszystkim Wesołych Świąt 🎄🎅❤️ 2 Quote
Ellig Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 Pozwolicie , ze napiszę tu Kilka słów o Lusi. Malutka 5-6 miesięczna Lusia przyjechała do mnie 16 października, pomocy dla niej szukała dyrekcja i wolontariuszki ze schroniska w Zamościu, sunia przebywała w schronisku już 5 miesięcy, była izolowana od innych psów, ponieważ była słaba i gryziona. Miała chore oczy, brudną skołtunioną sierść i niedowagę jak to psiaki w schronisku. Bardzo potrzebowała kontaktu z człowiekiem. Już u mnie Lusia miała zrobione badania krwi, przegląd weterynaryjny, została trzykrotnie odrobaczona, zabezpieczona przeciwko pchłom i kleszczom, zaszczepiona przeciwko chorobom wirusowym i wściekliźnie, dostała leki / krople do oczu, miała zapchane kanaliki nosowo łzowe/ a 22 listopada sunia przeszła zabieg kastracji. Lusia pięknie nabrała wagi, teraz waży 5,4 kg, nauczyła się żyć w domu i w mieście. Lusia dała mi bardzo dużo radości, pokochałam ją całym sercem, trudno było mi się z nią rozstać. Malutka znalazła kochający dom u przyjaciół mojego syna i 5 grudnia 2023 r. zostatała adoptowana. Teraz mieszka z kochająca rodzinką Marty i Michała oraz ich dwójką dzieci Leną i Jankiem. Marta i Michał G. podarowali mi przysłowiowy grosz na psy pod moją opieką, na psy potrzebujące pomocy i tak dzisiaj dzielimy się tym groszem z Albi i Kajem Pieniądze poleciały na konto Ewy Marty. Życzymy wam kochani dużo radości na te Święta i Nowy Rok 2024 a dla wszystkich psiaków dobrych domów, miłości i pełnej miski. 5 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 26, 2023 Author Posted December 26, 2023 Eluś, z całego serca dziękujemy❤️❤️ Kiedy zgodziłaś się być domkiem tymczasowym dla malutkiego czupiradła, to wiedziałyśmy że sunia wygrała życie. Ty ją nauczyłaś tego wszystkiego co takie maleństwo umieć powinno. Pokazałaś, jak dobry może być człowiek. Zadbałaś o jej zdrowie fizyczne i to psychiczne. To u Ciebie Lusia zaczęła bawić się zabaweczkami, aportować piłeczki. Rodzina, która adoptowała Lusię dostała diament, który Ty oszlifowałaś. DZIĘKUJEMY! Lusiu ślicznotko, bądź już tylko szczęśliwa w swoim domku!❤️ 6 1 Quote
elik Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 Kolejna świąteczna dobra wiadomość ❤️ 🌺 😍 Quote
Ewa Marta Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Dnia 26.12.2023 o 14:10, Ellig napisał: Pozwolicie , ze napiszę tu Kilka słów o Lusi. Malutka 5-6 miesięczna Lusia przyjechała do mnie 16 października, pomocy dla niej szukała dyrekcja i wolontariuszki ze schroniska w Zamościu, sunia przebywała w schronisku już 5 miesięcy, była izolowana od innych psów, ponieważ była słaba i gryziona. Miała chore oczy, brudną skołtunioną sierść i niedowagę jak to psiaki w schronisku. Bardzo potrzebowała kontaktu z człowiekiem. Już u mnie Lusia miała zrobione badania krwi, przegląd weterynaryjny, została trzykrotnie odrobaczona, zabezpieczona przeciwko pchłom i kleszczom, zaszczepiona przeciwko chorobom wirusowym i wściekliźnie, dostała leki / krople do oczu, miała zapchane kanaliki nosowo łzowe/ a 22 listopada sunia przeszła zabieg kastracji. Lusia pięknie nabrała wagi, teraz waży 5,4 kg, nauczyła się żyć w domu i w mieście. Lusia dała mi bardzo dużo radości, pokochałam ją całym sercem, trudno było mi się z nią rozstać. Malutka znalazła kochający dom u przyjaciół mojego syna i 5 grudnia 2023 r. zostatała adoptowana. Teraz mieszka z kochająca rodzinką Marty i Michała oraz ich dwójką dzieci Leną i Jankiem. Marta i Michał G. podarowali mi przysłowiowy grosz na psy pod moją opieką, na psy potrzebujące pomocy i tak dzisiaj dzielimy się tym groszem z Albi i Kajem Pieniądze poleciały na konto Ewy Marty. Życzymy wam kochani dużo radości na te Święta i Nowy Rok 2024 a dla wszystkich psiaków dobrych domów, miłości i pełnej miski. Lusi trudno było nie pokochać. Od pierwszych chwil bardzo lgnęła do człowieka. Mnie lubiła mimo, że robiłam jej same złe rzeczy - woziłam do weta na szczepienia, na sterylkę. Mimo to zawsze mogłam liczyć na jej uśmiech, całuski i akceptację. Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę 100 zł dla Kaja i Abi. Są już na moim koncie i zaraz przesyłam je do Alaskan. Ellig pokryła całe utrzymanie łącznie z kosztami weterynaryjnymi małej Lusi i kwotę otrzymaną od Państwa przeznaczyła na inne psiaki w potrzebie ❤️ 1 Quote
Ellig Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Dnia 27.12.2023 o 12:22, Ewa Marta napisał: Lusi trudno było nie pokochać. Od pierwszych chwil bardzo lgnęła do człowieka. Mnie lubiła mimo, że robiłam jej same złe rzeczy - woziłam do weta na szczepienia, na sterylkę. Mimo to zawsze mogłam liczyć na jej uśmiech, całuski i akceptację. Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę 100 zł dla Kaja i Abi. Są już na moim koncie i zaraz przesyłam je do Alaskan. Ellig pokryła całe utrzymanie łącznie z kosztami weterynaryjnymi małej Lusi i kwotę otrzymaną od Państwa przeznaczyła na inne psiaki w potrzebie ❤️ Ewuniu, powinno być 2x po 100 zł 🙂 Quote
Ewa Marta Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Dnia 27.12.2023 o 12:28, Ellig napisał: Ewuniu, powinno być 2x po 100 zł 🙂 Zgadza się, ale dla Albi i Kaja jest 100 zł. Drugi przelew na 100 zł jest dla Bajki i Brawurki i to zapiszę u nich na wątku😃 Quote
Ellig Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Dnia 27.12.2023 o 12:44, Ewa Marta napisał: Zgadza się, ale dla Albi i Kaja jest 100 zł. Drugi przelew na 100 zł jest dla Bajki i Brawurki i to zapiszę u nich na wątku😃 Dla dwóch psów, powinny być dwa przelewy po 100 zł, dla Brawurki i Bajki jeden po 100 zł, i moja deklaracja 30 zl, może jeszcze nie wszystkie dotarły 🙂 Quote
Ewa Marta Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Dnia 27.12.2023 o 12:47, Ellig napisał: Dla dwóch psów, powinny być dwa przelewy po 100 zł, dla Brawurki i Bajki jeden po 100 zł, i moja deklaracja 30 zl, może jeszcze nie wszystkie dotarły 🙂 AAA, to jeszcze nie dotarły:) Pospieszyłam się i przelałam Alaskan 100 zł. Będę śledzić konto w takim razie i jeszcze bardziej dziękuję Eluś ❤️ Quote
Ewa Marta Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Druga stówa już do mnie dotarła i poleciała do Alaskan ❤️ Quote
Recommended Posts