Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.10.2023 o 22:06, Alaskan malamutte napisał:

Dopiero teraz zobaczyłam, że ogloszenie jest na Gratce....

Mogłabyś zrobić OLX?

To już chyba jutro.  Ale tam nie przejdzie taki sam tekst  😞 

Posted
Dnia 17.10.2023 o 21:50, Alaskan malamutte napisał:

Zadzwonił pan. Zapytał mnie czy sprzedaję pieski, bo na Gratce znalazl ogloszenie, że sprzedaję. Wytlumaczyłam, że piesek jest do adopcji nie na sprzedaż. Pan na to, że on adoptowac nie chce, on chce kupić...

Na Gratce jest opcja sprzedaż ale zaznaczone 0 zł. Umieszczam ogłoszenia wyróżnione we wszystkich opcjach. 🙂

Posted
Dnia 18.10.2023 o 14:23, Ewa Marta napisał:

Wcale mnie nie dziwi, że ktoś zadzwonił. Marcyś jest naprawdę ślicznym psiakiem. A co najważniejsze charakter też ma super. 

Tak, ma super charakter i jest prześlicznym psiaczkiem. Mega przytulas, do ludzi super. 

Ale....jest bardzo skoczny 🙂 małe płotki w mig pokonuje. Ma zadatki na uciekiniera. Dobrze, że w hoteliku ma spacery i zabawy z innymi psiakami. Nie nudzi się  🙂

Posted

Marcys ma giargie i to bardzo zaawansowaną. Robali nie ma. Dostal Aniprazol na 5 dni. Potem znowu badanie kupy i pewnie dalsze leczenie. 

Psy są na kwarantannie czyli Dakota i Drops. Kupy pojechały na badania niedlugo po tym jak psiak przyjechał . Drops nie ma biegunek..ale to nie znaczy że tej giargii nie ma...

No nic. Leczymy..