Dynamique Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Zakładam topic na temat linienia u Naszych BC :p Mozemy sie tutaj dzielić wrażeniami z ich czesania [:lol:], ilością kudłów [:angryy:], etc :razz::razz::razz: No to moze ja zaczne. Dzisiaj czesałam Luckeigo i to tak porządnie :cool3: szczególnie portki. Wyczesałam tyle futra że szok :-o:-o:-o Muszę chyba się wkońcu zaopatrzyć w furminator :eviltong: Podobno działa cuda :evil_lol: Quote
Asti Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A dajże spokój. Nex jest mała i nieofutrzona, nie wiem, skąd bierze się tyyyyyyyyyyyyleeeeeee sierści w domu... Quote
sonia123 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Agata- mam dokładnie to samo! chodzi i o co sie nie ptrze to placki siersci zostawia.....:angryy: Quote
Dynamique Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Nic nie pobije białego futra z kryzy :angryy: Przytule się i mam kłaki nawet w nosie tak wychodzą :angryy::angryy::angryy: I tylko ciągłe zamiatanie i odkurzanie. A ostatnio wyczesałam całą reklamówke. A niby ma tak mało tego futra :roll: Quote
Dynamique Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='Asti']Jak dobrze, że Nex nie ma kryzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Hihi. Chociaż trochę masz mniej :cool3: Ja dzisiaj skubałam Luckeimu włosy na uszach i za uszami, ale bolą mnie już palce :evil_lol: Quote
Dynamique Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 :angryy:Posty skaczą :angryy::angryy: Quote
Asti Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Jak dobrze, że Nex nie ma kryzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marysia&Pysia Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 U mnie w domu to nie trzeba dywanu kupowac :diabloti: Po protu zawsze idzie się mięko wśród kłączków:lol: Quote
Dynamique Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Marysia&Pysia']U mnie w domu to nie trzeba dywanu kupowac :diabloti: Po protu zawsze idzie się mięko wśród kłączków:lol:[/quote] :lol::lol::lol: Quote
rem65 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Cała nasza rodzina dzięki naszej Karolci ma futro. :) Wszędzie!!! Quote
Recommended Posts