elik Posted July 30, 2023 Author Posted July 30, 2023 Dnia 30.07.2023 o 22:11, Filipki napisał: Poproszę 37B, 40 B, 42 A B w wersji KT i bardzo dziękuję za pomoc psiaczkom Pędzę zanotować Quote
agat21 Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Ogromnie dziękuję za ujęcie Gucia jako beneficjenta bazarku ❤️💙🩵💚 Quote
elik Posted July 30, 2023 Author Posted July 30, 2023 Dnia 30.07.2023 o 22:51, agat21 napisał: Ogromnie dziękuję za ujęcie Gucia jako beneficjenta bazarku ❤️💙🩵💚 Matka Chrzestna mi go poleciła 🙂 Bidulkowi trza pomóc. Quote
elik Posted July 31, 2023 Author Posted July 31, 2023 Dnia 31.07.2023 o 10:18, sue napisał: bardzo dziękuję za ujęcie Czarusia ❤️ Może choć na chwilę poprawi to jego sytuację materialną. Oby uzbierało się jak najwięcej 🙂 Quote
elik Posted July 31, 2023 Author Posted July 31, 2023 Dzisiaj będzie przerwa techniczna do późnych godzin popołudniowych - znowu wędrówka ludów do kraka. Powrót na działkę we środę. Ale zapraszam do licytowania, kupowania, podrzucania. Nic nie umknie mojej uwadze 🙂 Quote
limonka80 Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Może jeszcze coś się komuś przyda ? Guciu, Czaruś i Rysiu proszą - kupujcie 🙂 1 Quote
elik Posted July 31, 2023 Author Posted July 31, 2023 Buuuu taki zastój dzisiaj 😞 Limoneczko, Nesiu bardzo Wam dziękuję. Może jutro znowu robi się ruch. Psiaki potrzebują kasę 🙂 Quote
mariusz pp Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Jestem zainteresowany ubrankiem nr3, tylko może nie ma sensu mierzyć , wysłałem na fb zdjęcie naszej suni ,tu nie bardzo mi wychodzi, to tak mniej więcej czy będzie na nią , waga piórkowa 6 kg 1 Quote
elik Posted July 31, 2023 Author Posted July 31, 2023 Dnia 31.07.2023 o 20:01, mariusz pp napisał: Jestem zainteresowany ubrankiem nr3, tylko może nie ma sensu mierzyć , wysłałem na fb zdjęcie naszej suni ,tu nie bardzo mi wychodzi, to tak mniej więcej czy będzie na nią , waga piórkowa 6 kg Lece na fb, zobaczę to pióreczko 🙂 EDIT Jestem już okropnie padnięta więc tylko przekopiuję to, co napisałam na FB i idę śpać. Wydaje mi się, że nawet może być za duże, bo to faktycznie waga piórkowa. Dzisiaj padam na pysk po tej przeprowadzce, a we środę czeka mnie kolejna, z kraka na działkę, ale jutro zmierzę choćby tylko długość. Zaraz walnę się do łóżka. Quote
elik Posted August 1, 2023 Author Posted August 1, 2023 Dnia 31.07.2023 o 20:01, mariusz pp napisał: Jestem zainteresowany ubrankiem nr3, tylko może nie ma sensu mierzyć , wysłałem na fb zdjęcie naszej suni ,tu nie bardzo mi wychodzi, to tak mniej więcej czy będzie na nią , waga piórkowa 6 kg 3. Zimowe, świąteczne ubranko dla małego pieska. Supr fajne. Dwuwarstwowe - góra to miękki materiał ala plusz, od spodu mięciutki sztuczny baranek, rozcięcie na karabinek. Nowe C.W. - 10,00 zł Quote
mariusz pp Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 To na takiego małego ,wiekszego psiaka, ale i tak poproszę cw, zobaczymy , najwyżej dostanie jakis inny psiak .My Milce musimy zakładac ubranka , jak wynosimy ją na posikanie do ogródka , a zakładamy odwrotnie , przez te przednie niesprawne łapki ona sunie po ziemi klatką piersiową a odpycha się tylnymi łapkami. Jak zimno i mokro bez ubranka nie dotknie ziemi stanie na dwóch tylnych łapkach i bunt na pokładzie ha ha. 1 Quote
elik Posted August 1, 2023 Author Posted August 1, 2023 Dzięki ogrmniaste 🙂 🌷 🧡 Macie przeuroczą sunię. Nie mogłam się na nią napatrzeć. Jeśli chcesz, to mogę wkleić tu jej zdjęcie. 1 Quote
mariusz pp Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Wklej naszą modelkę ha ha Tak jak urocza tak i niedobra 🙂 Quote
elik Posted August 1, 2023 Author Posted August 1, 2023 Dnia 1.08.2023 o 11:54, mariusz pp napisał: Wklej naszą modelkę ha ha Tak jak urocza tak i niedobra 🙂 Jak można tak mówić o tej słodkiej sunieczce??? Czyż nie jest urocza? Jest przeurocza. 1 Quote
mariusz pp Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Tak,Milka ze świętokrzyskiego, a Korek też stamtąd , z Kielc od wegielkowej i savahny z dogo. Milka dla nas jest super psiakiem ale obcych atakuje, a jest tak szybka ,że ciężko dogonić , skacze jak zajączek . Najgorzej mają kurierzy, tu u nas jeżdzą Turcy i murzyni, nasze psiaki robią taki jazgot ,że jak otwieram drzwi to nie ma nikogo a kurierzy stają za winklem u sąsiada i dopiero wysuwa się ręka z paczką ha ha. Nieraz nam stawiają przesyłki pod drzwiami, dzwonią i pędem biegną do auta i czekają . A jak kiedyś otwarłem drzwi wcześniej niczym zadzwonił bo widziałem z okna to z daleka rzucił mi paczkę i uciekł ,Takie mamy psy obronne , jedna 6 kg drugi 10 kg 1 Quote
Nesiowata Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Dnia 1.08.2023 o 13:16, mariusz pp napisał: Tak, ze świętokrzyskiego, drugi ,Korek też stamtąd , z Kielc od wegielkowej i savahny z dogo. Milka dla nas jest super psiakiem ale obcych atakuje, a jest tak szybka ,że ciężko dogonić , skacze jak zajączek . Najgorzej mają kurierzy, tu u nas jeżdzą Turcy i murzyni, nasze psiaki robią taki jazgot ,że jak otwieram drzwi to nie ma nikogo a kurierzy stają za winklem u sąsiada i dopiero wysuwa się ręka z paczką ha ha. Nieraz nam stawiają przesyłki pod drzwiami, dzwonią i pędem biegną do auta i czekają . A jak kiedyś otwarłem drzwi wcześniej niczym zadzwonił bo widziałem z okna to z daleka rzucił mi paczkę i uciekł ,Takie mamy psy obronne , jedna 6 kg drugi 10 kg Psy super! 1 Quote
Recommended Posts