Jump to content
Dogomania

282 zł dla psiaków. Pięknie dziękuję. Śliczne fanty od nina65 - dla czwórki psiego rodzeństwa. Do 17.05.2023 godz.20.00

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.05.2023 o 19:30, Maria1957 napisał:

Cegiełkę za piątaka proszę. Pozdrawiam.

Witaj Marysiu, pięknie dziękuję i również pozdrawiam serdecznie 😃

• Like 1
Posted
Dnia 17.05.2023 o 20:39, elik napisał:

I dla rodzinki cegiełka za dyszkę. Skromnie bardzo, bo miałam i jeszcze będę miała mega wydatki  😞  

Pięknie dziękuję Eluniu 😘

• Gabi79 changed the title to Rozliczam. Śliczne fanty od nina65 - dla czwórki psiego rodzeństwa. Do 17.05.2023 godz.20.00
Posted
Dnia 23.05.2023 o 14:57, Onaa napisał:

Paczuszka u mnie , dziękuję:).

Dnia 23.05.2023 o 20:17, Kate1 napisał:

Witam. Chciałam potwierdzić, że moje zakupy dotarły i podziękować za bonus.

Bardzo dziękuję za potwierdzenie

Posted

Wpłynęło 12,- od majowej, bardzo dziękuję. Wieczorem podliczę i zrobię przelew. Skończyło mi się świadczenie rehabilitacyjne i od poniedziałku jeżdżę po różnych agencjach pracy, szukam w internecie, dzisiaj mam rozmowę kwalifikacyjną. Ogólne młyn.

Posted
Dnia 31.05.2023 o 09:12, Gabi79 napisał:

Wpłynęło 12,- od majowej, bardzo dziękuję. Wieczorem podliczę i zrobię przelew. Skończyło mi się świadczenie rehabilitacyjne i od poniedziałku jeżdżę po różnych agencjach pracy, szukam w internecie, dzisiaj mam rozmowę kwalifikacyjną. Ogólne młyn.

Trzymam kciuki za znalezienie dobrej pracy!

Ja dzisiaj ostatni dzień jestem w firmie, w której przepracowałam 24 lata. Od jutra zaczynam w nowej...

• Like 1
Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę aż 282 zł dla naszych psiaków ❤️ Za serce, poświęcony czas i życzliwość dla tych bidusiów ogromne podziękowania ❤️

• Like 1
  • Gabi79 changed the title to 282 zł dla psiaków. Pięknie dziękuję. Śliczne fanty od nina65 - dla czwórki psiego rodzeństwa. Do 17.05.2023 godz.20.00
Posted
Dnia 31.05.2023 o 11:40, Ewa Marta napisał:

Trzymam kciuki za znalezienie dobrej pracy!

Ja dzisiaj ostatni dzień jestem w firmie, w której przepracowałam 24 lata. Od jutra zaczynam w nowej...

Dziękuję Ewuniu, jestem na dobrej drodze (odpukać ).

24 lata w jednej firmie to kawał czasu. Powodzenia w nowej pracy!

Posted
Dnia 2.06.2023 o 10:59, Ewa Marta napisał:

Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę aż 282 zł dla naszych psiaków ❤️ Za serce, poświęcony czas i życzliwość dla tych bidusiów ogromne podziękowania ❤️

Bardzo się cieszę, że udało się uzyskać taką kwotę. Bardzo dziękuję za potwierdzenie

• Like 1