Ewa Marta Posted March 12 Author Posted March 12 Bardzo serdecznie dziękujemy kado za wpłatę 30 zł stałej na marzec ❤️ Quote
Ewa Marta Posted March 21 Author Posted March 21 Bardzo serdecznie dziękujemy Almie591 za wpłatę 30 zł stałej na marzec ❤️ Quote
Ewa Marta Posted March 31 Author Posted March 31 Dnia 26.03.2025 o 12:13, elik napisał: Trzymaj się kochana Bajeczko 💗 W głowie mi się nie mieści, że ona jest taka chora. Patrzę na jej zdjęcia i nie wierzę:( Bardzo serdecznie dziękujemy Magence za wpłatę 20 zl stałej na kwiecień dla suniek ❤️ Bardzo dziękujemy również Agnieszce Sz. za wpłatę 200 zł ❤️ i Wojtkowi B. za wpłatę 100 zł ❤️ oraz Małgosi i Rafałowi za wpłatę aż 300 zł dla nich. W tej kwocie jest 100 zł, które Rafał uzbierał w firmie dla Bajeczki ❤️ 1 Quote
elik Posted March 31 Posted March 31 Dnia 31.03.2025 o 14:01, Ewa Marta napisał: W głowie mi się nie mieści, że ona jest taka chora. Patrzę na jej zdjęcia i nie wierzę:( Kompletnie nie widać po Bajeczce tej choroby. Na szczęście, bo to znaczy, że i ona jej nie czuje. 1 Quote
Ewa Marta Posted April 1 Author Posted April 1 Bardzo serdecznie dziękuję Ellig za wpłatę 30 zl stałej na kwiecień ❤️ Swoją stałą 30 zł też wpłacam. Opłaciłam pobyt Brawurki i Bajki w hotelach w marcu. Quote
Ewa Marta Posted April 3 Author Posted April 3 Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci01 za wpłatę 40 zł stałej ❤️ i Nesiowatej za wpłatę 20,00 zł stałej na kwiecień ❤️ Quote
Ewa Marta Posted April 9 Author Posted April 9 Bardzo serdecznie dziękujemy Filipki za wpłatę stałej za marzec i kwiecień. W sumie 100 zł ❤️ i Alaskan za wpłatę stałej 30 zł na kwiecień ❤️ Wygrzebujemy się z minusa 🙂 Quote
Ewa Marta Posted April 10 Author Posted April 10 Bardzo serdecznie dziękujemy siostrze elficzkowej za wpłatę stałej na kwiecień ❤️ Na koncie suniek pojawiła sie też zawrotna kwota 1.000 zl z bazarku na FB, który zorganizowała Alaskan z koleżanką Joanną S. My z Ellig dorzuciłyśmy tam też swoje fanty. Bardzo dziękujemy obu Joannom za ten bazarek i za zasilenie konta Bajeczki ❤️ Quote
Tola Posted April 11 Posted April 11 Zakończyła się zbiórka dla Bajki na Ratujemy Zwierzaki; udało się uzbierać 79,92% czyli 2 078,00 zł. Na Konto fundacji zostanie przelane 1 953,32 zł . Quote
Ewa Marta Posted April 11 Author Posted April 11 Dnia 11.04.2025 o 17:21, Tola napisał: Zakończyła się zbiórka dla Bajki na Ratujemy Zwierzaki; udało się uzbierać 79,92% czyli 2 078,00 zł. Na Konto fundacji zostanie przelane 1 953,32 zł . Bardzo Ci jesteśmy Tolu wdzięczne za tę zbiórkę ❤️ Nie spodziewałam się, że tak dużo się uzbiera. Jak wrócę w poniedziałek do domu, wpiszę w post rozliczeniowy. Będziemy dosyłać faktury Bajeczki do Findacji. Bardzo dziękujemy ❤️ Dnia 11.04.2025 o 17:41, Poker napisał: Podziwiam Tolę za organizowanie zbiórek. Ja reż 😀 Quote
Ewa Marta Posted April 14 Author Posted April 14 Bardzo serdecznie dziękujemy kado za wpłatę 30 zł stałej na kwiecień ❤️ Quote
Ewa Marta Posted April 16 Author Posted April 16 Bardzo serdecznie dziękujemy Kasi K. za wpłatę 50 zł dla Brawurki ❤️ Quote
Recommended Posts