Jump to content
Dogomania

BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.03.2025 o 12:13, elik napisał:

Trzymaj się kochana Bajeczko   💗  

W głowie mi się nie mieści, że ona jest taka chora. Patrzę na jej zdjęcia i nie wierzę:(

Bardzo serdecznie dziękujemy Magence za wpłatę 20 zl stałej na kwiecień dla suniek ❤️

Bardzo dziękujemy również Agnieszce Sz. za wpłatę 200 zł ❤️ i Wojtkowi B. za wpłatę 100 zł ❤️ oraz Małgosi i Rafałowi za wpłatę aż 300 zł dla nich. W tej kwocie jest 100 zł, które Rafał uzbierał w firmie dla Bajeczki ❤️

• Like 1
Posted
Dnia 31.03.2025 o 14:01, Ewa Marta napisał:

W głowie mi się nie mieści, że ona jest taka chora. Patrzę na jej zdjęcia i nie wierzę:(

Kompletnie nie widać po Bajeczce tej choroby. Na szczęście, bo to znaczy, że i ona jej nie czuje.

• Like 1
Posted

Bardzo serdecznie dziękuję Ellig za wpłatę 30 zl stałej na kwiecień ❤️ Swoją stałą 30 zł też wpłacam.

Opłaciłam pobyt Brawurki i Bajki w hotelach w marcu.

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Filipki za wpłatę stałej za marzec i kwiecień. W sumie 100 zł ❤️ i Alaskan za wpłatę stałej 30 zł na kwiecień ❤️

Wygrzebujemy się z minusa 🙂

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy siostrze elficzkowej za wpłatę stałej na kwiecień ❤️

Na koncie suniek pojawiła sie też zawrotna kwota 1.000 zl z bazarku na FB, który zorganizowała Alaskan z koleżanką Joanną S. My z Ellig dorzuciłyśmy tam też swoje fanty. Bardzo dziękujemy obu Joannom za ten bazarek i za zasilenie konta Bajeczki ❤️

Posted

Zakończyła się zbiórka dla Bajki na Ratujemy Zwierzaki; udało się uzbierać 79,92% czyli  2 078,00 zł.

Na Konto fundacji zostanie przelane 1 953,32 zł   .
Posted
Dnia 11.04.2025 o 17:21, Tola napisał:

Zakończyła się zbiórka dla Bajki na Ratujemy Zwierzaki; udało się uzbierać 79,92% czyli  2 078,00 zł.

Na Konto fundacji zostanie przelane 1 953,32 zł   .

Bardzo Ci jesteśmy Tolu wdzięczne za tę zbiórkę ❤️ Nie spodziewałam się, że tak dużo się uzbiera. Jak wrócę w poniedziałek do domu, wpiszę w post rozliczeniowy. Będziemy dosyłać faktury Bajeczki do Findacji. Bardzo dziękujemy ❤️

Dnia 11.04.2025 o 17:41, Poker napisał:

Podziwiam Tolę za organizowanie zbiórek.

Ja reż 😀