Ewa Marta Posted January 31 Author Posted January 31 Bardzo serdecznie dziękujemy Magence1 za wpłatę stałej 20 zł ❤️ Opłaciłam pobyt Bajeczki w styczniu w hotelu i koszt transportu do Onkovetu i z powrotem. Razem 700 zł. Quote
Ewa Marta Posted February 3 Author Posted February 3 Wetka jest na szkoleniu. Dopiero w środę wraca i Aneta zadzwoni w sprawie omówienia wyników. Quote
Ewa Marta Posted February 3 Author Posted February 3 Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę 20 zl stałej na luty ❤️ i dziękuję bardzo Ellig za wpłałę 30 zl na luty ❤️ Quote
Poker Posted February 3 Posted February 3 Jak na sytuację Bajki, to wyniki są całkiem przyzwoite. 1 Quote
Ewa Marta Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 3.02.2025 o 22:08, Poker napisał: Jak na sytuację Bajki, to wyniki są całkiem przyzwoite. Też tak mi się wydaje, ale bałam się interpretować. Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci za wpłatę 40 zł dla suniek ❤️ Quote
Ewa Marta Posted February 7 Author Posted February 7 Bardzo serdecznie dziękuję Alaskan za wpłatę 30 zł dla suniek ❤️ Ja swoją deklarację 30 zł też wpłaciłam. Quote
elik Posted February 7 Posted February 7 Ogłaszam Brawurkę na Lento, czy bywają o nią zapytania? Może mienić tekst, albo lokalizację? https://lublin.lento.pl/zjawiskowa-sunia-do-adopcji,13597670.html 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 7 Posted February 7 Dnia 7.02.2025 o 22:38, elik napisał: Ogłaszam Brawurkę na Lento, czy bywają o nią zapytania? Może mienić tekst, albo lokalizację? https://lublin.lento.pl/zjawiskowa-sunia-do-adopcji,13597670.html Nie ma żadnych zapytań o Brawurkę..😢 Ani z olx ani z Lento czy Gratki. Ja swoje ogłoszenie systematycznie promuję..bez względu na to czy mam promocję czy nie... Pozostałych nie jestem w stanie pilnować... Quote
Ewa Marta Posted February 10 Author Posted February 10 Bardzo serdecznie dziękujemy Almie591 za wpłatę 30 zł na luty❤️, Filipki za wpłatł 100 zl za styczen i luty ❤️ i siostrze elficzkowej za wpłatę 60 zł, które zapisuję jako deklaracje za 10 i 11'24, bo ostatnia była we wrześniu ❤️ Quote
agat21 Posted February 10 Posted February 10 Przy okazji deklaracji Tosiowej wysłałam też maleńki grosik dla Bajeczki Quote
Ewa Marta Posted February 10 Author Posted February 10 Dnia 10.02.2025 o 15:27, agat21 napisał: Przy okazji deklaracji Tosiowej wysłałam też maleńki grosik dla Bajeczki Bardzo Ci dziękujemy kochana. Bajka już do końca zostanie u Anecik. Quote
elik Posted February 10 Posted February 10 Dnia 10.02.2025 o 16:29, Ewa Marta napisał: Bajka już do końca zostanie u Anecik. Wpłaty mojej Agnieszki dla Tosi, przeniosę od marca na Bajeczkę. Quote
agat21 Posted February 10 Posted February 10 Dnia 10.02.2025 o 16:29, Ewa Marta napisał: Bardzo Ci dziękujemy kochana. Bajka już do końca zostanie u Anecik. To jedyny możliwy scenariusz. Ma tam dom. Czyli wszystko. 1 Quote
agat21 Posted February 11 Posted February 11 Pięknie sobie hasa! A co to za cudne bezłapne maleństwo z Bajką hula? Wyglądają razem jak tandem tornado 😁 1 Quote
Ellig Posted February 11 Posted February 11 Dnia 11.02.2025 o 12:45, agat21 napisał: Dzięko ogonowi Bajka ma 1,8m wzrostu 😄 ha, ha ha....widać, ze jest tu szczęśliwa i to mnie bardzo cieszy. 1 Quote
Ewa Marta Posted February 11 Author Posted February 11 Dnia 11.02.2025 o 12:44, agat21 napisał: Pięknie sobie hasa! A co to za cudne bezłapne maleństwo z Bajką hula? Wyglądają razem jak tandem tornado 😁 To kolega Bajki - Bączek:) Bardzo się lubią, co widać 🙂 Agatko, pięknie dziękujemy za wpłatę 20 zł dla Bajeczki ❤️ Dnia 11.02.2025 o 13:06, Ellig napisał: ha, ha ha....widać, ze jest tu szczęśliwa i to mnie bardzo cieszy. To prawda Eluś. Teraz to najważniejsze. Oby jak najdłużej 🙂 Bardzo serdecznie dziękujemy również siostrze elficzkowej za wpłatę deklaracji za grudzień, styczeń i luty. Całe 90 zł już na koncie suniek ❤️ Quote
elik Posted February 11 Posted February 11 Dnia 10.02.2025 o 16:29, Ewa Marta napisał: Bardzo Ci dziękujemy kochana. Bajka już do końca zostanie u Anecik. Dnia 10.02.2025 o 21:05, elik napisał: Wpłaty mojej Agnieszki dla Tosi, przeniosę od marca na Bajeczkę. A może wolicie, żeby wpłaty zostały dla przyszłej adopcianki? 🙂 Quote
Ewa Marta Posted February 11 Author Posted February 11 Dnia 11.02.2025 o 19:51, elik napisał: A może wolicie, żeby wpłaty zostały dla przyszłej adopcianki? 🙂 Tak Elu:) Niech zostanie w dla przyszlej adopcianki:) Bo taka na pewno będzie. Bardzo dziękujemy ❤️ Quote
elik Posted February 11 Posted February 11 Dnia 11.02.2025 o 19:52, Ewa Marta napisał: Tak Elu:) Niech zostanie w dla przyszlej adopcianki:) Bo taka na pewno będzie. Bardzo dziękujemy ❤️ Ok 🙂 Quote
Ewa Marta Posted February 12 Author Posted February 12 Bardzo serdecznie dziękujemy Kado za wpłatę 30 zł stałej na luty dla suniek ❤️ Quote
Recommended Posts