Jump to content
Dogomania

BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.

Recommended Posts

Posted
Dnia 2.12.2024 o 09:25, agat21 napisał:

Przelałam wczoraj grosik dla Bajki, dziś powinien być na koncie. 

Nie grosik, a aż 10.000 grosików 😀 Bardzo Ci kochana dziękujemy za wpłatę 100 zł dla Bajeczki ❤️

Bardzo serdecznie dziękujemy też Nesiowatej za wpłatę stałej  20 zł na grudzień ❤️ i Kasi K. za wpłatę 25 zł dla obu suniek ❤️

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy elik za wpłatę aż 50 zł dla suniek ❤️

Opłaciłam pobyt Brawurki w dniach 15.11 - 14.12 - 700 zł. 

Intensywnie poszukujemy kogoś, kto zrobi Brawurce piękne zdjęcia do ogłoszeń. Niestety z tymi, które ma nikt na nią nie zwraca uwagi:( To taka fajna sunia, a jakby zaklęta.

Posted

Bardzo serdecznie dziękuję Ellig za wpłatę stałej 30 zł już na styczeń dla suniek ❤️

Bardzo gorąco i z wdzięcznością dziękujemy Alaskan i jej koleżance Joannie za przekazanie suniom 700 zł z bazarku dla pokrzywdzonych Zwierząt na FB ❤️

Alaskan z całego serca dziękujemy dodatkowo za to, że po zakończeniu bazarku szukała chętnych na fanty od Ellig i ode mnie i udało jej się zarobić jeszcze całe 600 zł dla nich ❤️

Dzięki tym wpłatom uda się opłacić pobyt Bajki w grudniu i zostanie co nieco na badania Bajki. Wizyta w Onkovecie w Gliwicach umówiona na 22 stycznia. 

• Like 1
Posted
Dnia 21.12.2024 o 20:30, agat21 napisał:

Cudne zdjęcia, Bajeczka wygląda zjawiskowo 🤩

Ale ilość śniegu mnie zaskoczyła. Gdzie to? Alpy? 😉

Śląsk taki zimowy❄️❄️❄️