Ewa Marta Posted October 4, 2024 Author Posted October 4, 2024 Dziękujemy, że jesteście z sunia ♥️ Quote
Ewa Marta Posted October 5, 2024 Author Posted October 5, 2024 Dnia 5.10.2024 o 00:56, Poker napisał: Możliwe, że kręgosłup dokuczył. To tez możliwe. Ja sie obawiam przerzutów. Quote
Poker Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Dnia 5.10.2024 o 06:14, Ewa Marta napisał: To tez możliwe. Ja sie obawiam przerzutów. One też mogą być w kręgosłupie. Quote
Ewa Marta Posted October 5, 2024 Author Posted October 5, 2024 Dnia 5.10.2024 o 10:21, Poker napisał: One też mogą być w kręgosłupie. Niestety mam tego świadomość. Czekamy do wtorku do wizyty w onkovecie. Quote
b-b Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Ewuniu czy moja słała wpłacona za IX i X w dniu 17-09 nie doszła? Quote
elik Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Dnia 5.10.2024 o 12:00, b-b napisał: Ewuniu czy moja słała wpłacona za IX i X w dniu 17-09 nie doszła? Martusia wpisywała wpłaty, które wpłynęły na konto ZEA do 13.09. W najbliższym czasie poinformuje o wpłatach, które wpłynęły po 13.09. Quote
Ewa Marta Posted October 5, 2024 Author Posted October 5, 2024 Dnia 5.10.2024 o 12:00, b-b napisał: Ewuniu czy moja słała wpłacona za IX i X w dniu 17-09 nie doszła? Ojej😞 oczywiście doszła i nie wiem jak to się stało, że jej nie wpisałam. Bardzo Cię przepraszam za niedopatrzenie. Jestem prawie pewna, że wpisywałam tę wpłatę w mój segregator w domu ( na wszelki wypadek prowadzę rozliczenia również na papierze, gdyby dogo wyleciało w powietrze). Jestem w tej chwili na działce bez komputera i segregatora. Z telefonu trudniej mi edytować post, ale spróbuję. Najpóźniej w poniedziałek uzupełnię post rozliczeniowy i poprawię stan konta. Nie wiem jakim cudem mi to umknęło, bardzo przepraszam i dziękuję za czujność. To całe 40 zł więcej. Edit: udało mi się poprawić post rozliczeniowy i wpłata jest już wpisana chronologicznie zgodnie z datą. Bardzo serdecznie dziękujemy b-b za wpłatę 40 zł stałej za wrzesień i październik ❤️ Quote
elik Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Ale wyszło 🙂 🙂 🙂 Bogusia pytała dokładnie o to samo na wątkach Wolfika i Dudusia, a wpłacała na konto ZEA i myślałam, że tu także o konto ZEA chodzi. Przepraszam za zamieszanie 1 Quote
Ewa Marta Posted October 5, 2024 Author Posted October 5, 2024 Dnia 5.10.2024 o 16:56, elik napisał: Ale wyszło 🙂 🙂 🙂 Bogusia pytała dokładnie o to samo na wątkach Wolfika i Dudusia, a wpłacała na konto ZEA i myślałam, że tu także o konto ZEA chodzi. Przepraszam za zamieszanie A ja dziękuję, że próbowałaś pomóc 😀 1 Quote
elik Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Dnia 5.10.2024 o 17:02, Ewa Marta napisał: A ja dziękuję, że próbowałaś pomóc 😀 Chciałam 🙂 Ale jak wiemy, dobrymi chęciami... 😜 1 Quote
b-b Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Dnia 5.10.2024 o 13:20, Ewa Marta napisał: Ojej😞 oczywiście doszła i nie wiem jak to się stało, że jej nie wpisałam. Bardzo Cię przepraszam za niedopatrzenie. Jestem prawie pewna, że wpisywałam tę wpłatę w mój segregator w domu ( na wszelki wypadek prowadzę rozliczenia również na papierze, gdyby dogo wyleciało w powietrze). Jestem w tej chwili na działce bez komputera i segregatora. Z telefonu trudniej mi edytować post, ale spróbuję. Najpóźniej w poniedziałek uzupełnię post rozliczeniowy i poprawię stan konta. Nie wiem jakim cudem mi to umknęło, bardzo przepraszam i dziękuję za czujność. To całe 40 zł więcej. Edit: udało mi się poprawić post rozliczeniowy i wpłata jest już wpisana chronologicznie zgodnie z datą. Bardzo serdecznie dziękujemy b-b za wpłatę 40 zł stałej za wrzesień i październik ❤️ Nie przepraszaj Ewo. Ja przez przypadek sprawdziłam moje wpłaty u innego psiaczka - tak jak pisała Ela - no i posprawdzałam swoje wrześniowe wpłaty u moich wszystkich psiaczków. Z moich 5 wpłat robionych 17.09 tylko u dwóch ona była wiec na początku sama się przestraszyłam, że coś źle wpisałam i pieniądze poszły nie tam gdzie miały. Najważniejsze, że pieniążki dobrze trafiły :)) Quote
Ewa Marta Posted October 7, 2024 Author Posted October 7, 2024 Dnia 6.10.2024 o 11:14, b-b napisał: Nie przepraszaj Ewo. Ja przez przypadek sprawdziłam moje wpłaty u innego psiaczka - tak jak pisała Ela - no i posprawdzałam swoje wrześniowe wpłaty u moich wszystkich psiaczków. Z moich 5 wpłat robionych 17.09 tylko u dwóch ona była wiec na początku sama się przestraszyłam, że coś źle wpisałam i pieniądze poszły nie tam gdzie miały. Najważniejsze, że pieniążki dobrze trafiły :)) To by wyszło podczas podliczania stanu konta wszystkich psiaków z kontem, które jest otwarte tylko dla nich. Staram się to podliczać co miesiąc, ale pod koniec września leciałam na ślub i chrzciny i zabrakło czasu:( Szukałabym tej nadwyżki 40 zł pod koniec października. 1 Quote
Ewa Marta Posted October 7, 2024 Author Posted October 7, 2024 Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci01 za wpłatę 40 zł stałej na październik ❤️ Quote
Ewa Marta Posted October 9, 2024 Author Posted October 9, 2024 Czekam na przesłanie wyników Bajki, ale już wiem, że wyszły bardzo dobrze. Bajeczka nie miała już więcej trudności z chodzeniem i wstawaniem. W związku z tym podjęłyśmy decyzję, że wstrzymamy się chwilę z badaniem z Onkovecie, tym bardziej, że wczorajsza wizyta została odwołana przez lecznice i przesunięta na 17.10. Aneta ma obserwować Bajkę i jeśli nic nie będzie się działo, do Onkovetu pojedzie po świętach. Dla niej to ogromny stres. Długa jazda, potem obcy ludzie, zapachy lecznicy. Zaczekamy jeśli nic nie będzie się niepokojącego działo. Jak dostanę wyniki, prześle do Elluni z prośbą o ich wstawienie. 2 Quote
elik Posted October 10, 2024 Posted October 10, 2024 O matko 😞 Wygląda na to, że sunia ma dirofilariozę 😞 To coś nowego? Przepraszam, ale z powodu rozlicznych obowiązków, nie jestem na bieżąco. Quote
Ewa Marta Posted October 10, 2024 Author Posted October 10, 2024 Dnia 10.10.2024 o 13:23, elik napisał: O matko 😞 Wygląda na to, że sunia ma sunia ma dirofilariozę 😞 To coś nowego? Przepraszam, ale z powodu rozlicznych obowiązków, nie jestem na bieżąco. Nie, to nie Bajka. Przez pomyłkę dostałyśmy wynik badania innego psa Bączka. Krew jest Bajki, ale wynik dodatni dirofilariozy jest Bączka. Quote
elik Posted October 10, 2024 Posted October 10, 2024 Dnia 10.10.2024 o 13:30, Ewa Marta napisał: Nie, to nie Bajka. Przez pomyłkę dostałyśmy wynik badania innego psa Bączka. Krew jest Bajki, ale wynik dodatni dirofilariozy jest Bączka. Dobrze choć, że Bajeczka nie ma tej paskudnej choroby, ale psiaczka też bardzo żal 😞 Bączek ma tu wątek? Quote
Ellig Posted October 10, 2024 Posted October 10, 2024 Dnia 10.10.2024 o 13:23, elik napisał: O matko 😞 Wygląda na to, że sunia ma dirofilariozę 😞 To coś nowego? Przepraszam, ale z powodu rozlicznych obowiązków, nie jestem na bieżąco. Dnia 10.10.2024 o 13:30, Ewa Marta napisał: Nie, to nie Bajka. Przez pomyłkę dostałyśmy wynik badania innego psa Bączka. Krew jest Bajki, ale wynik dodatni dirofilariozy jest Bączka. Już usunęłam pomyłkowe wyniki badań. 1 Quote
elik Posted October 10, 2024 Posted October 10, 2024 Dnia 10.10.2024 o 13:56, Ellig napisał: Już usunęłam pomyłkowe wyniki badań. Nic to, tylko ten się nie myli, kto nic nie robi 🙂 2 Quote
Ewa Marta Posted October 10, 2024 Author Posted October 10, 2024 Dnia 10.10.2024 o 13:54, elik napisał: Dobrze choć, że Bajeczka nie ma tej paskudnej choroby, ale psiaczka też bardzo żal 😞 Bączek ma tu wątek? Nie, to psiak fundacyjny, spoza dogo. Quote
Recommended Posts