Jump to content
Dogomania

BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.09.2024 o 17:22, elik napisał:

Szczęście i spokój malują się na pyszczku Brawurki  🙂

460556440_3035842236572998_6800033026589689294_n.jpg

Ona nie ma pojęcia, że nie ma domu,. Dla niej dom Violi jest jej własnym miejscem na ziemi. 

Posted
Dnia 24.09.2024 o 17:46, Ewa Marta napisał:

Ona nie ma pojęcia, że nie ma domu,. Dla niej dom Violi jest jej własnym miejscem na ziemi. 

I póki nie ma tego prawdziwego, niech tak myśli  🙂 

Ewuniu, prosiłam Elunię, ale już nie zagląda do tamtego wątku więc proszę Ciebie.
Czy mogłabyś zaglądnąć na bazarek, który właśnie robię i zobaczyć czy są wpisani beneficjenci i zdjęcie fantów nr od 41 do 43. Te pozycje dopisałam dzisiaj i w obecnej sytuacji nie wiem czy są widoczne i czy warto wklejać dalsze, czy raczej wstrzymać się do powrotu normalności na dogo.

Posted
Dnia 24.09.2024 o 17:54, elik napisał:

Ewuniu, prosiłam Elunię, ale już nie zagląda do tamtego wątku więc proszę Ciebie.
Czy mogłabyś zaglądnąć na bazarek, który właśnie robię i zobaczyć czy są wpisani beneficjenci i zdjęcie fantów nr od 41 do 43. Te pozycje dopisałam dzisiaj i w obecnej sytuacji nie wiem czy są widoczne i czy warto wklejać dalsze, czy raczej wstrzymać się do powrotu normalności na dogo.

Elu, sprawdziłam, są Benificjenci i zdjęcia fantów o które pytasz. ☺️

• Like 1
Posted
Dnia 24.09.2024 o 19:00, Ellig napisał:

Elu, sprawdziłam, są Benificjenci i zdjęcia fantów o które pytasz. ☺️

Dziękuję   😍  

Posted
Dnia 24.09.2024 o 17:54, elik napisał:

Też sprawdziłam i pojawia się. Tylko przenieś zdjęcie torby z pozycji 45 do 43

Posted
Dnia 24.09.2024 o 22:27, Ewa Marta napisał:

Też sprawdziłam i pojawia się. Tylko przenieś zdjęcie torby z pozycji 45 do 43

Dzięki Ewuniu  😍  🌺   Poprawiłam 

Posted
Dnia 1.10.2024 o 10:34, elik napisał:

Czy Bajeczka nie jest podobna do Elio, tylko kolorystyka pyszczka w innych odcieniach?

spacer.png  spacer.png

Podobna bardzo 🙂

Opłaciłam pobyt w hotelu Bajki we wrześniu - 600 zł.

Posted
Dnia 1.10.2024 o 11:27, Ewa Marta napisał:

Podobna bardzo 🙂

Tak mi się właśnie wydawało  😉  Oba psiaczki śliczne, choć los nie za piękny   🤨 

• Like 1
Posted

Bajeczka nam zaniemogła:( Rano nie była w stanie podnieść się. Podtrzymana przewracała się. To nie jest zespół przedsionkowy, nie ma oczopląsu. Na dworze zrobiła parę kroków, ale nie załatwiła się. Anecik ma zamówić jej na dzisiaj wizytę u swojej wetki, może pomoże doraźnie.  Moja Peruszka na przykład w takiej sytuacji dostała zastrzyk sterydowy i postawil ją na łapki. Chcemy też umówić ją do Onkovetu do Gliwic na dokładniejsze przebadanie. Możliwe, że to jakiś przerzut:(

Bardzo się martwimy, bardzo 😞

• Like 1
Posted
Dnia 3.10.2024 o 19:43, elik napisał:

O matko, biedna Bajeczka 😰  Czy to aby nie udar?   Bajeczko kochana nie choruj nam  😞 

To nie udar. Bajka była u weta. Miała pobraną krew i czekamy na wyniki. Na szczęście załatwiła się nie powtórzyła się już ta sytuacja. Niemniej rozszerzone badania kontrolne trzeba zrobić.

Posted
Dnia 4.10.2024 o 10:48, Ewa Marta napisał:

To nie udar. Bajka była u weta. Miała pobraną krew i czekamy na wyniki. Na szczęście załatwiła się nie powtórzyła się już ta sytuacja. Niemniej rozszerzone badania kontrolne trzeba zrobić.

Tak. Koniecznie trzeba ustalić, co było tego powodem, żeby ewentualnie zapobiec kolejnemu takiemu atakowi. Biedna sunia 😞 

Posted
Dnia 3.10.2024 o 10:53, Ewa Marta napisał:

Bajeczka nam zaniemogła:( Rano nie była w stanie podnieść się. Podtrzymana przewracała się. To nie jest zespół przedsionkowy, nie ma oczopląsu. Na dworze zrobiła parę kroków, ale nie załatwiła się. Anecik ma zamówić jej na dzisiaj wizytę u swojej wetki, może pomoże doraźnie.  Moja Peruszka na przykład w takiej sytuacji dostała zastrzyk sterydowy i postawil ją na łapki. Chcemy też umówić ją do Onkovetu do Gliwic na dokładniejsze przebadanie. Możliwe, że to jakiś przerzut:(

Bardzo się martwimy, bardzo 😞

Strasznie mi przykro. Ciężka choroba zwierzaka to okropnie dołująca sytuacja. Okropnie.

• Like 1