Jump to content
Dogomania

BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.08.2024 o 17:09, Poker napisał:

No i ładnie, że pani powiadomiła.

Nie wiem, czy powiadomiłaby...To ja do pani napisałam.

Dzień wcześniej wysłałam zdjęcia Brawurki...nie było żadnego odzewu...nic. To na drugi dzień napisałam sms z pytaniem, czy myślą nad adopcja Brawurki.... Po 2 godzinach dostałam odpowiedź, że już wzięli sunię z okolic...

Myślę, że jak pani 65 letnia chciała szczeniaka, to dopięła swego...Teraz szczeniąt na wsi zatrzęsienie..i bez procedur...

Posted
Dnia 12.08.2024 o 13:11, Alaskan malamutte napisał:

Nie wiem, czy powiadomiłaby...To ja do pani napisałam.

Dzień wcześniej wysłałam zdjęcia Brawurki...nie było żadnego odzewu...nic. To na drugi dzień napisałam sms z pytaniem, czy myślą nad adopcja Brawurki.... Po 2 godzinach dostałam odpowiedź, że już wzięli sunię z okolic...

Myślę, że jak pani 65 letnia chciała szczeniaka, to dopięła swego...Teraz szczeniąt na wsi zatrzęsienie..i bez procedur...

To trochę zmienia sytuację....  Myślałam, że to Pani powiadomiła:( 

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy kado za wpłatę 30 zł stałej na sierpień ❤️

Dziękuję też serdecznie Ellig za dodatkową wpłatę poza stałymi 110 zł ❤️

Ja też dzisiaj wpłaciłam swoją stałą 30 zł na sierpień.

Jutro płacę za pobyt Brawurki 700 zł. Szczęśliwie jest z czego 🙂

Posted

Brawurka kilka dni temu miała wizytę Państwa, którym umarła 15-letnia sunia. Bardzo się Państwu podobała, ale ich syn nie chciał nawet z nimi jechać na spotkanie, bo nadal przeżywa odejście suni, która była z nim prawie całe jego życie. Właśnie z tego powodu Państwo jednak nie zdecydowali się na adopcję 😞

Bardzo miło napisali o Violi, o jej opiece nad psiakami. Napisali to, co wiemy, że Brawurce jest tam bardzo dobrze. To pocieszające, choć najlepszy nawet hotelik to nie własny dom:(

Posted
Dnia 20.08.2024 o 16:44, Ewa Marta napisał:

Zobaczymy Elu. Nic na siłę...

Na pewno. To musi wyjść samo, nie da się przyspieszyć.

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Agnieszce Sz. za wpłatę 250 zł i Małgosi i Rafałowi za wpłatę 250 zł dla suniek ❤️ Dzięki tym wpłatom już prawie mamy na opłacenie pobytu Bajki w sierpniu.

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy siostrze elficzkowej za wpłatę 30 zł stałej na wrzesień ❤️ i Filipki za wpłatę stałej 100 zł na sierpień i wrzesień ❤️ 

Ja też wpłaciłam swoją stałą wrześniową 30 zł 

Posted

Bardzo gorąco dziękujemy mojej sąsiadce Agnieszce Sz., która wpadła właśnie do mnie przed urlopem i zostawiła dla Bajki i Brawurki 300 zł ❤️ 

Jeszcze 110 zł i będziemy miały na opłacenie pobytu Brawurki. Na Bajkę jakoś dozbieramy  do końca miesiąca. Innej opcji nie ma:(

Posted

Przepraszam za ofa, ale to bardzo ważne dla dobra zwierząt.

Podpisujcie obywatelski projekt ustawy o ochronie zwierząt. Brakuje 100 tys podpisów, żeby mógł być złożony w Sejmie.
Nie ma możliwości złożenia podpisu w necie. W podpisie jest link do adresów, gdzie można to zrobić osobiście.

Podpisujmy, da to szansę poprawy losu zwierząt.

• Like 2
Posted
Dnia 16.09.2024 o 14:53, elik napisał:

Przepraszam za ofa, ale to bardzo ważne dla dobra zwierząt.

Podpisujcie obywatelski projekt ustawy o ochronie zwierząt. Brakuje 100 tys podpisów, żeby mógł być złożony w Sejmie.
Nie ma możliwości złożenia podpisu w necie. W podpisie jest link do adresów, gdzie można to zrobić osobiście.

Podpisujmy, da to szansę poprawy losu zwierząt.

Nie masz za co przepraszać. Dziękuję Elu, że to rozsyłasz ❤️

Posted
Dnia 16.09.2024 o 15:13, Ewa Marta napisał:

Nie masz za co przepraszać. Dziękuję Elu, że to rozsyłasz ❤️

Tak bardzo pragnę, aby mój sen o poprawie losu zwierząt nareszcie się spełnił.