Jump to content
Dogomania

BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.

Recommended Posts

Posted

Dla Bajeczki i Brawurki przypadło z bazarku 320,00 zł. Na jakie konto zrobić przelew? Na Fundację ZEA, czy na prywatne konto Ewuni?

• Like 1
Posted
Dnia 11.06.2024 o 13:45, elik napisał:

Dla Bajeczki i Brawurki przypadło z bazarku 320,00 zł. Na jakie konto zrobić przelew? Na Fundację ZEA, czy na prywatne konto Ewuni?

Elu kochana, na moje konto, bo ZEA nie rozlicza Bajki i Brawurki. Z całego serca dziękujemy za taki duży zastrzyk gotówki. W tym tygodniu opłacę pobyt Brawurki i zostanie na opłacenie Bajki na koniec miesiąca. Ta bazarkowa pomoc pozwoli spać spokojniej w lipcu  ❤️

• Like 2
Posted
Dnia 11.06.2024 o 13:45, elik napisał:

Elu, to jest ogromna pomoc, z całego serca dziękujemy ❤️❤️❤️ 

• Like 1
Posted
Dnia 11.06.2024 o 14:00, Ewa Marta napisał:

Elu kochana, na moje konto, bo ZEA nie rozlicza Bajki i Brawurki. Z całego serca dziękujemy za taki duży zastrzyk gotówki. W tym tygodniu opłacę pobyt Brawurki i zostanie na opłacenie Bajki na koniec miesiąca. Ta bazarkowa pomoc pozwoli spać spokojniej w lipcu  ❤️

Dnia 11.06.2024 o 14:18, Ellig napisał:

Elu, to jest ogromna pomoc, z całego serca dziękujemy ❤️❤️❤️ 

Cała przyjemność po mojej stronie. Cieszę się tak samo jak Wy  😄

• Like 2
Posted
Dnia 19.06.2024 o 14:24, Alaskan malamutte napisał:

Takie zapytanie dzisiaj o Brawurkę: 

Mam pytanie czemu pani "sprzedaje" psa za darmo

No właśnie, czemu? Wystawmy za dwa tysiaki i od razu znajda sie chętni 😀

Dnia 19.06.2024 o 14:55, agat21 napisał:

Poleciał grosik.

Bardzo Ci kochana dziękujemy. Jak dojdzie, zapiszę ❤️

edit: właśnie zajrzałam na konto i przyszedł nie grosik, ale cała stówa dla suniek 😳Agatko, pięknie dziękujemy, ale masz tyle wydatków u swoich psiaków, że aż głupio przyjmować taki dar ❤️