Jump to content
Dogomania

BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.

Recommended Posts

Posted
Dnia 14.05.2024 o 08:59, elik napisał:

Serdecznie zapraszam na bazarek  którego beneficjantami są Bajeczka i Brawurka. Bazarek potrwa do 19.05.

< L I N K >

Elu, nie mam słów.... ❤️

Bardzo serdecznie dziękujemy Kado za wpłatę 30 zł stałej dla suniek ❤️

• Like 1
Posted
Dnia 2.05.2024 o 12:17, Ewa Marta napisał:

Bardzo serdecznie dziękujemy Filipki za wpłatę 100 zł stałych za kwiecień i maj❤️ i Dorci01 za wpłatę 40 zł dla suniek❤️ 

Dorciu, z tych Twoich wpłat zrobiła się chyba stała deklaracja, bo co miesiąc sunie dostają od Ciebie wsparcie?

Posted
Dnia 16.05.2024 o 09:55, dorcia01 napisał:

Myślę, że dam radę wpłacać stałą 🥰

Bardzo, bardzo Ci dziękujemy Kochana ❤️

Dziękujemy tez bardzo serdecznie Almie591 za wpłatę stałej 30 zł na maj ❤️

• Ewa Marta changed the title to BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.
Posted
Dnia 21.05.2024 o 00:10, elik napisał:

Śliczna dziewczynka  ❤️ 

Śliczna, ale jakaś zamyślona, smutna... Ona tak bardzo potrzebuje mieć swój własny dom, ludzi na wyłączność:(

• Like 1
Posted
Dnia 21.05.2024 o 00:17, Ewa Marta napisał:

Śliczna, ale jakaś zamyślona, smutna... Ona tak bardzo potrzebuje mieć swój własny dom, ludzi na wyłączność:(

Nie rozumiem czemu jeszcze go nie ma? 😞 

• Like 1
Posted

Miałyśmy odłożone na czarną godzinę fundusze pozostałe po adopcji Dakoty. Niestety w tym miesiącu musimy je już dołożyć do utrzymania naszych trzech psiaków: Bajki, Brawurki i Kaja. Kasa BB już u nich na koncie. Kase dla Kaja wysłałam dopiero do Alaskan. Każdy psiak dostał po 597,57 zł. Niestety to ostatnie nasze zaskórniaki:(

Posted

Mój bazarek już się skończył, ale jeszcze czekam na wpłaty. Myślę, że w tym tygodniu będę mogła posłać część przypadającą na Bajkę i Brawurkę. Może coś to poratuje.

• Like 1
Posted
Dnia 27.05.2024 o 17:00, elik napisał:

Mój bazarek już się skończył, ale jeszcze czekam na wpłaty. Myślę, że w tym tygodniu będę mogła posłać część przypadającą na Bajkę i Brawurkę. Może coś to poratuje.

Eluniu, Twój bazarek poratuje nas w przyszłym miesiącu. Teraz szczęśliwie mamy na maj dzięki tej kasie Dakoty 🙂 Bardzo dziękujemy ❤️

Posted
Dnia 27.05.2024 o 17:01, Ewa Marta napisał:

Eluniu, Twój bazarek poratuje nas w przyszłym miesiącu. Teraz szczęśliwie mamy na maj dzięki tej kasie Dakoty 🙂 Bardzo dziękujemy ❤️

To dobrze, że udało się zamknąć miesiąc bez deficytu.

• Like 1
Posted
Dnia 27.05.2024 o 14:38, Ewa Marta napisał:

Miałyśmy odłożone na czarną godzinę fundusze pozostałe po adopcji Dakoty. Niestety w tym miesiącu musimy je już dołożyć do utrzymania naszych trzech psiaków: Bajki, Brawurki i Kaja. Kasa BB już u nich na koncie. Kase dla Kaja wysłałam dopiero do Alaskan. Każdy psiak dostał po 597,57 zł. Niestety to ostatnie nasze zaskórniaki:(

Ewa, napisałam już na wątku Kaja. Skromna kasa poleciała dla sunieczek.

• Like 1
Posted
Dnia 28.05.2024 o 13:47, agat21 napisał:

Ewa, napisałam już na wątku Kaja. Skromna kasa poleciała dla sunieczek.

Bardzo Ci kochana dziękujemy za pomoc! Bajka i Brawurka dostały 67 zł, Kaj 33 zł. Kasa już na koncie suniek, a dla Kaja przelałam właśnie:)

Posted

Pięknie dziękuję Ellig za wpłatę 30 zł stałej na czerwiec dla suniek ❤️

Opłaciłam dzisiaj pobyt Bajki w maju w hotelu. Wyruszamy na działkę i wracamy dopiero 3 czerwca, wolę więc załatwić płatności wcześniej.