Jump to content
Dogomania

BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.

Recommended Posts

Posted

Opłaciłam dzisiaj pobyt Brawurki 700 zł od 15.11 do 14.12. Z opóźnieniem, bo mnie choroba dopadła i przeoczyłam:( 

Ponieważ mam tę końcówkę roku trudną, od razu opłaciłam pobyt Bajki w grudniu, żeby nie zapomnieć jak w poprzednim miesiącu.

Posted
Dnia 19.12.2023 o 18:13, elik napisał:

Jak samopoczucie? Już lepiej?

Nadal jestem słaba. To był chyba covid. Piszę chyba, bo siedziałam dużo z moją sąsiadką i pomagałam jej przy jej suni po operacji. Ona zachorowała na Covid. Ja mialłm te same objawy, ale test był negatywny. Niestety po 5 dniach zachorowała też nasza druga sąsiadka i jej mąż, u której byłyśmy dzień przed pozytywnym testem tej pierwszej na urodzinach.  Cała trójka ma testy pozytywne, jedynie u mnie wyszedl negatywny.

Posted
Dnia 20.12.2023 o 10:22, Ewa Marta napisał:

Nadal jestem słaba. To był chyba covid. Piszę chyba, bo siedziałam dużo z moją sąsiadką i pomagałam jej przy jej suni po operacji. Ona zachorowała na Covid. Ja mialłm te same objawy, ale test był negatywny. Niestety po 5 dniach zachorowała też nasza druga sąsiadka i jej mąż, u której byłyśmy dzień przed pozytywnym testem tej pierwszej na urodzinach.  Cała trójka ma testy pozytywne, jedynie u mnie wyszedl negatywny.

Przykro słyszeć. Teraz tyle odmian i krzyżówek covidowo-grypowych, że połapać się trudno. Mam nadzieję, że znajdziesz chwilę na odpoczynek, bo wyspanie się i zregenerowanie to najlepsze lekarstwo. Oraz dużo imbiru, goździków i cynamonu. 😉

Ściskam mocno i najcieplej.

• Like 1
Posted
Dnia 20.12.2023 o 11:39, agat21 napisał:

Przykro słyszeć. Teraz tyle odmian i krzyżówek covidowo-grypowych, że połapać się trudno. Mam nadzieję, że znajdziesz chwilę na odpoczynek, bo wyspanie się i zregenerowanie to najlepsze lekarstwo. Oraz dużo imbiru, goździków i cynamonu. 😉

Ściskam mocno i najcieplej.

Pięknie dziękuję:) Samopoczucie i nastrój poprawia mi oglądanie TVN24 😃

• Like 3
Posted
Dnia 20.12.2023 o 10:22, Ewa Marta napisał:

Mocno współczuję. Polecam kurację Agatki - wypoczynek i coś wzmacniającego organizm na pewno pomoże + dobre wiadomości poprawiające humor.

• Like 1