Jump to content
Dogomania

BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.

Recommended Posts

Posted
Dnia 21.11.2023 o 23:20, agat21 napisał:

Pasują do siebie 🙂 Ładnie kontrastują 😍 Dobrze, że tak się lubią. To krzepiące, że w nowych domach też nie będzie problemów towarzyskich z okolicą. 

To prawda. Szkoda tylko, że nikt jej nie zauważa mimo ogłoszeń 😞

Z całego serca dziękujemy za wpłatę 50 zł stałej od Filipki na listopad. Martwi nas bardzo to zasiedzenie Brawurki. Liczyłyśmy, że ktoś wypatrzy tę sympatyczną sunię. Tym bardziej ta pomoc jest dla nas na wagę złota ❤️

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Dorocie Ś. za ogromną pomoc i wpłatę 300 zł dla suniek i równie gorąco dziękujemy Kasi K. za wpłatę 50 zł dla nich ❤️ Dzięki nim mamy już na pobyty Bajki i Brawurki. Teraz zbieramy na ich badania kontrolne.

Posted

Dziękuję Ci losie za dobrych Ludzi wokół, którzy wspierają nasze podopieczne. Bajka i Brawurka dostały dzisiaj 50 zł od Małgosi D. i 200 zł od Małgosi i Rafała. Bardzo dziękujemy ❤️

Posted
Dnia 29.11.2023 o 13:38, elik napisał:

Po raz któryś gratuluję Ci Ewuniu wspaniałych Znajomych. To wielki skarb mieć takich ludzi wokół siebie  🙂

Elu, bez nich nie miałybyśmy szans pomagać tylu psiakom. No ale oni też nie dają rady wesprzeć wszystkich 😞

Posted
Dnia 29.11.2023 o 13:52, Ewa Marta napisał:

Elu, bez nich nie miałybyśmy szans pomagać tylu psiakom. No ale oni też nie dają rady wesprzeć wszystkich 😞

Tak, ogrom potrzebujących pomocy przerasta nasze możliwości, czasem przytłacza  😞 

• Like 1
Posted

Po raz pierwszy zapomniałam opłacić pobytu Bajki. Olśniło mnie nad ranem dzisiaj. Sprawdziłam na wątku, potem na koncie... od razu wpłaciłam. Pytanie, czy to starość, czy za dużo psiaków pod opieką:(

Posted
Dnia 6.12.2023 o 08:57, Ewa Marta napisał:

Po raz pierwszy zapomniałam opłacić pobytu Bajki. Olśniło mnie nad ranem dzisiaj. Sprawdziłam na wątku, potem na koncie... od razu wpłaciłam. Pytanie, czy to starość, czy za dużo psiaków pod opieką:(

Proroctwo 😁  Bajeczka już niedługo będzie miała własny dom, którego nie trzeba będzie opłacać  🙂 

• Like 2
Posted
Dnia 6.12.2023 o 09:45, elik napisał:

Proroctwo 😁  Bajeczka już niedługo będzie miała własny dom, którego nie trzeba będzie opłacać  🙂 

Och żebyś miała rację Elu 🙂

Posted
Dnia 6.12.2023 o 10:30, Ewa Marta napisał:

Och żebyś miała rację Elu 🙂

Bardzo bym tego chciała dla Bajeczki. Niechby już miała tych swoich upragnionych Ludziów i swój wymarzony, własny Dom.

• Like 1