Ewa Marta Posted April 1, 2023 Author Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 15:53, Ellig napisał: Serdecznie dziękujemy 💕💕💕, to jest ten starszy piesek. W sumie nie taki stary. Myślałam, że ma kilkanaście lat, jak o nim pisały dziewczyny. 8 lat, to pies, który ma jeszcze dużo życia przed sobą. Oby udało się spędzić je inaczej niż do tej pory 😞 Mam ciarki na plecach myśląc w jakich warunkach żyły te bidusie. 3-4 lata takiego podłego więzienia 😞 Mogą długo wychodzić z traumy, ale będziemy czekały cierpliwie aż będą gotowe do adopcji. Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2023 Author Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 15:45, Filipki napisał: Poprosze nr konta. Na razie wpłacę coś jedorazowo, potem w miare mozłiwosci. Czy na tym ostatnim zdjęciu jest ten starszy piesek? Bardzo Ci dziękujemy, bardzo!!! Zaraz podam numer konta 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Pani Irenka z Katowic też poprosila o numer konta dla trójki rodzeństwa. Już podesłalam. Pani Irenko, z calego serca dziękujemy❤️❤️❤️ Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2023 Author Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 17:32, Alaskan malamutte napisał: Pani Irenka z Katowic też poprosila o numer konta dla trójki rodzeństwa. Już podesłalam. Pani Irenko, z calego serca dziękujemy❤️❤️❤️ Bardzo serdecznie dziękujemy! Razem może damy radę 🙂 Ja wpłaciłam przed chwilą na konto trójeczki 100 zł. Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Ewuniu, moją stałą z Blanki zapisz na rodzeństwo. Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2023 Author Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 17:41, Alaskan malamutte napisał: Ewuniu, moją stałą z Blanki zapisz na rodzeństwo. Ju Hu!!! Super!!! Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Psinki jadą profesjonalnym transportem❤️ 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 A ten biduś zostal sam...i rozpacza...😭😭 Quote
Filipki Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 17:53, Alaskan malamutte napisał: A ten biduś zostal sam...i rozpacza...😭😭 Quote
Filipki Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Bardzo mi go żal, gdyby udało się coś dla niego znaleźćpostarwm się pomóc finansowo. Tak naprawdę to nie jest staruszek, przed nim jeszcze połowę życia Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2023 Author Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 17:53, Alaskan malamutte napisał: A ten biduś zostal sam...i rozpacza...😭😭 No serce pęka😞 Niestety nie damy rady go zabrać, juz ta trójka wywołuje ból głowy za co je utrzymać. Może udałoby się zebrać na niego deklaracje i znaleźć miejsce 😥 Quote
Ellig Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Jeszcze kilka zdjęć psa który został ... Cyt." Został tam sam Jeszcze nie dawno jadł co 4-5dni. Za kilka dni pojedzie do Barosa. Jego towarzysze z małego kojca dziś wyruszyli po leisze zycie.. A on został.. Co go czeka? Czy 8-9letni pies nie ma szans na dom? Podobno od szczeniaka żył na poddaszu domu. W końcu został zamknięty, a nie dawno zrobiono mu prowizoryczny kojec by w końcu oddychał czystym powietrzem a nie odorem własnych odchodów. Pies przebywa u starszego czlowieka, nie opiekuje się nim, mamy dzięki sołtysowi zrzeczenie. Ale co z tego? Udostępnien było ogrom. 4psy dostały szansę. O niego nikt nie pyta. Błagam. Daj mu szansę. Po tym co przeżył ma jechać do mordowni? Lubelskie/okolice Parczewa" Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2023 Author Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 19:34, mdk8 napisał: A w ogóle byłoby gdzieś miejsce dla niego ? Nie szukamy, bo ani finansowo, ani fizycznie nie możemy się nim zająć. Czasu brakuje... Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 19:34, mdk8 napisał: A w ogóle byłoby gdzieś miejsce dla niego ? Trzeba pytać.... Te wszystkie psy mialy jechać do schroniska Baros. Jeśli ten co zostal nie zostanie zaopiekowany, to dostanie bilet w jedna stronę... Quote
Poker Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Mam rozdarte serce jak patrzę na niego. Mimo że był osobno, to jednak widział towarzyszy niedoli. 1 Quote
agat21 Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Zapraszam serdecznie na imienny dla psiaczków!!! imienny 🤗 Quote
agat21 Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Ten pies, co został rozwala na kawałki. Może jednak ktoś się zdecyduje zrobić cud w jego życiu?? 🥺 Quote
elficzkowa Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Jeśli znajdzie się miejsce dla tego psa, który został sam, moja siostra daje stałą 30 zł a ja dam stałej 20 zł. 2 Quote
dwbem Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 W razie czego też pomogę, on nie może tam sam zostać, zróbcie coś. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Moja koleżanka Ula wpłaciła na psiaki 100zł Pięknie dziękujemy!!! Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Psiaki dojechały. Wyglądają masakrycznie...O smrodzie nie wspomnę...W najgorszym stanie jest futerko chłopczyka i tej kudłatej suni. Psiaki bardzo przyjazne, skaczą z radości, najbardziej ta gładkowłosa. Kudłatka spokojniejsza, a najbardziej spokojny jest piesio. Gładkowłosa trochę dominuje rodzeństwo....najbardziej obrywa chłopczyk. Tam była walka o przetrwanie, o życie..... Anecik wyprowadziła psiaki na smyczy, jako tako chodzą. Na jedzenie się nie rzuciły..pewnie tych truskawek się najadły...😈 Więcej info jutro. 2 Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2023 Author Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 21:32, dwbem napisał: W razie czego też pomogę, on nie może tam sam zostać, zróbcie coś. Ktoś inny musi się tym zająć. My mamy w tej chwili 8 psiaków, rodziny, prace i puste portfele 😟 Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2023 Author Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 22:05, Alaskan malamutte napisał: Psiaki dojechały. Wyglądają masakrycznie...O smrodzie nie wspomnę...W najgorszym stanie jest futerko chłopczyka i tej kudłatej suni. Psiaki bardzo przyjazne, skaczą z radości, najbardziej ta gładkowłosa. Kudłatka spokojniejsza, a najbardziej spokojny jest piesio. Gładkowłosa trochę dominuje rodzeństwo....najbardziej obrywa chłopczyk. Tam była walka o przetrwanie, o życie..... Anecik wyprowadziła psiaki na smyczy, jako tako chodzą. Na jedzenie się nie rzuciły..pewnie tych truskawek się najadły...😈 Więcej info jutro. Trzeba im dać czas na ochłonięcie. Quote
Recommended Posts