Jump to content
Dogomania

BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.

Recommended Posts

Posted
Dnia 27.06.2023 o 21:39, Tyśka) napisał:

Jak się czuje Tycia? Czuje lęk przed Bajką?

My dzisiaj zakończyliśmy leczenie podziurawionej zębami szyi u mojego. Co najedliśmy się stresu to nasze. Mogło się skończyć tragicznie....

Anetka nie dopuszcza Bajki do Tyci i słusznie. Nie wiemy co nia powodowało, ale lepiej nie dopuścić do kolejnej takiej sytuacji, bo to się może bardzo źle skończyć dla Tyci😟

Bardzo dziękuję Ellig za wpłatę 30 zl stałej dla psiaków już na lipiec 🙂

• Upvote 1
Posted

Opłaciłam pobyt naszej trójki w czerwcu - 1500 zł.

Z całego serca dziękujemy za kolejne wpłaty. W tym miesiącu wyjątkowo szczodre, co pozwoliło nam opłacić pobyt i zostawić 713 zł na wizytę u weta Bajki i Farcika.

Małgosia i Rafal - 400 zł ❤️
Agnieszka Sz. - 300 zł ❤️
Małgosia D. - 200 zł ❤️
Kasia K. - 25 zł  ❤️

Bajka i Farcik będą mieli kontrolne USG i badania krwi w Onkovecie w Gliwicach. W tej chwili pozostają pod obserwacją. Wyniki są niestety na tyle niejednoznaczne, że trzeba za jakiś czas powtórzyć badanie. Jeśli uda się znaleźć w lecznicy termin, to pod koniec lipca.

Załamuje nas brak jakiegokolwoiek telefonu w sprawie Brawurki.

Dodatkowo rozglądamy się za miejscem dla Farcika o ile wyniki badania nie wykażą, że przed nim niewiele czasu. Niestety rodzeństwo nie dogaduje się kompletnie:( Brawurka i Farcik do tej pory jakoś się tolerowali, ale kilka dni temu na spacerze ruszyli do siebie nie na żarty. To raczej Brawuirka rozpoczęła, ale Farcik nie pozostał jej dłużny. Aneta z trudem je rozdzieliła, ale oberwała nieźle od Farcika w pierś. Ugryzł ją do krwi nie wiedząc, że to ona:(

Uważamy, że nie powinni mieć możliwości spotykania się, a będąc w jednym hotelu to nie jest takie proste.

Posted
Dnia 3.07.2023 o 16:55, Poker napisał:

Ojej, biedna Anecik.

Faktycznie dobrze by było rozdzielić łobuzy. Poczuli się pewniej i rozrabiają.

To wygląda tak, jakby nie mogli na siebie patrzeć. Może kojarzą się sobie z tą biedą, zimnem, głodem... 

Posted

Ufff. W końcu w bólach, wspólnymi z Ellig siłami powstał bazarek dla naszych psiaków. Będzie nam bardzo miło, jak nas odwiedzicie na nim. Bardzo zapraszamy ❤️

• Like 1
Posted

Farcik i Bajka jadą 4 sierpnia na 14:00 do Onkovetu do Gliwic. W tej chwili wetka jest na urlopie i to jest najbliższy możliwy termin. Miejmy nadzieję, że wyniki badań będą optymistyczne 😞

Posted

Nasze rodzeństwo dostanie aż 240 zł, które zostało po adopcji Czekoladki  😍 Ale niespodzianka ! ,Bardzo dziękujemy Anecik. Jak już się zaksięguja na koncie, wpiszę w rozliczenia ❤️

• Like 1
Posted
Dnia 12.07.2023 o 21:51, kado napisał:

Moja stała jutro zamelduje się koncie😘

Jak pisałaś, tak się stało. Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę stałej 30 zł za lipiec ❤️

Posted
Dnia 13.07.2023 o 11:04, Ewa Marta napisał:

Jak pisałaś, tak się stało. Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę stałej 30 zł za lipiec ❤️

Wpłaciłam z malutenka nadwyżką, ale zawsze coś 😁

• Like 1
Posted
Dnia 13.07.2023 o 21:54, kado napisał:

Wpłaciłam z malutenka nadwyżką, ale zawsze coś 😁

Najmocniej Cię przepraszam, że wpisałam 30 zł. Wpłaciłaś z wielką nadwyżką, bo 50 zł !!! Zaraz skoryguję wpis w rozliczeniach. Rozliczam bazarek i nie zauważyłam nadpłaty. Bardzo dziękuję, że napisałaś o nadpłacie ❤️