Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 09:20, Nadziejka napisał: Tak Asiu tak ale do Ewuni by pieniazki lecialy z konta dopiero w poniedzialek , a zalezalo mi aby juz byly u Was ❤️❤️❤️🌷🌷🌷 Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2023 Author Posted April 1, 2023 No właśnie, lajki i u mnie się skończyły :)Jestem naprawdę wzruszona Waszą pomocą, byciem tu z nami. Jeszcze chwile jestem w domu (czekamy godzinę po jedzeniu psiaków, żeby mogły spokojnie przejechać 120 km), a potem będę zaglądać z telefonu. Do chwili dojazdu psiaków do hotelu godziny będą się dłużyć bardzo... Ten starszy piesek niestety zostaje tam, ale wiem, że Kochana elik szuka dla niego ratunku. To byłoby wspaniałe, gdyby i jego udało się stamtąd zabrać! Szczęśliwie ZEA wysłała tam 30 kg karmy, więc wystarczy dla niego na jakiś czas. Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Mam info z trasy. P. Arek za ok godziny będzie na miejscu... Kciuki mocno zaciśnięte... Quote
Tyśka) Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 I ja trzymam kciuki. Sunia nr 1 najpiękniejsza 🥰 Quote
Ellig Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 13:49, Alaskan malamutte napisał: Jadą!!! Strasznie się drą... Biedaki, nic nie znają, boją się. Quote
Poker Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Pan Arek ogłuchnie. A mnie podoba się sunia nr 2 i piesek. Quote
sunnynight Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 13:56, Poker napisał: A mnie podoba się sunia nr 2 i piesek. Mnie też 🙂 Niektóre jak się boją to siedzą cicho i udają, że ich nie ma, te najwyraźniej mają opcję "alarm " 😄 Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 13:56, Poker napisał: Pan Arek ogłuchnie. A mnie podoba się sunia nr 2 i piesek. Kazda z nas ma "swojego" faworyta🥰 Moje serce skradl piesek❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Wiecie czym "pan" nakarmil dzisiaj psiaki?? Mrozonymi truskawkami..po prostu..wrzucił bryly zmarznięte do kojczyka.. Psiaki chcialy się pozagryzać o te truskawki...😭😭😭 Quote
elficzkowa Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Poproszę o numer konta. Wpłacę jednorazowo 50 zł. Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2023 Author Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 14:57, Alaskan malamutte napisał: Wiecie czym "pan" nakarmil dzisiaj psiaki?? Mrozonymi truskawkami..po prostu..wrzucił bryly zmarznięte do kojczyka.. Psiaki chcialy się pizagryzac o te truskawki...😭😭😭 Idiota 😥 Dnia 1.04.2023 o 15:00, elficzkowa napisał: Poproszę o numer konta. Wpłacę jednorazowo 50 zł. Kochana elficzkowo, to moje konto, na ktore wpłacałaś kasę na Blankę. Jesli nie znajdziesz, wrzucę Ci numer po powrocie do domu. Bardzo Ci dziękujemy ♥️ Quote
elficzkowa Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 15:02, Ewa Marta napisał: Idiota 😥 Kochana elficzkowo, to moje konto, na ktore wpłacałaś kasę na Blankę. Jesli nie znajdziesz, wrzucę Ci numer po powrocie do domu. Bardzo Ci dziękujemy ♥️ W takim razie numer konta mam. W poniedziałek zrobię przelew. Biedne te psiaki. Jak dobrze, że je bierzecie pod swoje skrzydła. W miarę możliwości będę im pomagać finansowo. 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Informacje od pani, która rozpaczliwie szukała dla psiakow pomocy jak tylko się o nich dowiedziała: " Psiaczki mają ok 3-4 lata. Siedzialy gdzies zamknięte. Jedyne wyjście to byl wyjazd do weta na sterylkę. Ten "kojec" postawila gmina. Ten starszy psiak ma ok 8 lat. Byl zamkniety w stodole. Wygryzl dziurę i nawiał. Gmina też postawiła ' kojec" dla niego.. Psiaki przebywały w "domu" na koncu wsi...gdzie diabel mówi dobranoc... Przed nami ogromne wyzwanie.. Trzeba nauczyc wszystkiego... Bardzo prosimy. Bądźcie z nami❤️❤️❤️ i z tymi nieszczęśnikami Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Furtka od tego pseudokojczyka była zarośnìeta..nie można było otworzyć... Piekło na ziemi przeżywaly te psiaki.. Nie chcę nawet myślec co się stalo z ich mamą...😭😭 Quote
Filipki Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Poprosze nr konta. Na razie wpłacę coś jedorazowo, potem w miare mozłiwosci. Czy na tym ostatnim zdjęciu jest ten starszy piesek? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 15:45, Filipki napisał: Poprosze nr konta. Na razie wpłacę coś jedorazowo, potem w miare mozłiwosci. Czy na tym ostatnim zdjęciu jest ten starszy piesek? Pięknie dziękujemy❤️❤️❤️ Quote
Ellig Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Dnia 1.04.2023 o 15:45, Filipki napisał: Poprosze nr konta. Na razie wpłacę coś jedorazowo, potem w miare mozłiwosci. Czy na tym ostatnim zdjęciu jest ten starszy piesek? Serdecznie dziękujemy 💕💕💕, to jest ten starszy piesek. Quote
Recommended Posts