Jump to content
Dogomania

BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.

Recommended Posts

Posted

No właśnie, lajki i u mnie się skończyły :)Jestem naprawdę wzruszona Waszą pomocą, byciem tu z nami. Jeszcze chwile jestem w domu (czekamy godzinę po jedzeniu psiaków, żeby mogły spokojnie przejechać 120 km), a potem będę zaglądać z telefonu. Do chwili dojazdu psiaków do hotelu godziny będą się dłużyć bardzo...

Ten starszy piesek niestety zostaje tam, ale wiem, że Kochana elik szuka dla niego ratunku. To byłoby wspaniałe, gdyby i jego udało się stamtąd zabrać!

Szczęśliwie ZEA wysłała tam 30 kg karmy, więc wystarczy dla niego na jakiś czas.

Posted
Dnia 1.04.2023 o 13:56, Poker napisał:

A mnie podoba się sunia nr 2 i piesek.

Mnie też 🙂

Niektóre jak się boją to siedzą cicho i udają, że ich nie ma, te najwyraźniej mają opcję "alarm " 😄

Posted
Dnia 1.04.2023 o 14:57, Alaskan malamutte napisał:

Wiecie czym "pan" nakarmil dzisiaj psiaki??

Mrozonymi truskawkami..po prostu..wrzucił bryly zmarznięte do kojczyka..

Psiaki chcialy się pizagryzac o te truskawki...😭😭😭

Idiota 😥

Dnia 1.04.2023 o 15:00, elficzkowa napisał:

Poproszę o numer konta. Wpłacę jednorazowo 50 zł.

Kochana elficzkowo, to moje konto, na ktore wpłacałaś kasę na Blankę. Jesli nie znajdziesz, wrzucę Ci numer po powrocie do domu. Bardzo Ci dziękujemy ♥️

Posted
Dnia 1.04.2023 o 15:02, Ewa Marta napisał:

Idiota 😥

Kochana elficzkowo, to moje konto, na ktore wpłacałaś kasę na Blankę. Jesli nie znajdziesz, wrzucę Ci numer po powrocie do domu. Bardzo Ci dziękujemy ♥️

W takim razie numer konta mam. W poniedziałek zrobię przelew. Biedne te psiaki. Jak dobrze, że je bierzecie pod swoje skrzydła. W miarę możliwości będę im pomagać finansowo.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Informacje od pani, która rozpaczliwie szukała dla psiakow pomocy jak tylko się o nich dowiedziała:

" Psiaczki mają ok 3-4 lata. Siedzialy gdzies zamknięte. Jedyne wyjście to byl wyjazd do weta na sterylkę. Ten "kojec" postawila gmina. 

Ten starszy psiak ma ok 8 lat. Byl zamkniety w stodole. Wygryzl dziurę i nawiał. Gmina też postawiła ' kojec" dla niego..

Psiaki przebywały w "domu" na koncu wsi...gdzie diabel mówi dobranoc...

Przed nami ogromne wyzwanie..

Trzeba nauczyc wszystkiego...

Bardzo prosimy. Bądźcie z nami❤️❤️❤️ i z tymi nieszczęśnikami

Posted
Dnia 1.04.2023 o 15:45, Filipki napisał:

Poprosze nr konta. Na razie wpłacę coś jedorazowo, potem w miare mozłiwosci.

Czy na tym ostatnim zdjęciu jest ten starszy piesek?

Serdecznie dziękujemy 💕💕💕, to jest ten starszy piesek.

338478525_1246969609254692_8235364082293550835_n.jpg