Jump to content
Dogomania

Koda -czarna, duża, bardzo chuda suczka. Ma rozsiane guzy na listwie mlecznej. Czy ma szansę na ratunek i dom? Jeżeli my jej nie pomożemy to chyba nie.

Recommended Posts

Posted

Rozliczenie Kody za maj: 31x15 zl= 465 zł na fakture Zea. Do tego do zwrotu 155 zł: karma 131 zł JosiDog(z 10% zniżki w zooplus) i odrobaczenie 2 dni- 6 tabl. 24 zł.

Posted

Wczoraj, pierwszy raz od dawna,  miałam parę zapytań o psy, niestety wszystkie bez szansy na dom. Dzwonił też pan o Kodę, potrzebny mu większy pies, żeby odstraszał w nocy lisy 😔

Posted
Dnia 5.06.2024 o 20:26, Tola napisał:

Wczoraj, pierwszy raz od dawna,  miałam parę zapytań o psy, niestety wszystkie bez szansy na dom. Dzwonił też pan o Kodę, potrzebny mu większy pies, żeby odstraszał w nocy lisy 😔

Bardzo Ci współczuję, że odbierasz takie telefony. Ja bym powiedziała panu, że w nocy się śpi a lisy może sam odstraszać.

I byłaby ostra wymiana zdań.

Posted
Dnia 6.06.2024 o 07:42, Tianku napisał:

poleciała stała dla Kody

Kiepskie statystyki Kody na olx pomimo wyróżnionego ogłoszenia. Dwie osoby obserwują zero pobrań telefonu 😞

Dzięki za stałą. Co do statystyk to niestety psy takie jak Koda nie cieszą się popularnością, niestety.

• 3 weeks later...
Posted
Dnia 1.07.2024 o 13:01, Poker napisał:

Stan konta na 06.05. 23 - 3297,25  zł, tyle sunia jest na minusie?

Koda miała jedyne środki ze zbiorki, a te już dawno się skończyły, poszły na operacje i reszta na karmę. Jo37 utrzymuje ją sama, wiec pewnie minus aktualnie jest o wiele większy. 

Posted
Dnia 1.07.2024 o 14:18, Tianku napisał:

Jo37 czy wszyscy płacą deklaracje? Ma 90 zł stałych zawsze to coś... może trzeba się przypomnieć?

Jeśli już, to ostało się 40 zł deklaracji. To już Jo37 musi sama potwierdzić. 

Posted

Od p.Iwony z Sosnowca na moje konto wpłynęło dla Kody 33 zł. To będzie do odliczenia od kolejnej faktury.Oprócz tego Pani Iwona zaproponowała opłacenie 2 opakowań 12,5 kg Josery Festival. Ze zniżką zapłaciłam 272,80 zł. Ślicznie Pani Iwonie dziękuję 🙂

• Like 2
  • 2 weeks later...