Jump to content
Dogomania

Koda -czarna, duża, bardzo chuda suczka. Ma rozsiane guzy na listwie mlecznej. Czy ma szansę na ratunek i dom? Jeżeli my jej nie pomożemy to chyba nie.

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.10.2023 o 14:33, Jaaga napisał:

Koda ma umówiona operację na 20.10. 

Dzięki za informację. Już zaczynam trzymać kciuki.

Posted
Dnia 9.10.2023 o 14:33, Jaaga napisał:

Koda ma umówiona operację na 20.10. 

Dnia 9.10.2023 o 15:03, Isiak napisał:

Bidulka. Oby to już była ostatnia.

Dnia 9.10.2023 o 18:44, Jo37 napisał:

Dzięki za informację. Już zaczynam trzymać kciuki.

Ja też trzymam kciuki za powodzenie zabiegu i aby był już ostatnim. 

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 26.10.2023 o 16:21, Tianku napisał:

Jak Koda się czuje? 

Dobrze, jak to ona. Żre się przez ogrodzenie z Andżelą, jak psy wychodzą na spacer. Jest cały czas w kołnierzu i ubranku. Po zagojeniu chciałabym jej zrobić zdjęcia do ogłoszeń. 

• Like 1
Posted

Rozliczenie za październik: 15x31=465 zł+90 zł karma + 25 zł transporty na i z operacji. Razem 600 zł. Na prośbe opiekunki bedzie wystawiona faktura na Zea.

Posted
Dnia 3.11.2023 o 22:21, Tola napisał:

Opłacona faktura za 2 mastektomię  - 300 zł

Koda mastektomia2.pdf 24.63 kB · 0 downloads

Bardzo cieszę się, że tak symbolicznie Kodę potraktowano. Dostała od weta po operacji kołnierz i ubranko, więc w rzeczywistości operacja była tańsza o ok. 100 zł.  Inna wetka powiedziała, że ostatnio bardzo podrożały ubranka pooperacyjne. Jak na mastektomię 30 kg suni, to praktycznie koszt leków i nici. Jestem mile zaskoczona.

• Like 1
Posted
Dnia 8.11.2023 o 22:01, Jo37 napisał:

Czy w zwyczaju jest zapytanie się osoby nie płacącej czy wycofuje się z wirtualnej adopcji?

Nie, kontakt przez portal Ratujemy Zwierzaki, to od nich dostaje info.

Nie rozumiem w jakim celu niektórzy zgłaszają się na wirtualnego opiekuna i potem nie wpłacają ani jednej raty.

Posted
Dnia 8.11.2023 o 22:06, Tola napisał:

Nie rozumiem w jakim celu niektórzy zgłaszają się na wirtualnego opiekuna i potem nie wpłacają ani jednej raty.

Może nie wiedza na czym polega wirtualna opieka. Czy jest to dostatecznie jasno powiedziane?

Posted
Dnia 8.11.2023 o 22:22, elik napisał:

Może nie wiedza na czym polega wirtualna opieka. Czy jest to dostatecznie jasno powiedziane?

Myślę, że bardzo jasno. Chętna osoba deklaruje też kwotę, której potem nie wpłaca i tego nie rozumiem😏

Posted
Dnia 8.11.2023 o 22:29, Tola napisał:

Myślę, że bardzo jasno. Chętna osoba deklaruje też kwotę, której potem nie wpłaca i tego nie rozumiem😏

No tak, skoro deklaruje jakąś kwotę, to znaczy, że wie na czym polega taka adopcja.