elik Posted December 23, 2022 Author Posted December 23, 2022 Dnia 23.12.2022 o 15:29, themagda napisał: Elik wysyłka na sklep Żabka ul Żelazna 67 lokal 16 Warszawa 00-871. Pocztą polską podaj cenę wysyłki to wpłacę należność Lub jakikolwiek kurier oprócz dpd na adres krochmalna 46 m 14 Warszawa 00-864 Magda Shikeli podaj cenę Nie piszemy adresów na wątkach tylko w PW. Jutro rano wyjeżdżam i wrócę wtorek w przyszłym tygodniu i zajmę się wysyłka fantów. Wtedy będę mogła powiedzieć ile będzie kosztowała wysyłka. Quote
elik Posted December 23, 2022 Author Posted December 23, 2022 Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za udział w bazarku i pomoc psiaczkom. Przykro mi, że będę mogła zacząć wysłać fanty dopiero kilka dni po świętach. Jutro wyjeżdżam i wracam w przyszłym tygodniu. Quote
elik Posted December 23, 2022 Author Posted December 23, 2022 Przy okazji chciałam złożyć wszystkim serdeczne życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku. 2 Quote
themagda Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Tez ci i wszystkim życzę wszystkiego najlepszego. Elik nie ma pośpiechu ja też wyjeżdżam do siostry na świeta. Juz napisałam nastepnym razem sie poprawię i napiszę na pw Quote
elik Posted December 23, 2022 Author Posted December 23, 2022 Dnia 23.12.2022 o 21:30, themagda napisał: Tez ci i wszystkim życzę wszystkiego najlepszego. Elik nie ma pośpiechu ja też wyjeżdżam do siostry na świeta. Juz napisałam nastepnym razem sie poprawię i napiszę na pw Dziękuję bardzo 🙂 Quote
Aska7 Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Zapłacę za fant, ale proszę go nie wysyłać, tylko wystawić na następnym bazarku. I tak po świętach się nie zmieszczę 😉 Quote
Isiak Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 Czy możliwa jest wysyłka do paczkomatu Inpost? Quote
themagda Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 Elik wysłałam 80 bo nie wiem ile za wysyłkę wiec jak by było za dużo to serduszko ale jak zwykle moja skleroza nie napisałam od kogo sorry znów tak zrobiłam . Quote
elik Posted December 27, 2022 Author Posted December 27, 2022 Dnia 25.12.2022 o 15:33, Aska7 napisał: Zapłacę za fant, ale proszę go nie wysyłać, tylko wystawić na następnym bazarku. I tak po świętach się nie zmieszczę 😉 Dlaczego takie czarne wizje??? Zmieścisz się na pewno, bo żakiet obszerny. Mogę zatrzymać do następnego bazarku, może też coś Ci się spodoba i wyślę razem. Quote
elik Posted December 27, 2022 Author Posted December 27, 2022 Dnia 26.12.2022 o 18:52, Isiak napisał: Czy możliwa jest wysyłka do paczkomatu Inpost? Oczywiście, że jest możliwa, a nawet mile widziana 🙂 Imię i nazwisko adres z kodem pocztowym adres e-mail nr telefonu adres paczkomatu z kodem pocztowym Quote
elik Posted December 27, 2022 Author Posted December 27, 2022 Dnia 26.12.2022 o 21:37, themagda napisał: Elik wysłałam 80 bo nie wiem ile za wysyłkę wiec jak by było za dużo to serduszko ale jak zwykle moja skleroza nie napisałam od kogo sorry znów tak zrobiłam . Dzięki wielkie ❤️ Nic się nie stało, Twój przelew poznam po Nadawcy 🙂 Quote
Isabel Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Czy mogłabym odebrać swój fant osobiście i wtedy też przekazać pieniądze? Quote
Nadziejka Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 wklejam tutaj ku przestrodze... ktos sie moze podszywac , probuje cos chyba reklamowac ...cytujac posty , a cytujac kazdy post mozna sobie dopisac ...cokolwiek sie zechce.. Quote
elik Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 00:06, Isabel napisał: Czy mogłabym odebrać swój fant osobiście i wtedy też przekazać pieniądze? Oczywiście 🙂 Umówimy się jak zwykle mniej wiecej w połowie drogi 🙂 Może być w przyszłym tygodniu? Quote
elik Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 00:09, Nadziejka napisał: wklejam tutaj ku przestrodze... ktos sie moze podszywac , probuje cos chyba reklamowac ...cytujac posty , a cytujac kazdy post mozna sobie dopisac ...cokolwiek sie zechce.. Dzięki Nadziejeczko za ostrzeżenie. Faktycznie ktoś usiłuje coś nieuczciwie reklamować. Nie radziłabym klikać w podany link. Nie wiadomo co może spowodować takie przekierowanie. Quote
Nadziejka Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Tak ciociu tak , na szczescie nie klikam nigdzie ... ale to nieuczciwe, to szuje ,podpinaja sie pod wypowiedzi Quote
elik Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 09:40, Nadziejka napisał: Tak ciociu tak , na szczescie nie klikam nigdzie ... ale to nieuczciwe, to szuje ,podpinaja sie pod wypowiedzi Niestety nic na to nie poradzimy. Teraz zgłaszanie modom nie przynosi żadnego efekty. Chyba już nie działają. Quote
Isiak Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 00:09, Nadziejka napisał: wklejam tutaj ku przestrodze... ktos sie moze podszywac , probuje cos chyba reklamowac ...cytujac posty , a cytujac kazdy post mozna sobie dopisac ...cokolwiek sie zechce.. Dnia 28.12.2022 o 09:36, elik napisał: Dzięki Nadziejeczko za ostrzeżenie. Faktycznie ktoś usiłuje coś nieuczciwie reklamować. Nie radziłabym klikać w podany link. Nie wiadomo co może spowodować takie przekierowanie. Ja mam czasem takie komentarze pod postami na swoim blogu. Niby komentarz, ale z reklamą czegoś tam i najczęściej z linkiem. Wywalam to z bloga w diabły. Quote
elik Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 10:12, Isiak napisał: Ja mam czasem takie komentarze pod postami na swoim blogu. Niby komentarz, ale z reklamą czegoś tam i najczęściej z linkiem. Wywalam to z bloga w diabły. Cwaniaczki usiłują się reklamować bez ponoszenia kosztów. I oby to tylko na reklamie polegało Quote
Isabel Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 09:34, elik napisał: Oczywiście 🙂 Umówimy się jak zwykle mniej wiecej w połowie drogi 🙂 Może być w przyszłym tygodniu? Jak najbardziej. Zdzwonimy się jeszcze 🙂 Quote
themagda Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Ja parę lat temu kliknęłam w coś co przyszło mi na maila a tam bło że mam wpłacić tyle a tyle do tego bardzo dużo bo mi zniszczy kompa ja to zlekceważyłam i z te 3 dni co mi dali czasu otwieram kompa a próbowałam w coś wejśc a tu nic , zawołałam komputerowca takiego co w wojsku pracował włączył combofiksa ale nie dał się włączyć w ogóle potem próbował jeszcze rózności ,zabrał go do pracy do innych komputerowców i nie dało rady niestety straciłam laptopa bo odniosłam go jeszcze do serwisu i też nie dali rady . Na prawdę nie było możliwości tak mi zniszczyli nowego rocznego laptopa i długi czas chodziłam do biblioteki korzystać z kompa . DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI W NIC NIE KLIKAJCIE, ŻEBY NIE WIEM JAK WAS KORCIŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
elik Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 13:15, Isabel napisał: Jak najbardziej. Zdzwonimy się jeszcze 🙂 Super do zobaczenia 🙂 Quote
elik Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 13:39, themagda napisał: Ja parę lat temu kliknęłam w coś co przyszło mi na maila a tam bło że mam wpłacić tyle a tyle do tego bardzo dużo bo mi zniszczy kompa ja to zlekceważyłam i z te 3 dni co mi dali czasu otwieram kompa a próbowałam w coś wejśc a tu nic , zawołałam komputerowca takiego co w wojsku pracował włączył combofiksa ale nie dał się włączyć w ogóle potem próbował jeszcze rózności ,zabrał go do pracy do innych komputerowców i nie dało rady niestety straciłam laptopa bo odniosłam go jeszcze do serwisu i też nie dali rady . Na prawdę nie było możliwości tak mi zniszczyli nowego rocznego laptopa i długi czas chodziłam do biblioteki korzystać z kompa . DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI W NIC NIE KLIKAJCIE, ŻEBY NIE WIEM JAK WAS KORCIŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Racja. Quote
Recommended Posts