Jump to content
Dogomania

Kalmar i Kefir mają domy we Wrocławiu!! Dwa serca jedna rozpacz..Samotni bracia Kalmar i Kefir z gminnego kojca na Roztoczu błagają o pomoc!!

Recommended Posts

Posted

Zaglądam do braci :). Może faktycznie szukać im osobnych domków ? Każdy z nich ma trochę inny temperament i chyba już na tyle się oswoili, że potrafili by żyć bez siebie w nowym domku, przy kochającym człowieku. Na początku pewnie będą za sobą tęsknić.

• Like 1
Posted

U mnie Kefirek będzie  pokazywał się na Poznań. Będzie jako Kokos. Może uda mi się za chwilę, właśnie zapisałam zdjęcia 😉

EDIT. Zrobiłam, czekam aż moderatorzy zatwierdzą.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 6.12.2022 o 20:31, Alaskan malamutte napisał:

A zrobisz Kalmarowi? Też na Poznań.

Nie wiem kiedy dam radę, jesteśmy z  małą jeszcze chore (w sumie bardziej ona niż ja). Ale zrobię. Na jakie miasto?

Posted
Dnia 4.12.2022 o 21:02, Tola napisał:

Dnia 6.12.2022 o 15:32, Jaaga napisał:

Na prośbę Toli zrobiłam Kefirowi jako Emirowi ogłoszenie na Szczecin. Nie jest wyróżnione:

https://www.olx.pl/d/oferta/emir-mily-spokojny-pies-szuka-swojej-rodziny-adopcja-CID103-IDScj2O.html?bs=olx_pro_listing

Bardzo dziękujęserce-ruchomy-obrazek-0866.gif

Niestety, jak zrobiłam samemu Kefirkowi na Wrocław, to usunęli mi ich wspólne ogłoszenie i to wyróżnione, czy ktoś mógłby zrobić wspólne na Wrocław, bo mnie już nie wejdzie?

Posted

Nie mam ani jednego zapytania o psiaki z ogłoszeń....😥 Chyba trzeba poszerzyć obszar ogłaszania..

Kto zrobi na Zieloną Górę? Częstochowę? Szczecin dla Kalmara i oddzielnie dla Kefira??

Bardzo proszę!!!   🙏   🙏   🙏   🙏 

Posted
Dnia 6.12.2022 o 20:50, Alaskan malamutte napisał:

Ojej..ale dla samego Kalmara?

Muszę pozbierać te ogloszenia na pierwszą stronę..

To może na Zieloną Górę?

A możesz wrzucić też ogłoszenia Kefira na 1 stronę?

Posted
Dnia 8.12.2022 o 20:02, Alaskan malamutte napisał:

Jasne. Pod zdjęciami Kefira?

Albo wszystko w jednym poście, tam, gdzie wrzuciłaś linki do wspólnych ogłoszeń 

Posted

DS Marinki wpłacił 100 zł na cele statutowe, bardzo dziękuję (05.12.)serce-ruchomy-obrazek-0641.gif.

Przeznaczamy je na kolejne zamojskie psy w hoteliku u szafirki - Kalmara i Kefira.