Poker Posted November 1, 2022 Posted November 1, 2022 Poprawiłam. Poprawcie u siebie w cytowaniach. Quote
Tyśka) Posted November 1, 2022 Posted November 1, 2022 Przyszłam z wątku Pikselka-towarzysza niedoli tych dwóch. Bardzo się cieszę, że bracia dostali szansę. Trzymam kciuki. Poczytam w wolnej chwili, na razie zapisuję. Quote
Tola Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Kalmar i Kefir też dzisiaj wyjechali, ale o nich nikt nie pamięta i nie pyta; mam nadzieję, że kciuki jednak ktoś trzyma, bo przydadzą się braciom. Kalmar jest bardziej delikatny, cały czas się trzęsie, musi mieć brata w pobliżu, a Kefir próbuje go bronić. Oba psiaki bardzo fajne, przyjazne, tylko znaleźć im wspólny dom będzie na pewno ciężko 😏 Quote
mari23 Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Dnia 2.11.2022 o 12:41, Tola napisał: Kalmar i Kefir też dzisiaj wyjechali, ale o nich nikt nie pamięta i nie pyta; mam nadzieję, że kciuki jednak ktoś trzyma, bo przydadzą się braciom. Kalmar jest bardziej delikatny, cały czas się trzęsie, musi mieć brata w pobliżu, a Kefir próbuje go bronić. Oba psiaki bardzo fajne, przyjazne, tylko znaleźć im wspólny dom będzie na pewno ciężko 😏 pamiętam i kciuki trzymam mocno :) na watki Łaciatka napisałam, tu nie zdążyłam..... w pracy jestem niestety... 😉 1 Quote
agat21 Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Ależ to urodziwe chłopaki - będą serca rwać 😉 Na pewno szybko znajdą domy 🙂👍 Quote
Tola Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Aska7 - pięknie dziękujemy ♥️🧡😘❤️💜💚♥️💙❤️💚💜 Quote
Onaa Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Cud miód i orzeszki, urocze są :D, w moim typie. Niby podobne a inne kolorki mają. 1 Quote
Onaa Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Zastanawia mnie imię Kalmar :). One są takie niskopienne raczej, Kalmarek to szorstkowłosa wersja mojego Gucia :D. Myślę że beżowy Kefirek będzie miał większe branie. Obydwa się przesłodkie, Kalmarek taki nieśmiały ale może się rozbryka jak poczuje się bezpiecznie i swobodnie w hoteliku. Quote
Alaskan malamutte Posted November 2, 2022 Author Posted November 2, 2022 Dnia 2.11.2022 o 13:42, Onaa napisał: Zastanawia mnie imię Kalmar :). One są takie niskopienne raczej, Kalmarek to szorstkowłosa wersja mojego Gucia :D. Myślę że beżowy Kefirek będzie miał większe branie. Obydwa się przesłodkie, Kalmarek taki nieśmiały ale może się rozbryka jak poczuje się bezpiecznie i swobodnie w hoteliku. Jakoś tak wyszło z tymi imionami 🙂 Wiemy że trudno o dobry domek dla jednego pieska, ale postanowiłyśmy spróbować. Na początek będziemy je ogłaszać razem. Tola była dzisiaj świadkiem, jak chłopcy reagują po rozdzieleniu..serce rozpada się na kawałki.... Quote
Mazowszanka13 Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Zdarzają się domy chętne na dwupaki. Trzeba mieć nadzieję, że taki się trafi. 1 Quote
Onaa Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Widziałam psiaczki, jechały obok Łatusia. Na żywo są przecudne. Chciały już na wolność, byłam z moim Guciem który biegał koło auta Asi zaciekawiony co to za tyle towarzystwa przyjechało :). 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 2, 2022 Author Posted November 2, 2022 Dnia 2.11.2022 o 15:15, Onaa napisał: Widziałam psiaczki, jechały obok Łatusia. Na żywo są przecudne. Chciały już na wolność, byłam z moim Guciem który biegał koło auta Asi zaciekawiony co to za tyle towarzystwa przyjechało :). Masz już Łatusia??? Quote
Ellig Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Dnia 2.11.2022 o 12:52, agat21 napisał: Ależ to urodziwe chłopaki - będą serca rwać 😉 Na pewno szybko znajdą domy 🙂👍 Cudowne szorściaki 🥰 1 Quote
Isiak Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Dnia 2.11.2022 o 15:15, Mazowszanka13 napisał: Zdarzają się domy chętne na dwupaki. Trzeba mieć nadzieję, że taki się trafi. Ja lubię dwupaki 🙂 1 Quote
Poker Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Pamiętam. Bazarek pomału się kręci. Nawet darczyńca z USA pytał się o chłopaków i życzył im dobrych domków. 1 1 Quote
Tola Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Chłopaki już w aucie u Piotra ♥️🧡😘❤️💜💚♥️💙❤️💚💜 1 Quote
Poker Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Dnia 2.11.2022 o 16:34, Tola napisał: Chłopaki już w aucie u Piotra ♥️🧡😘❤️💜💚♥️💙❤️💚💜 Super. Quote
Jo37 Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Trzymam kciuki za szybką adaptację i wspólny DS. Quote
Tyśka) Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Ja jestem i myślami byłam z Wami dzisiaj. Pomogę w ogłoszeniach, nawet zrobiłam in wspólny olx na Poznań kiedy byli w gminie, ale wczoraj usunęłam. Poczekam na nowe zdjęcia i informacje o chłopakach Quote
Alaskan malamutte Posted November 2, 2022 Author Posted November 2, 2022 Psiaczki już pewnie u Szafirki. Z niecierpliwością czekamy na pierwsze info.. Quote
Recommended Posts