Jump to content
Dogomania

Kalmar i Kefir mają domy we Wrocławiu!! Dwa serca jedna rozpacz..Samotni bracia Kalmar i Kefir z gminnego kojca na Roztoczu błagają o pomoc!!

Recommended Posts

Posted

Kalmar i Kefir też dzisiaj wyjechali, ale o nich nikt nie pamięta i nie pyta; mam nadzieję, że kciuki jednak ktoś trzyma, bo przydadzą się braciom. Kalmar jest bardziej delikatny, cały czas się trzęsie, musi mieć brata w pobliżu, a Kefir próbuje go bronić. Oba psiaki bardzo fajne, przyjazne, tylko znaleźć im wspólny dom będzie na pewno ciężko 😏

Posted
Dnia 2.11.2022 o 12:41, Tola napisał:

Kalmar i Kefir też dzisiaj wyjechali, ale o nich nikt nie pamięta i nie pyta; mam nadzieję, że kciuki jednak ktoś trzyma, bo przydadzą się braciom. Kalmar jest bardziej delikatny, cały czas się trzęsie, musi mieć brata w pobliżu, a Kefir próbuje go bronić. Oba psiaki bardzo fajne, przyjazne, tylko znaleźć im wspólny dom będzie na pewno ciężko 😏

pamiętam i kciuki trzymam mocno :) na watki Łaciatka napisałam, tu nie zdążyłam..... w pracy jestem niestety... 😉

• Like 1
Posted

Zastanawia mnie imię Kalmar :).

One są takie niskopienne raczej, Kalmarek to szorstkowłosa wersja mojego Gucia :D.

Myślę że beżowy Kefirek będzie miał większe branie.

Obydwa się przesłodkie, Kalmarek taki nieśmiały ale może się rozbryka jak poczuje się bezpiecznie i swobodnie w hoteliku.

Posted
Dnia 2.11.2022 o 13:42, Onaa napisał:

Zastanawia mnie imię Kalmar :).

One są takie niskopienne raczej, Kalmarek to szorstkowłosa wersja mojego Gucia :D.

Myślę że beżowy Kefirek będzie miał większe branie.

Obydwa się przesłodkie, Kalmarek taki nieśmiały ale może się rozbryka jak poczuje się bezpiecznie i swobodnie w hoteliku.

Jakoś tak wyszło z tymi imionami 🙂

Wiemy że trudno o dobry domek dla jednego pieska, ale postanowiłyśmy spróbować. Na początek będziemy je ogłaszać razem. Tola była dzisiaj świadkiem, jak chłopcy reagują po rozdzieleniu..serce rozpada się na kawałki....

Posted

Widziałam psiaczki, jechały obok Łatusia. Na żywo są przecudne. Chciały już na wolność, byłam z moim Guciem który biegał koło auta Asi zaciekawiony co to za tyle towarzystwa przyjechało :).

• Like 1
Posted
Dnia 2.11.2022 o 15:15, Onaa napisał:

Widziałam psiaczki, jechały obok Łatusia. Na żywo są przecudne. Chciały już na wolność, byłam z moim Guciem który biegał koło auta Asi zaciekawiony co to za tyle towarzystwa przyjechało :).

Masz już Łatusia???

Posted
Dnia 2.11.2022 o 12:52, agat21 napisał:

Ależ to urodziwe chłopaki - będą serca rwać 😉 Na pewno szybko znajdą domy 🙂👍

Cudowne szorściaki 🥰

• Like 1
Posted

Ja jestem i myślami byłam z Wami dzisiaj. Pomogę w ogłoszeniach, nawet zrobiłam in wspólny olx na Poznań kiedy byli w gminie, ale wczoraj usunęłam. Poczekam na nowe zdjęcia i informacje o chłopakach