Poker Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Dnia 8.06.2023 o 21:18, Alaskan malamutte napisał: Pędzi...niestety. Rodzina zakochana w Kalmarku. Psiak wygral los na loterii. Ma cudowny domi❤️❤️ Wiem , poznałam jego rodzinę i nie miałam wątpliwości. Quote
Tola Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Kefirek wrócił z wypoczynku wakacyjnego ze swoją rodziną, podobno zachowywał się wspaniale. Pani Marzena tak o nim pisze: Jesteśmy bardzo za niego wdzięczni, nawet nasza rodzina czy znajomi darzą go sympatią, mówią że ma ludzkie oczy. 🙂 Mój mąż cały czas powtarza, że dobrze, że go adoptowaliśmy, żaden nasz pies nie był tak oddany jak Kefir. Jedyne czego Kefir chce to być obok nas, zawsze i wszędzie. A po nocy lub powrocie do domu głośno ziewa, upominając się o uwagę, robi to w zabawny sposób 😃 Dziękujemy i pozdrawiamy ❤️ 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 26, 2023 Author Posted July 26, 2023 Info z domku Kalmarka: Kalmar od 3 tygodni choruje na lewe ucho. Podobno od przeciągów lub klimatyzacji. Na dodatek jest na diecie czyli brak smaczków wszelakich. Quote
Alaskan malamutte Posted August 25, 2023 Author Posted August 25, 2023 Kalmar pozdrawia z nadmorskich wakacji🥰❤️ 1 Quote
Alaskan malamutte Posted September 8, 2023 Author Posted September 8, 2023 Kalmar pokonuje strach przed wodą😊👍 1 Quote
Tola Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 Poniedziałkowe, poranne pozdrowienia od Kefirka🍂🥰🍂 2 Quote
Alaskan malamutte Posted September 25, 2023 Author Posted September 25, 2023 To i od Kalmara dorzucę🥰❤️ Na placu zabaw dla psiaków. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 8, 2023 Author Posted October 8, 2023 Kalmar zauroczony kolorami jesieni😍 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2023 Author Posted October 15, 2023 Takie urokliwe miejsce spacerowe dzisiaj. Kalmar🥰 Quote
Alaskan malamutte Posted November 12, 2023 Author Posted November 12, 2023 Kalmarek z panem rozpoczyna pasję wędkarską😁😍 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 7, 2023 Author Posted December 7, 2023 Brawo domek Kalmarka💪👍🥰❤️ Taki sms dzisiaj przyszedł: "Rozpoczynamy akcję, adopciaki Kalmar, Felek i Dianka mordkami naszej kampanii😁😂😂" 2 Quote
Alaskan malamutte Posted December 10, 2023 Author Posted December 10, 2023 Sms od pańci "Kalmar po fryzjerze, dzyndzelki na uszach obowiązkowo zostawione😁" 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 22, 2023 Author Posted December 22, 2023 Kalmar zmęczony przedswiątecznymi porządkami😁💪 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 7, 2024 Author Posted January 7, 2024 Pierwsze Adopciny Kalmarka❤️🥰😍❤️ Takie info z domku: " Jak ten czas szybko leci, dziś pierwsze adopciny Kalmarka. Nawet ja prezent dostałam za inicjatywę i determinację przy adopcji😂Dziekujemy pani Joasiu 🥰 Quote
Tola Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Kefir przybiegł na FB z życzeniami dla braciszka, bo u niego to jeszcze trochę dni do pierwszych adopcin😉 Quote
Alaskan malamutte Posted April 2, 2024 Author Posted April 2, 2024 Info z domu Kalmarka. Prosimy o kciuki✊️ zdrowych i miłych Świąt Wielkanocnych życzy Kalmar z rodziną 🥰PS. Kalmar ma 16.04 planowany zabieg wycięcia guzka na czubku głowy. Wg wetki pewnie nie groźny ale zaleca go wyciąć, żeby kłopotu potem nie było. Czarno widzę kołnierz 🤣, Kalmar to przecież niezly spryciarz😁 Quote
Recommended Posts