Jump to content
Dogomania

Kalmar i Kefir mają domy we Wrocławiu!! Dwa serca jedna rozpacz..Samotni bracia Kalmar i Kefir z gminnego kojca na Roztoczu błagają o pomoc!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.06.2023 o 21:18, Alaskan malamutte napisał:

Pędzi...niestety.

Rodzina zakochana w Kalmarku. Psiak wygral los na loterii. 

Ma cudowny domi❤️❤️

Wiem , poznałam jego rodzinę i nie miałam wątpliwości.

• 1 month later...
Posted

Kefirek wrócił z wypoczynku wakacyjnego ze swoją rodziną, podobno zachowywał się wspaniale. Pani Marzena  tak o nim pisze: Jesteśmy bardzo za niego wdzięczni, nawet nasza rodzina czy znajomi darzą go sympatią, mówią że ma ludzkie oczy. 🙂 Mój mąż cały czas powtarza, że dobrze, że go adoptowaliśmy, żaden nasz pies nie był tak oddany jak Kefir. Jedyne czego Kefir chce to być obok nas, zawsze i wszędzie. A po nocy lub powrocie do domu głośno ziewa, upominając się o uwagę, robi to w zabawny sposób 😃 Dziękujemy i pozdrawiamy  ❤️

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Info z domu Kalmarka. Prosimy o kciuki

zdrowych i miłych Świąt Wielkanocnych życzy Kalmar z rodziną 🥰PS. Kalmar ma 16.04 planowany zabieg wycięcia guzka na czubku głowy. Wg wetki pewnie nie groźny ale zaleca go wyciąć, żeby kłopotu potem nie było. Czarno widzę kołnierz 🤣, Kalmar to przecież niezly spryciarz😁

image000000(178).jpg