Onaa Posted December 26, 2024 Author Posted December 26, 2024 Łatuś na spacerku w lesie, zainteresowany bardzo z noskiem przy ziemi ale najszczęśliwszy jak wrócił do domu :). 5 Quote
Kate1 Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Dnia 26.12.2024 o 10:35, Onaa napisał: Cieszę się z domku Łatusia 🙂 ale spokojna będę dopiero za ok miesiąc, to starszy piesek że swoimi problemami. Potrzeba czasu żeby się przekonać że wszystko z adopcją się układa. Dlatego jeśli możecie to prosiłabym bardzo żeby jeszcze trochę poczekać z przeniesieniem deklaracji łatusiowych ale to oczywiście zależy od Was. A ja jestem spokojna. Jak ktoś świadomie decyduje się na starszego, schorowanego psa, musi mieć dobre serducho, a ktoś, kto ma takie serce nie odda psiaka. 2 Quote
elik Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Dnia 21.12.2024 o 20:03, Onaa napisał: Jednocześnie proszę Was nadal o kciuki i dobre myśli dla Łatka żeby wszystko było dobrze, ja spokojna będę dopiero za miesiąc. I w tym czasie bardzo proszę nie rezygnujcie jeszcze z deklaracji miesięcznych na Łatka bo wiem że różnie bywa, a to dopiero pierwsze godziny w ds. Moje kciuki są nadal zaciśnięte i deklaracja zatrzymana dla Łatusia, choć jestem pewna, że będzie dobrze 🙂 1 Quote
Onaa Posted December 31, 2024 Author Posted December 31, 2024 Wszystkiego co najlepsze, zdrowia,i wielu pięknych radosnych chwil w całym nowym roku 2025 🌸🌟🍀🌼🌲. 1 Quote
Onaa Posted January 2 Author Posted January 2 Wieści z ds Łatka: zawsze ma ochotę coś zjeść Jest już bardziej wesoły i zaczepny. Szybko się uczy co wolno i czego nie wolno. Bawi się najlepiej piłeczką ze smaczkami 😊 5 Quote
Radek Posted January 13 Posted January 13 Dnia 5.01.2025 o 11:31, Onaa napisał: Łatuś z ulubioną matą, na której nawet śpi :). Jaka cudna fotka. 1 Quote
Onaa Posted January 23 Author Posted January 23 Przepraszam że zaniedbałam trochę wątek Łatusia , jutro zrobię rozliczenie żeby wszystko było jasne. Rozmawiałam nie dawno z panią Łatusia i u nich wszystko ok. choć Łatuś zaczął się trochę buntować do wkładania szelek jak wychodzi na spacer, no i jeszcze nie chce sypiać na łóżku. Pani mówiła też że jest typem pieszczocha ale myślę Łatuś z czasem nawiązuje głębszą więź, poza tym jest pieskiem grzecznym, lubi towarzyszyć swojej pani w różnych czynnościach ale też nie absorbuje cały czas sobą opiekuna, potrzebuje więcej czasu żeby odpocząć, wyspać się, pani mówiła że pod względem charakterów się zgrali :). Także Łatuś ma swój dom, i mam nadzieję że spędzi w nim jeszcze sporo dobrego szczęśliwego życia 🍀 6 Quote
Onaa Posted January 23 Author Posted January 23 A Wam jeszcze raz bardzo dziękuję - dzięki Waszej pomocy wsparciu obecności na wątku dobrym myślom udało się uratować Łatusia od śmierci i dać szansę na dobrą godną starość, - dziękuję ❤️. Quote
Poker Posted January 23 Posted January 23 Mój Dolarek na starość też szalał przy zakładaniu szelek szczególnie jak słyszał dźwięk zapinania ich. Przebywał w nich więc cały czas, nie było wyjścia. Szkoda było go stresować. Quote
Onaa Posted January 28 Author Posted January 28 Przepraszam że znowu z opoznieniem. Na koncie łatkowym są wpłaty - przeglądałam do 19.01.2025 - od MikAga ( w grudniu i styczniu), Nesiowata ( w grudniu i styczniu), helli (w grudniu i styczniu), konfirm31 (w grudniu i styczniu), Mazowszanka13, p. Agnieszka znajoma elik, Aldrumka, p.Beata z fb, dorota1, Filipki i Dulska - bardzo dziękuję ❤️. Hotelik za listopad - 510,00 i grudzień - 315,00 - opłacone. Zrobię jeszcze zestawienie - wpłat na miesiąc styczeń bo Łatuś już od końca grudnia w swoim domu - to może ktoś by chciał zwrotu pieniążków lub przekazania na jakiegoś pieska - to bardzo proszę piszcie , najlepiej tutaj na wątku bo skrzynkę mam najczęściej zapchaną. Quote
Onaa Posted January 28 Author Posted January 28 Rozliczenia finansowe Łatusia - ciąg dalszy: stan konta na dzień 19 stycznia 2025 to 617,38zł w tym wpłaty na styczeń od: Dulska - 20,00 MikAga - 30.00 Nesiowata - 10,00 konfirm31 - 20,00. I teraz bardzo Was proszę o propozycje na jakiego pieska w potrzebie chcecie przeznaczyć pieniążki po Łatusiu. Proszę o informacje do 2 lutego. Quote
Onaa Posted January 28 Author Posted January 28 Ja ze swojej strony prosiłabym o wsparcie dla mojego Gucia z guzem mózgu, który przyjechał do mnie też z zamojskiego schroniska trzy lata temu na dt ale został już na stałe. W tamtym roku zaczęły się ataki padaczki a w tym - diagnoza :(. Teraz walczymy o jego życie i komfort, zbieram na jego operację , leczenie. 1 Quote
Onaa Posted January 29 Author Posted January 29 Zdjęcie jak był śnieg , Łatusiowi się podobało :). 5 Quote
Aldrumka Posted January 29 Posted January 29 Łatuś cudny Mój głos za przekazaniem pozostałych pieniędzy na leczenie Gucia 1 Quote
Recommended Posts