Jump to content
Dogomania

Za TM😢- 25.03.2025. 16 letni - Łatuś , zaniedbany i po urazie, wrócił do zdrowia i sił. W dt potem w hoteliku. Przed Świętami w grudniu 2024 znalazł dom :). Dziękuję.

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.12.2024 o 10:35, Onaa napisał:

Cieszę się z domku Łatusia 🙂 ale spokojna będę dopiero za ok miesiąc, to starszy piesek że swoimi problemami. Potrzeba  czasu żeby się przekonać że wszystko z adopcją się układa. Dlatego jeśli możecie to prosiłabym bardzo żeby jeszcze trochę  poczekać z przeniesieniem deklaracji łatusiowych ale to oczywiście zależy od Was. 

A ja jestem spokojna. Jak ktoś świadomie decyduje się na starszego, schorowanego psa, musi mieć dobre serducho, a ktoś, kto ma takie serce nie odda psiaka. 

• Like 2
Posted
Dnia 21.12.2024 o 20:03, Onaa napisał:

Jednocześnie proszę Was  nadal o kciuki i dobre myśli dla Łatka żeby wszystko było dobrze, ja spokojna będę dopiero za miesiąc. I w tym czasie bardzo proszę nie rezygnujcie jeszcze z deklaracji miesięcznych na Łatka bo wiem że różnie bywa, a to dopiero pierwsze godziny w ds.

Moje kciuki są nadal zaciśnięte i deklaracja zatrzymana dla Łatusia, choć jestem pewna, że będzie dobrze 🙂 

• Like 1
Posted

Wieści z ds Łatka: zawsze ma ochotę coś zjeść Jest już bardziej wesoły i zaczepny. Szybko się uczy co wolno i czego nie wolno. Bawi się najlepiej piłeczką ze smaczkami 😊

• Like 5
Posted

♡  ♡ 💓💓 ♡  ♡  

Posted

♡  ♡ 💓💓 ♡  ♡  

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam że zaniedbałam trochę wątek Łatusia , jutro zrobię rozliczenie żeby wszystko było jasne.

Rozmawiałam nie dawno z panią Łatusia i u nich wszystko ok. choć Łatuś zaczął się trochę buntować do wkładania szelek jak wychodzi na spacer, no i jeszcze nie chce sypiać na łóżku. Pani mówiła też że jest typem pieszczocha ale myślę Łatuś z czasem nawiązuje głębszą więź, poza tym jest pieskiem grzecznym, lubi towarzyszyć swojej pani w różnych czynnościach ale też nie absorbuje cały czas sobą opiekuna, potrzebuje więcej czasu żeby odpocząć, wyspać się, pani mówiła że pod względem charakterów się zgrali :).

Także Łatuś ma swój dom, i mam nadzieję że spędzi w nim jeszcze sporo dobrego szczęśliwego życia 🍀

• Like 6
Posted

A Wam jeszcze raz bardzo dziękuję - dzięki Waszej pomocy wsparciu obecności na wątku dobrym myślom udało się uratować Łatusia od śmierci i dać szansę na dobrą godną starość, - dziękuję ❤️.

• Onaa changed the title to 16 letni - Łatuś , zaniedbany i po urazie, wrócił do zdrowia i sił. W dt potem w hoteliku. Przed Świętami w grudniu 2024 znalazł dom :). Dziękuję.
Posted

Mój Dolarek na starość też szalał przy zakładaniu szelek szczególnie jak słyszał dźwięk zapinania ich. Przebywał  w nich więc cały czas, nie było wyjścia. Szkoda było go stresować.

Posted

Przepraszam że znowu z opoznieniem. Na koncie łatkowym są wpłaty - przeglądałam do 19.01.2025 - od

MikAga ( w grudniu i styczniu), Nesiowata ( w grudniu i styczniu), helli (w grudniu i styczniu), konfirm31 (w grudniu i styczniu), Mazowszanka13, p. Agnieszka znajoma elik, Aldrumka, p.Beata z fb, dorota1, Filipki i Dulska - bardzo dziękuję ❤️.

Hotelik za listopad - 510,00 i grudzień - 315,00 - opłacone.

Zrobię jeszcze zestawienie - wpłat na miesiąc styczeń bo Łatuś już od końca grudnia w swoim domu - to może ktoś by chciał zwrotu pieniążków lub przekazania na jakiegoś pieska - to bardzo proszę piszcie , najlepiej tutaj na wątku bo skrzynkę mam najczęściej zapchaną.

Posted

Rozliczenia finansowe Łatusia - ciąg dalszy:

stan konta na dzień 19 stycznia 2025 to 617,38zł w tym wpłaty na styczeń od:

Dulska - 20,00

MikAga - 30.00

Nesiowata  - 10,00

konfirm31 - 20,00.

I teraz bardzo Was proszę o propozycje na jakiego pieska w potrzebie chcecie przeznaczyć pieniążki po Łatusiu.

Proszę o informacje do 2 lutego.

Posted

Ja ze swojej strony prosiłabym o wsparcie  dla mojego Gucia z guzem mózgu, który przyjechał do mnie też z zamojskiego schroniska trzy lata temu na dt ale został już na stałe. W tamtym roku zaczęły się ataki padaczki a w tym - diagnoza :(.

Teraz walczymy o jego życie i komfort, zbieram na jego operację , leczenie.

• Like 1
  • Onaa changed the title to Rozliczam finanse ,proszę o Wasze info 16 letni - Łatuś , zaniedbany i po urazie, wrócił do zdrowia i sił. W dt potem w hoteliku. Przed Świętami w grudniu 2024 znalazł dom :). Dziękuję.