Tola Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Dnia 16.12.2024 o 18:10, Onaa napisa艂: Bardzo prosz臋 o mocne kciuki za 艁atusia... pojawi艂 si臋 zainteresowany domek. Trzymam bardzo mocno! Quote
Radek Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Dnia 16.12.2024 o 18:10, Onaa napisa艂: Bardzo prosz臋 o mocne kciuki za 艁atusia... pojawi艂 si臋 zainteresowany domek. Zaciskam z ca艂ych si艂.聽 Quote
Gabi79 Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Dnia 16.12.2024 o 21:29, Radek napisa艂: Zaciskam z ca艂ych si艂.聽 Ja te偶 馃榾 1 Quote
AlfaLS Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Ja te偶, jako mi艂o艣niczka staruszk贸w,mocno zaciskam palce. 1 Quote
Onaa Posted December 17, 2024 Author Posted December 17, 2024 Bardzo dzi臋kuj臋 偶e jeste艣cie tu z nami , z 艁atusiem. Zainteresowana pani by艂a ju偶 w hoteliku Szafirki zapozna膰 si臋 z 艁atkiem. Mieszka niedaleko w聽 Bytomiu Odrza艅skim. W sobot臋 Szafirka zrobi z 艁atusiem wizyt臋 przedadopcyjn膮 i jak im si臋 spodoba to 艁atu艣 ju偶 zostanie. Bardzo si臋 denerwuj臋 t膮 adopcj膮,聽 chyba ju偶 jestem za stara, wydaje mi si臋 偶e kiedy艣 by艂o mi latwiej. 5 Quote
elik Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Dnia 17.12.2024 o 13:17, Onaa napisa艂: W sobot臋 Szafirka zrobi z 艁atusiem wizyt臋 przedadopcyjn膮 i jak im si臋 spodoba to 艁atu艣 ju偶 zostanie. Kciuki podw贸jne聽 1 Quote
Radek Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Dnia 17.12.2024 o 13:39, elik napisa艂: Kciuki podw贸jne聽 I ja te偶 馃檪聽 Quote
Onaa Posted December 21, 2024 Author Posted December 21, 2024 艁atu艣 zosta艂 w swoim nowym domku :). By艂 bardzo dzielny, spokojny. Nawet winda mu si臋 podoba艂a ;). Zamieszka艂 na nowym osiedlu, niedaleko ma tereny zielone do spacerowania. W domu wszystko obw膮cha艂, napi艂 si臋 wody, po艂o偶y艂 na swoim legowisku, potem poszed艂 zobaczy膰 balkon. Jak go pani g艂aska艂a to pomacha艂 ogonem. Ma szelki z numerem telefonu pani. Dzwoni艂am teraz wieczorem do ds. Po wyj艣ciu Szafirki 艁atu艣 po艂o偶y艂 si臋 ko艂o drzwi i czeka艂 na ni膮. Ale jak ju偶 go pani zawo艂a艂a to poszed艂, jest spokojny, grzeczny. Byli na spacerze , na kt贸rym oczywi艣cie musia艂 wszystko pow膮cha膰, zwiedzi膰, pozna膰, by艂 ciekawy. Jak to on :D. Potem musia艂 odpocz膮膰, poszed艂 spa膰. Mam nadziej臋 偶e 艁atu艣 b臋dzie kochany i szcz臋艣liwy w swoim domku, i 偶e wszystko si臋 u艂o偶y dobrze, wiadomo 艁atu艣 ma swoje zdrowotne problemy, no i jest ju偶 starszym pieskiem, mam nadziej臋 偶e pani wszystko zaakceptuje i 偶e z czasem nawi膮偶膮 siln膮 wi臋藕. Bardzo prze偶ywam t膮 adopcj臋 . 8 1 Quote
Onaa Posted December 21, 2024 Author Posted December 21, 2024 Chcia艂am bardzo podzi臋kowa膰 Wszystkim Osobom kt贸re by艂y z 艁atusiem, wspiera艂y go, pomaga艂y mu w przer贸偶ny spos贸b, utrzymywa艂y go w hoteliku i w innych kosztach zw艂. weterynaryjnych, leczeniu, towarzyszy艂y nam na w膮tku i w ciep艂ych my艣lach - ogromnie Wam dzi臋kuj臋 - bez Was nie by艂o by ju偶 艁atusia na tym 艣wiecie 聽 聽 Jednocze艣nie prosz臋 Was聽 nadal o kciuki i dobre my艣li dla 艁atka 偶eby wszystko by艂o dobrze, ja spokojna b臋d臋 dopiero za miesi膮c. I w tym czasie bardzo prosz臋 nie rezygnujcie jeszcze z deklaracji miesi臋cznych na 艁atka bo wiem 偶e r贸偶nie bywa, a to dopiero pierwsze godziny w ds. 聽 4 Quote
agat21 Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 Ale偶 dobry dzie艅 dla 艁atusia! B膮d藕 szcz臋艣liwy 艁atusiu 馃┓ Quote
Tola Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 B膮d藕 szcz臋艣liwy 艁atusiu. I baaaardzo kochany.馃挅 Quote
Nesiowata Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 To najpi臋kniejszy prezent 艣wi膮teczny 1 Quote
Radek Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Powodzenia 艁atusiu w nowym domu. Wielu cudownych chwil i du偶o zdrowia.聽 Quote
Onaa Posted December 24, 2024 Author Posted December 24, 2024 呕yczymy zdrowych spokojnych pi臋knych 艢wi膮t pe艂nych ciep艂a 偶yczliwo艣ci nadziei 馃巹馃専馃巹. Quote
Onaa Posted December 24, 2024 Author Posted December 24, 2024 Tak, w艂a艣nie mia艂am pisa膰. Og贸lnie w porz膮dku. Tylko troch臋 w nocy miejsca sobie nie mo偶e znale藕膰 i chodzi, no i jest troch臋 smutny wg pani mo偶e t臋skni za poprzednim domem (hotelikiem). By艂a te偶 wpadka z wymiotowaniem bo zdarza mu si臋 偶e szybko je. Legowisko w praniu wi臋c teraz 艣pi tak . Quote
Onaa Posted December 24, 2024 Author Posted December 24, 2024 Jakby si臋 powtarza艂o cz臋艣ciej to pani sprawdzi to u weterynarza.聽 Pani pisze jeszcze:聽 jest bardzo kochany i rzeczywi艣cie ciekawski, tak偶e myjemy naczynia i wstawiamy pranie razem 馃槉 3 Quote
elik Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Nale偶a艂 mu si臋 w艂asny domek, jak wszystkim zwierzakom, a staruszkom szczeg贸lnie聽 馃檪聽 Quote
Kaas1 Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Nowemu domkowi 艁atusia 偶yczymy Weso艂ych 艢wi膮t.聽 Co z deklaracjami? Czy mo偶na je przenie艣膰 na inne pieski w potrzebie? pozdrawiamy z Dox膮 i Roleksem 艣wi膮tecznie 馃檪 Quote
Onaa Posted December 26, 2024 Author Posted December 26, 2024 Ciesz臋 si臋 z domku 艁atusia 馃檪 ale spokojna b臋d臋 dopiero za ok miesi膮c, to starszy piesek 偶e swoimi problemami. Potrzeba聽 czasu 偶eby si臋 przekona膰 偶e wszystko z adopcj膮 si臋 uk艂ada. Dlatego je艣li mo偶ecie to prosi艂abym bardzo 偶eby jeszcze troch臋聽 poczeka膰 z przeniesieniem deklaracji 艂atusiowych ale to oczywi艣cie zale偶y od Was.聽 Quote
Recommended Posts