Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Dodane nowe biografie zespołów muzycznych. Jesień idzie .... . Dla zamojskich zwierzaków, Luny i Pikselka do 24.10.22 do 21:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 15.10.2022 o 23:17, majowa napisał:

35 w opcji kt poproszę  🙂

Bardzo dziękuję. Zmierz tylko jak mam zszyć.

Posted

Poproszę  książeczki  jako opcja KT nr 54, 55, 57, 66, 82, 86 i 87. I nr 23 za wyw i koleżanka pyta czy ten komplet z numerów 3 i 37 to jest bardziej w kolorach ze zdjęcia w nr 3 czy ze zdjęcia w nr 37, chodzi o to czy to są bardziej niebieskie czy zielone kolory ?

Posted
Dnia 16.10.2022 o 00:34, Onaa napisał:

Poproszę  książeczki  jako opcja KT nr 54, 55, 57, 66, 82, 86 i 87. I nr 23 za wyw i koleżanka pyta czy ten komplet z numerów 3 i 37 to jest bardziej w kolorach ze zdjęcia w nr 3 czy ze zdjęcia w nr 37, chodzi o to czy to są bardziej niebieskie czy zielone kolory ?

Bardzo dziękuję.

Kolory są po pierwsze bardziej intensywne. Najciemniejszy jest niebieski ale zieleni jest więcej.

Zieleń mchowa, turkusowa i taka zielono szara. Troszkę zgaszonego granatu. Myślę, że odbiór tego kompletu

będzie różny w zależności od założonego ubrania. Tonacja bardziej zbliżona do zdjęcia 37 .

Wysłałam zdjęcia MMS.

Posted
Dnia 16.10.2022 o 00:45, agat21 napisał:

Czy komin z akrylu to tylko nr 8? Jaki to właściwie kolor? I mitenki akrylowe to nr 40? 

Kolor pośredni pomiędzy kolorem komina a motkiem. Jak się umówimy to Ci pokażę. Na razie z akrylu

tylko te dwie rzeczy. A jaki kolor by Ciebie interesował. Będę w hurtowni to zobaczę co jest dostępne.

Posted
Dnia 16.10.2022 o 15:16, Kamila Proc napisał:

dawaj na 1

Dnia 16.10.2022 o 16:17, sunnynight napisał:

Podrzucę z zaproszenia kolorowy bazarek 🙂

Dzięki.