Jump to content
Dogomania

Rozliczony! Ekspresowy bazarek dla kotków - bazarek czynny do 16.10. do godziny 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 13.10.2022 o 22:33, rozi napisał:

Nie psuj mi kota! Ile można spać?!

Całą noc pracował. Potem bawił się ze mną w kotka i myszkę - myszka to oczywiście ja 🙂
Teraz odpoczywa.

Posted
Dnia 13.10.2022 o 16:36, jola&tina napisał:

A ja  hopsa w trakcie obiadu 🙂 tzn. obiad się gotuje a ja hopsam !

Na szczęście dzisiaj miałem obiad w wersji dla leniwych. Kupiłem sobie paszteciki z kapustą i grzybami i odgrzałem w piekarniku 🙂 

Dnia 13.10.2022 o 20:33, jola&tina napisał:

Śpi do północy. O 00:00 budzę go 🙂

Dobrze, że jeszcze przed północą. 

Posted
Dnia 13.10.2022 o 23:02, Radek napisał:

Na szczęście dzisiaj miałem obiad w wersji dla leniwych. Kupiłem sobie paszteciki z kapustą i grzybami i odgrzałem w piekarniku 🙂 

Pyszna wersja dla leniwych 🙂

Dnia 13.10.2022 o 23:02, Radek napisał:

Dobrze, że jeszcze przed północą. 

Kot nie chce już spać 🙂 Ale on jest miły i towarzyski, tylko tak groźnie wygląda 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 13.10.2022 o 23:45, jola&tina napisał:

Jak? Ze smyczą?

Tak normalnie jest przypisany do miejsca, a smycz mu pokaże że można dalej gdzieś. Się szarpnie, to i ze smyczą, a jak się zlisi, to goły.

Posted (edited)
Dnia 13.10.2022 o 23:51, rozi napisał:

Tak normalnie jest przypisany do miejsca, a smycz mu pokaże że można dalej gdzieś. Się szarpnie, to i ze smyczą, a jak się zlisi, to goły.

Wróciłam szczęśliwie, ale już więcej nie będę eksperymentować i z kotem na spacery chodzić nie będę 🙂

Określenie "zlisi" bardzo mi się podoba. Mnie czasem tak psy się zlisiają i faktycznie stają się gołe.

Edited by jola&tina