elik Posted January 22, 2024 Author Posted January 22, 2024 Dnia 22.01.2024 o 22:50, Radek napisał: Wspaniałe zdjęcia. Tak, widać, że właścicielka i pies są szczęśliwi 🥰 1 Quote
Tola Posted January 23, 2024 Posted January 23, 2024 Też dostałam pozdrowienie i te piękne zdjęcia; p. Marcelina napisała, że nie ma problemu z pokazaniem ich na Fb, bo tam jeszcze Agacika nie było:) Quote
elik Posted January 23, 2024 Author Posted January 23, 2024 Bardzo to ładne z Jej strony, że pamięta także o Fundacji, z którą podpisała umowę adopcyjną. Jestem bardzo zadowolona z tej adopcji. Myślałam, że będzie trudniej wyadopować Agacika z uwagi na jego wzrost. Duże psiaki trudniej się adoptują 🙂 Quote
Tola Posted January 23, 2024 Posted January 23, 2024 Dnia 23.01.2024 o 17:08, elik napisał: Bardzo to ładne z Jej strony, że pamięta także o Fundacji, z którą podpisała umowę adopcyjną. Jestem bardzo zadowolona z tej adopcji. Myślałam, że będzie trudniej wyadopować Agacika z uwagi na jego wzrost. Duże psiaki trudniej się adoptują 🙂 Elu, ja z panią Marceliną poznałam się sporo wcześniej - w momencie, kiedy pierwszy raz zadzwoniła z mojego ogłoszenia w sprawie adopcji Agacika, bardzo dobrze nam się wtedy rozmawiało. Po adopcji też dzwoniła, przesyła pozdrowienia i masz rację, że taki kontakt jest jak zawsze b. miły. Nie pisałam o tym, bo wiem, że p. Marcelina do Ciebie, jako do opiekunki Agacika, w pierwszej kolejności wszystko wysyła🙂. Ja też nie myślałam, że on tak szybko znajdzie dom; p. Marcelina mówi, że na takiego psa czekała:). My czekaliśmy tutaj na taki dom:) 2 Quote
Nadziejka Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Dnia 18.01.2024 o 18:45, elik napisał: Pani Marcelina napisała, że Agat ma się dobrze i pozdrawia 🙂 Quote
elik Posted July 16, 2024 Author Posted July 16, 2024 Pamiętacie może takiego gościa o imieniu Agat? Nie? No to proszę, możecie sobie go przypomnieć 🙂 To są ulubione pozycje Agata 😄 3 2 Quote
Tola Posted July 16, 2024 Posted July 16, 2024 Piękne zdjęcia, piękny pies 🥰 Pani Marcelina przysłała pozdrowienia i zdjęcia też na adres fundacji, więc pokażę go na fb🙂 Quote
elik Posted July 16, 2024 Author Posted July 16, 2024 Dnia 16.07.2024 o 18:10, Tola napisał: Piękne zdjęcia, piękny pies 🥰 Pani Marcelina przysłała pozdrowienia i zdjęcia też na adres fundacji, więc pokażę go na fb🙂 Tak, bardzo piękny i szczęśliwy pies. Widać, że zajmuje właściwe miejsce w rodzinie 🙂 Quote
Recommended Posts